In lume, exista cateva fabrici care produc parfum original pentru marci comerciale precum Chanel, Davidoff, Kenzo si multe altele. Pretul aromei este doar 10% din pretul en-detail de vanzare al parfumului (daca dvs.cumparati un parfum de 100$ numai 10% constituie valoarea aromei). Pretul en-detail de vanzare este influentat si de marca comerciala, cheltuielile pe ambalaj, denumire, publicitate, transport si multe alte cheltuieli aferente. Ele constituie peste 60% din pretul de vanzare al parfumului. Daca la acestea mai calculam intermediarii si adaosul comercial din magazine, care este in jur de 30-50% se obtine pretul en-detail al produsului.
Produsele oferite de Federico Mahora Group se distribuie prin Network Marketing rezultand un raport calitate-pret excelent. Iata produsele oferite pe piata din Romania:

Parfum dama sau barbat pret 42,00 acesta este pretul de vanzare , daca esti colaborator il poti optine cu 40% mai ieftin.

Cine e interesat de a castiga bani , sau sa cumpere parfumuri la preturi bomba si de calitate pentru el,ma poate contacta pe mess , ID: casa9luiza

Daca e cineva interesat sa ma contacteze pentru ai trimite lista parfumurilor