Legea cainilor comunitari, amanata inca o saptamana


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Legea cainilor comunitari, amanata inca o saptamana

  Deputații ar fi trebuit, miercuri, să-și dea votul final pentru Legea câinilor comunitari, potrivit promisiunii făcute în urmă cu două săptămâni, când Proiectul de Lege privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân a fost amânat, opoziția nefiind de acord cu votul secret, conform RTV.

  “Au fost peste 150 de iubitori de animale astăzi la balcoanele Camerei Deputaților care au așteptat cu sufletul la gură votul final. A fost amânată însă, probabil pentru săptămâna viitoare, votarea proiectului de lege care s-a aflat, astăzi, la numărul 57 pe ordinea de zi. Presupun, nimeni nu a anunțat nimic, că va intra săptămâna viitoare în discuție”, a declarat, pentru Green Report, Carmen Arsene, președintă Federației Naționale pentru Protecția Animalelor (FNPA).

  Conform proiectului actual, câinii fără stăpân vor fi ținuți o lună în adăposturi special amenajate și vor fi verificați medical. În cele 30 de zile, câinii vagabonzi vor putea fi adoptați. Dacă nu sunt de acord cu eutanasierea, consiliile locale îi pot lăsa pe maidanezi liberi pe străzi după sterilizare, dacă aceștia nu sunt bolnavi sau agresivi.

  ONG-urile susțin sterilizarea câinilor fără stăpân.

  *************

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  greu Dle,pt. legea lu'Cutzu!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Au aruncat un subiect de discutie pentru cetateni si acum asteapta sa uite toata lumea!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: