LP-ul "Reactii In Lant" vede in sfarsit lumina zilei dupa peste un an de munca,un an in care trupa a trecut prin 3 schimbari de componenta pana s-a ajuns la formula actualaaul Mortu(mc/producer),Nostradamus(mc),MCA(mc) & Dj Hash(dj).
Albumul contine 12 piese cu un play total de cca 42 de min iar colaboratorii pe acest material sunt Ego Scenic (singurul invitat din afara orasului Craiova),Rashid (din trupa C.I.A. care colaboreaza cu noi pe 2 piese),Mutu (din trupa ViolLent),Flaf si Ephet (din gruparea U.R.S.S.) si nu in ultimul rand Kraft (un pusti de 16 ani care dupa parerea noastra promite foarte mult in special la varsta lui).
Revin in urmatoarele zile cu tracklistul complet,prezentarea foto a albumului si ,binenteles, cu promo-ul audio pt acest material (promo-ul audio o sa fie oferit spre ascultare/download cu aproximativ o saptamana inaintea lansarii albumului care o sa aiba loc pe 4 mai in Club Pistons & Art Craiova).
Promo-ul consta intr-un mix de mici bucati ale fiecarei piese de pe album unite in ordinea tracklistului (am ales aceasta varianta pt ca ascultatorii sa-si poata face cat de cat o idee despre album si,dupa cum considera fiecare,sa comande albumul sau nu.
In acelasi timp pe pagina trupei de myspace http://www.myspace.com/proximaevitacrew vor fi puse doar pt ascultare 4 piese complete de pe album.
In caz ca nu se intampla ceva neprevazut concertul o sa fie pe 4 mai in Club Pistons & Art