DOSARE PENALE – ​
*
Vineri, 4 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Compartimentului Ordine Publică Calafat aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe T.I., de 17 ani, din Calafat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Tânărului i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.
*
• *
*
În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe D.IONUŢ, 28 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş în timp ce conducea, în localitatea Ciupercenii Noi, un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
*
• *
*
Ieri, 05.11.2011, în jurul orei 12.00, lucrători din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic, pe D.E. 70, pe M.CĂTĂLIN, 24 de ani, din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman în timp ce conducea un autoturism având valabilitatea autorizaţiei expirată.
Din primele cercetări efectuate a fost identificat proprietarul autoturismului ca fiind I.DORIN, 21 ani, din aceeaşi localitate care a declarat că, în aceeaşi dimineaţă, cumpărase autoturismul de la S.DUMITRU, 26 de ani, din comuna Drăgoteşti, judeţul Gorj întocmind în fals un contract de vânzare-cumpărare, scris în limba germană.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
*
• *
*
Aseară, în jurul orei 23:00, lucrători din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat C.IONEL, 31 de ani, din comuna Butoieşti judeţul Mehedinţi.
C.IONEL emana vapori de alcool, fapt pentru care i s-a cerut să fie testat cu aparatul etilotest acesta refuzând, ulterior la unitatea medicală acesta a refuzat şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz recoltare probe biologice.
*
• *
*
La ora 23.00, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 1 şi jandarmi ai GJMb Craiova l-a depistat, pe strada Maria Tănase din municipiu, pe M.VICĂ, 22 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Lui M.VICĂ i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută de art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002.