suspendara pe Basecu 322 voturi pt 108 impotriva si 10 abtineri......ce credeti voi merita suspendat?
/edit - Bubu_021 : mutat la sectiunea politica si am lasat redirectul de la cafenea catre topicul asta.
DA
NU
Nu stiu
Nu ma intereseaza
suspendara pe Basecu 322 voturi pt 108 impotriva si 10 abtineri......ce credeti voi merita suspendat?
/edit - Bubu_021 : mutat la sectiunea politica si am lasat redirectul de la cafenea catre topicul asta.
Last edited by Moderator; 19-04-2007 at 16:11.
nu le-a ajuns cat au furat..
io ma intreb daca demisioneaza
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Nu ma intereseaza,n-are decat sa se aleaga praf si pulbere de Rom![]()
Base e omu care a zis lucrurilor pe nume;lor le trebuie unu care sa stea cuminte in banca lui.Parerea mea e ca nu e bine ca a fost suspendat, iara o sa fie haos ( e bine pt aia care stiu si pot sa fure ) defapt deasta l-au suspendat exista multe la mijloc, totzi au plecat capul si au stat cuminti acum parca invia si Iliescu.
Un ADEVARAT nationalist![]()
Last edited by Shiro; 19-04-2007 at 15:21. Motiv: Automerged Doublepost
Y! shiroyoo
Cosmote: 0767307515
Nu cred ca demisioneaza. Nu e asa de fraier.![]()
se pare ca va fi sustinutLa 18:00 in PIata Universitatii se va organiza un miting pentru sustinerea Presedintelui Basescu. Va intvitam sa participati la acest miting si sa va exprimati protestul fata de abuzul parlamentarilor corupti. Transmite acest mesaj mai departe
eu unu nu stiu ce sa cred despre basescu..
Gigi Becali are ocazia sa fie candidat la presendentie.DECI LOL![]()
![]()
![]()
![]()
Y! shiroyoo
Cosmote: 0767307515
Nu stiu![]()
Si?Fiecare are dreptul sa aleaga ce doreste... ce rost are sa ajuti oamenii? ce rost are sa incerci sa le faci rau? Nu ma intereseaza politica,cu atat mai putin daca l-au suspendat pe Traian Basescu
++ si da cu mentalitatea mea am face multe... eu unu' as baga din nou dictatura dar pt o scurta perioada...as forma o forta speciala (gen SS) si as rade tot parlamentarii batrani si corupti,as inlocui intreaga conducere a tarii cu oameni tineri cu teluri mari pt aceasta natiune... Poti sa ma consideri sadic sau cum vrei tu,cum am mai spus ma doare-n C
R !
So please,next time when u open ur mouth try and think twice before any word comes out !++
baga base baga, baga, baga, baaagaaaa...
ma duc in fata prefecturii cu tricou rosu pe mine si cu o galeata de branza de oaie...
jiji que est-ce que tu fais???
tre sa mai fure cate ceva astia ....nu le ajunge
ma cine e presedinte interimar Vacaroiu betzavanu alaaa se alege prafu de tara asta
nu merita suspendat - dar să vedem ce iese, ca votul parlamentului trebuie aprobat de curtea constituţională şi la cum începu lumea să iese în stradă ...... nush cum o ieşi![]()
Lu Base' trebuia sa i se dea una dupa ceafa, la fel ca si tututor politicienilor. Nimeni nu e vesnic pe scaunul puterii.
Prea si-o luase in cap.
Problema e cu lumea ca-l sustine si degeaba a fost "pedepsit" pe merit ca vede cum e sustinut de catre popor si i se urca si mai rau la cap.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Eu am spus inca de la inceput ca sunt sustinator PSD si nu are nici o legatura acest lucru cu Domnul Zgonea. Ba mai mult, v-as ruga sa nu-l amestecati in discutia asta, aici vorbim de Basescu si suspendare.
Am o intrebare pentru tine: stii de ce a fost suspendat Basescu din functie? Motivele? Daca da, atunci stii si ce a facut de merita o palma peste ceafa.
Sa nu mai adaug la aceste lucruri si fazele cu gaozarii, cu "rapirea din serai" care e cel putin cusuta cu ata alba, fazele cu condusul baut in conditiile in care presedintele Romaniei nici nu are voie sa conduca sub nici o forma!
Biletele peste biletele si acoperirea coruptiei in conditiile in care pozeaza ca un cavaler ce salveaza Romania din ghearele coruptiei.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: