mouse wireless fara baterii are cineva?
Am vazut la Stonet cu vreo 500.000.
Nu mi se pare mult dar vreau sa stiu parerea unui posesor.
http://www.a4tech.com/en/media/thecrucible.htm
mouse wireless fara baterii are cineva?
Am vazut la Stonet cu vreo 500.000.
Nu mi se pare mult dar vreau sa stiu parerea unui posesor.
http://www.a4tech.com/en/media/thecrucible.htm
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
hmmm .... cam ciudat . mai vazusem asa ceva, e d'ala de merge pe pad'ul lui special facut ? sau cum draq . o posibila problema cred ca ar fi sa nu raspunda la primele comenzi pana nu il freci un pic. sau sa aiba un fel de acumulator mic inauntru si sa mai pastreze ceva energie ? . oricum ... mie imi suna dubios si cam problematic ( sau sunt eu old fashion ? ) .
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
Exact, are pad-ul lui si am deschis acest topic pentru ca nu prea am incredere in afirmatiile facute acolo, dar totusi e tentat.Mesaj iniţiat de TranceRem
pai daca are padul lui e un pseudo-wireless, de fapt mi se pare mai prost ca un mouse normal, atat timp cat e dependent de pad.... de-abia am scapat de pad (mereu se facea urat).
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
mda e cam impropriu spus wireless din moment ce esti dependent de pad dar iti pot spune ca cei de la stonet folosec unul cam de un an fara probleme. deci este destul bun .
eu unul am kit wireless tst+mouse tot A4 tech si sunt f multumit. daca te tine buzunarul iti recomand un kit ca al meu daca vrei ceva wireless. mouse-ul merge pana la 1.5-2m iar tst cam de la 10m daca sunt bateriile bune, a mea cu bateriile originale merge si acum luata din iulie![]()
Am studiat un pic problema si se pare ca raman la wireless cu baterii(acumulatori).
are un vecin un fel de mouse luat de prin penny parca..
mouse padul se baga in usb (are un cablu) si mouseul se pune pe mouse pad si merge
atat
i make juice happen.
Mesaj iniţiat de Robin_SA
Am eu asa ceva si e naspa !!!!!!! Nu are deloc precizie, iti tremura cursorul , este usor ..etc... l-am folosit 1 ora si dupa aia am revenit la al meu Microsoft Intelli Mouse
Da de ce fara baterii? Este mai usor ? Sau de ce ? Am un Microsoft de peste un an cu bateriile lui, acum m-am uitat la ele si sunt bine.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: