Cade presiunea la apa pe conductele CAO. Magistrala Izvarna - Craiova intra in reparatie


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Cade presiunea la apa pe conductele CAO. Magistrala Izvarna - Craiova intra in reparatie

  CRAIOVA. Locuitorii Craiovei sunt avertizaţi că îi aşteaptă câteva zile cu presiune redusă în reţeua de alimentare cu apă potabilă. Compania de Apă Oltenia a demarează reparaţii pe conducta Izvarna Craiova.

  Potrivit unui comunicat al CAO, lucrările la conducta magistrală care asigură o mare parte din consumul de apă al Craiovei au loc în perioada 9 – 12 noiembrie, în aceste zile având loc activităţile pregătitoare. Pe perioada intervenţiei CAO vor rămâne fără apă localităţile de pe traseul conductei, în timp ce în Craiova se va reduce doar presiunea în reţea, cu posibila apariţie a unor modificări ale calităţii apei.

  “În perioada 09 – 12 noiembrie 2011 nu se va întrerupe alimentarea cu apăpotabilă în Municipiul Craiova, dar este posibilă scăderea presiunii de furnizare a apei potabile. Compania de Apă Oltenia S.A. atenţionează utilizatorii de apă potabilă dinMunicipiul Craiova că, datorită micşorării debitului de apă, ocazional, se pot producemodificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezireaapei.După repunerea în funcţiune a conductei de aducţiune Izvarna – CraiovaCompania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va urmăripermanent calitatea apei”, precizează comunicatul CAO.

  *************

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  asta vara,ce-au facut?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Nu se mai termina lucrarile!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: