dezmembrez oltcit cutie in 5 trepte club 11r dau absolut tot de pe el ...dak vreti veniti si va luati de la fata locului...piesele sunt bune bune.spuneti ce vreti si va dau...
id>e_mmanuell_e
tel 0745 43 11 48
dezmembrez oltcit cutie in 5 trepte club 11r dau absolut tot de pe el ...dak vreti veniti si va luati de la fata locului...piesele sunt bune bune.spuneti ce vreti si va dau...
id>e_mmanuell_e
tel 0745 43 11 48
cu cat dai cutia
a intrat cineva pe id-ul pus acolo si mi sa parut id-ul cunoscut al unui prieten lam confundat si lam injurat miam cerut scz dar omul nu cred ca a intzeles ca a fost confundat oricum nush ce a vrut dupa oltcit dk se razgandeste poate sa vb cu mine /si in legatura cu cutia vii o vezi pretz 2 mil juma neg tzio dezasamblezi
a zis cineva cutia de viteze am primit anuntz pe mess nu mia stiu id-ul nu lam citit eu dar a zis un mil 300 in nici un caz nu este la pretzul acela intri pe mess si mia vb
M-ar interesa si pe mn .. un Alternator , scaune fata , capota , sina culisare scaun , bobina, usile , bordu.., eleron si un spoiler fatza daca nu este normal .. spune-mi ce ai din astea de imi trebuie mie.. si cat ma costa .. ms![]()
salut!
mai ai cutia??
Ma intereseaza un delcou pt. aprindere electronica. Daca ai da-mi un beep pe 0745.619.874 si te sun eu. Merci
nu face masina 100 de euro si u ceri pe cutie 2.5mil hahaha
farul dreapta il ai.....cat?
triplele le mai ai??
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: