La data de 02.11.2011, ora 01.15, în Calafat, pe strada 1 Decembrie 1918, lucrători din cadrul Formaţiunii Ordine Publică Urbană Calafat aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe C.COSTINEL, 20 de ani, din comuna Moţăţei, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Lui C.COSTINEL i-a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
*
• *
*
La aceeaşi dată, în jurul orei 15.00, în comuna Gângiova, pe D.J. 561 B, agentul de poliţie din localitate în timp ce efectua serviciul de patrulare a fost observat în trafic un autoturism la volan fiind o tânără care, la vederea autospecialei poliţiei, a mărit viteza de deplasare, autoturismul fiind găsit ulterior staţionat.
Proprietarul autoturismului a fost identificat în persoana lui I.TITEL, 21 de ani, din comuna Dobreşti care a recunoscut că a încredinţat autovehiculul spre a fi condus lui T.L., 15 ani, din comuna Gângiova, cunoscând faptul că aceasta nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, dar şi lui I.TITEL pentru încredinţarea unui autoturism pentru a fi condus de o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
*
• *
*
Aseară, în jurul orei 1800, în comuna Ciupercenii Noi, judeţul Dolj lucrători ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe S.MARIUS, 20 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a uni autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.
*
• *
*
În noaptea de 02/03.11.2011, la ora 0300, în Filiaşi pe B-dul Racoţeanu, o patrulă de siguranţă publică l-a depistat în trafic pe P.IONUŢ, 37 de ani, din comuna Ţînţăreni, judeţul Gorj în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie expirată din data de 26.08.2011, autoturismul fiind neînmatriculat în circulaţie.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.
*
• *
*
*
*