repar masini...inlocuiesc piese...montez leduri..repar instalatia electrica..orice lucru pe care l doriti la masina dumneavoastra
dupa cum am scris in titlu repar masini indiferent de marca..direct la dumneavoastra akasa,sau unde aveti masina..nu trebuie sa va deplasati...schimb filtre, schimb ulei, becuri, curele, faruri, bobine, electromotoare, cutii de viteze mai mici,etc...orice la o masina...pun leduri in masina,in orice spatiu,scrumiera,in podea,la picioare,in portbagaj, pe plafon....schimb culoare leduri interior masini, schimb culoare leduri ceasuri bord...etc....repar geamuri electrice..schimb telescoape cu tot cu arcuri...schimb placute de frana...schimb orice piesa de masina.. montez sisteme audio pe masina(subwofere, statii, casetofoane boxe etc)...orice aveti nevoie sunati si intrebati. reparatia se poate face si la domiciliu dumneavoastra..nu trebuie sa va deplasati...preturi mici si negociabile....pt mai multe detalii sunati ma...sau postati aici
sal...am incercat sa ti tr mesaj pe privat...dar n a mers pentru ca zice ca ai inbox-ul plin...asa ca o sa ti las raspunsul aici...am schimbat leduri la astra f si la multe alte masini...stiu sa ti le schimb si la ceasuri si la consola..orice culoare...oricand.....si pot sa ti montez si alte leduri in alte parti...suna ma si iti dau detalii mai multe despre ce te mai intereseaza si despre pret...
am un golf 4 in 3 portiere ..am boxe pe fata ... dar vreau si pe locurile spate.. deja are locasurile.. si pe haion ... .am un casetofon blkt si vreau sa stiu daq se pot pune toate boxele.. si pret .. normal .pm te rog
salut,vreau sa stiu daca ai mai schimbat culoare la leduri la o skoda octavia 1 in toata masina ?cam cat ar costa ?lasa-mi pm ca as fi interesat sa facem treaba asta....