Daca ai avea banii necesari si acordul primariei , statului ... etc , ce crezi ca ar fi frumos construit Craiovei sa-i sada bine , ce v-ati gandi sa faceti![]()
p.s io m-am gandit La un Hotel de ultima stea![]()
Daca ai avea banii necesari si acordul primariei , statului ... etc , ce crezi ca ar fi frumos construit Craiovei sa-i sada bine , ce v-ati gandi sa faceti![]()
p.s io m-am gandit La un Hotel de ultima stea![]()
un sex shop![]()
glumeam as face un muzeu de arta sau un parc de distractii![]()
au demarat deja lucrarile (ma rog, "demarat" e un fel de a spune pt ca muncitorii aia trag mai mereu mâţa de coada!) pt un parc IT parca am inteles eu... am vazut chiar secvente dintr-o emisiune si proiectul parea super. sa vedem rezultatele...deci a cazut ideea cu hotelul tau... si alte idei...
Rapid fan Live as if you were to die tomorrow, learn as if you were to live forever! - Mahatma Gandhi ...j'ai tant voulu la guerre de corps qui se faisaient la paix!
E exact ce-i lipseste... Un hotel de 7 stele pe Balta Craiovitei ca-n Dubai , niste gondole pe Jiu , un teren de golf la Leamna ...![]()
Acum pe bune... nu avem spitale , canalizari, industrie, locuinte si ne arde de fitze... Intai sa le faca pe astea si dupa aia construim si un turn Eiffel in locul Targului....
You come here and shoot at my family? I'm gonna teach you a real lesson now motherf@#ker. Put your f@#kin' mouth on the curb. .
Derek Vinyard
mi-as dace o stradaca m'am saturat
O data cu constructia aia poate repara si strada A.I. Cuza
bordel
i make juice happen.
As termina cartierul Craiovita Noua cu toata opozitita lui Dinel Staicu, si m-as apuca de construit un nou cartier (cateva blocuri turn, in rest vile de 2-3 etaje alaturi de curti spatioase, un hipermarket, obligatoriu un parc ce va pune in valoare padurea din imprejurime, undeva pe la Breasta.
pentru asta deja ar trebui fffffoarte multi bani![]()
i make juice happen.
mie mi-ar fi placut un mall acolo![]()
si mi-ar mai trebuii un mall in sarari unde e constructia aia de langa spitalul nr 3...
parcari tata, parcul auto din craiova s-a imbogatzit si nu mai avem unde sa ne parcam mashinile, macar in centru nu mai vorbesc, trebuie sa te plimbi o juma' de ora sa gasesti un loc de parcare(poate pleaca vreunu si ii iei locul)
Rapid fan Live as if you were to die tomorrow, learn as if you were to live forever! - Mahatma Gandhi ...j'ai tant voulu la guerre de corps qui se faisaient la paix!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: