Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Credeti ca trebuie sa iesim in strada?

Banned Se-ugen reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-09-2006
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    31.5

Credeti ca trebuie sa iesim in strada?

Eu unul vreau sa ies ca prea unii sunt mai porci decat porcii si cred ca fiecare din noi ar trebui sa-si faca timp sa iasa in strada ca pana la urma asupra noastra se rasfrange mai tarziu sau mai devreme si parca vad ca daca nu facem nimic ramanem ca niste si privim la t.v. ca doar asa au facut si cei batrani extenuati de un comunism ridicol, asa ca hai sa merge sa ne exprimam dreptul de a alege un presedinte si sa nu ne spuna altcineva tot felul de prostii pe care nici ei nu le cred... Ar mai fi dar e greu sa-i explici unui porc de ce este porc, ca doar asa s-a nascut...

Oldtimer dragosss's Avatar dragosss are ceva special... dragosss are ceva special...
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    la zid...
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1388
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    cred ca deja au fost (sau sunt) ceva manifestari in strada.. eu asa am auzit de la cineva, mai multe nu stiu!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    79
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Eu am auzit ca mai tarziu s-ar iesi in strada in acelasi timp cu cei de la Bucuresti. Voi vreti sa il sustineti?

Data de inscriere
    09-09-2006
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    31.5
    Citat Mesaj iniţiat de Dragos2005 Vezi mesajele
    Eu am auzit ca mai tarziu s-ar iesi in strada in acelasi timp cu cei de la Bucuresti. Voi vreti sa il sustineti?
    Sti ceva de ora si unde?

Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    79
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    in Piata Prefecturii la 18:30 asa am auzit nu stiu sigur

Banned IBogdan's Avatar IBogdan reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    114
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    in Piata Prefecturii la 18:30 asa am auzit nu stiu sigur
    ma asa auzii si yo tot p'aci pe forum da nimeni nu stie sigur ...

De-al casei Shiro's Avatar Shiro reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    931
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Primi multe mesaje de genu asta cu Piata Prefecturi ore 18.30
    Y! shiroyoo
    Cosmote: 0767307515

Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    79
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Shiro Vezi mesajele
    Primi multe mesaje de genu asta cu Piata Prefecturi ore 18.30
    Si e adevarat? Stie cineva sigur?

Banned andreicukapp's Avatar andreicukapp reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    unde nu te astepti...
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Si e adevarat? Stie cineva sigur?
    hai s-o facem noi sigura! mergem acolo si gata!

Rocker Daemian's Avatar Daemian este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    24-02-2007
    Locaţie
    in transition
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Ce sa faceti ma in strada? Brusc ne-a cuprins patriotismul? Daca tot era de iesit in strada de ce nu s-a facut asta de cand a inceput toata panarama cu suspendarea? Acum la sfarsit ne gasim si noi viteji? Ce sa rezolvam cu iesirea in strada? O sa mi se raspunda ceva in genu: "in '89 s-a iesit in strada si uite ca s-a rezolvat ceva". In '89 s-a iesit in strada tocmai pt ca nu se putea schimba nimic altfel. Teoretic sunt o tara DEMOCRATICA (practic multi duc la extrem acest termen) si nu rezolvam absolut NIMIC prin iesirea in strada. Vreti sa facem ceva? Il vrem tot pe Basescu? Atunci hai la vot cand vor fi anticipatele si sa-l realegem; altfel, mai bine stam acasa
    Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet

Fan Stiinta Rene's Avatar Rene este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-12-2005
    Locaţie
    Craiova , G. Enescu
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    311
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    eu zic mai bine sa nu mergem deloc la vot
    oricum si basescu e vai de mama lui
    ROMAN prin nastere ... OLTEAN PRIN GRATIE DIVINA!!!
    http://www.zone-h.org/component/opti..._defacer,Rene/

Senior Member KiD's Avatar KiD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    604
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Daemian Vezi mesajele
    Ce sa faceti ma in strada? Brusc ne-a cuprins patriotismul? Daca tot era de iesit in strada de ce nu s-a facut asta de cand a inceput toata panarama cu suspendarea? Acum la sfarsit ne gasim si noi viteji? Ce sa rezolvam cu iesirea in strada? O sa mi se raspunda ceva in genu: "in '89 s-a iesit in strada si uite ca s-a rezolvat ceva". In '89 s-a iesit in strada tocmai pt ca nu se putea schimba nimic altfel. Teoretic sunt o tara DEMOCRATICA (practic multi duc la extrem acest termen) si nu rezolvam absolut NIMIC prin iesirea in strada. Vreti sa facem ceva? Il vrem tot pe Basescu? Atunci hai la vot cand vor fi anticipatele si sa-l realegem; altfel, mai bine stam acasa
    si de ce sa nu ne apuce patriotismul? din cauza nepasarii am ajuns unde suntem.. fac toti ce vor cu noi ca noi stam si acceptam orice.. nu zic ca e bine sa il sustinem pe basescu.. zic ca ar trebui sa nu mai inghitim tot ce ni se da

Data de inscriere
    24-02-2007
    Locaţie
    in transition
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de KiD Vezi mesajele
    si de ce sa nu ne apuce patriotismul? din cauza nepasarii am ajuns unde suntem.. fac toti ce vor cu noi ca noi stam si acceptam orice.. nu zic ca e bine sa il sustinem pe basescu.. zic ca ar trebui sa nu mai inghitim tot ce ni se da
    Cum erau vorbele alea? "tardiv de tarziu" si "dupa razboi multi viteji se-aduna"
    Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet

Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Nu cred ca se poate rezolva ceva cu acest lucru, poate doar un castig de imagine pentru Basescu.
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

Data de inscriere
    09-09-2006
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    31.5
    Intr-o tara ca a noastra a te lamenta intr-un mod patetic nu cred ca este o solutie pe care o adopta un om care cat de cat gandeste in democratie, a-ti afirma impartialitatea este ca si cum ai zice ca esti rebel intr-o societate in care rebeliunea este doar in mintea unui om bolnav. Nimeni nu cere nimanui sa nu fie in interior dar in privinta problemelor societatii responsabilitatea cade pe umerii tuturor nu lametarea vreunei gandirii fundamentate de nu stiu ce idee preconceputa si gandita in 2 secunde intr-un moment in care ai auzit tu ca e mai bine sa fi contra decat pro ca asa iti creezi tu libertatea prin indiferenta, e problema fiecaruia, eu vroiam doar sa o expun asa cum o vad. Cat e fiecare de constient de aceasta problema arata si cat de mult intelege din ea. Democratia presupune libertatea omului de a-si exprima si a-si manifesta vointa printr-un act de protest sau de aprobare fata de un anumit lucru ca el se petrece in strada sau pe internet sau cu sms-uri la t.v.-uri e problema fiecaruia dar nu cred ca e vreunul in pozitia sa judece modul in care se face acest protest care presupune si solidaritate.Poate in asta consta si patriotismul...

Addicted! ScooterTAF's Avatar ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    670
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    2694
    Puncte CF
    7.5
    Dak lucrurile vor merge tot asa...adika in spre rau..cred ca acolo se va ajunge...in strada dak nu la manifestatzii poate si mai rau...la lupte ...
    Somnul ratiunii naste monstrii!

Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...

*** Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Vali este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Piata Garii
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5446
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    3255
    Puncte CF
    135.5
    Usergroups:
    Romanu nu iese in strada nici batut daca maine le spun astia ca se scade salariu la juma ma jur ca nu o sa iasa nic drak in strada ca e prea "MANA-TI VULPE COADA" .... O RUSINE !!!!!
    Mai bine taci si dai senzatia ca esti prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Data de inscriere
    09-09-2006
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    31.5
    Citat Mesaj iniţiat de Vali Vezi mesajele
    Romanu nu iese in strada nici batut daca maine le spun astia ca se scade salariu la juma ma jur ca nu o sa iasa nic drak in strada ca e prea "MANA-TI VULPE COADA" .... O RUSINE !!!!!
    E putin probabil sa se intample ca tine si mai putin probabil sa iese cineva in strada si sa se bata. Eu cred ca romanul a mai evoluat si nu se preteaza la nici una din cele zise de voi acum stiti voi fiecare vede dupa pozitia lui sau mai precis prin ceea ce este acum depinde de fiecare daca se crede un neputincios si doar un "supravietuitor" intr-o lume de "nimic" si se descurca si el cum poate atunci am putea spune ca nu vom face nimic, dar eu as vrea sa privesc prin ochii oamenilor care doresc sa fie prosperi in mod corect si democratic si acelor oameni care chiar daca fac parte din clasa de mijloc a societatii si pot spune ca in viitor copiii lor vor fi fericiti chiar daca e nevoie sa "urle" pe strazi. Vreau sa fac abstractie de restul si sa sper ca exista acesti oameni care chiar sunt patrioti chiar daca e posibil sa fie doar in mintea mea desi pot spune ca am si intalnit...
    Last edited by Se-ugen; 20-04-2007 at 01:34.

Россия-Матушка Bogz's Avatar Bogz are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    04-01-2006
    Locaţie
    Москва, Россия
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    841
    Puncte CF
    50.0
    decat sa iesim in strada, mai bine mergem la vot si il realegem
    in bucuresti deja s-a dat ordin sa se traga in multime. asta in jurul orei 6-7.
    did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?

Data de inscriere
    24-02-2007
    Locaţie
    in transition
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Se-ugen Vezi mesajele
    Eu cred ca romanul a mai evoluat
    Mda, mai are putin si ajunge la stadiul de homo erectus, ca pana la sapiens mai are. Si aici vorbesc despre marea majoritate, ca degeaba ies in strada 2-3% (si cred ca nu exagerez cand dau procentul asta) din populatie.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: