Ieri seara m-am dus sa-mi fac o radiografie iar in fata mea era un puscarias care isi batuse un cui in frunte. Cica mai venise si cu o zi inainte si spunea ca isi mai bate si azi un cui...
Ce credeti ca are de gand sa rezolve cu asta?
Ieri seara m-am dus sa-mi fac o radiografie iar in fata mea era un puscarias care isi batuse un cui in frunte. Cica mai venise si cu o zi inainte si spunea ca isi mai bate si azi un cui...
Ce credeti ca are de gand sa rezolve cu asta?
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
intre 4 pereti de plictiseala iti trece orice prin minte ...chiar si un cui![]()
.................................................. .................................................. ..................................................
Poate face colectie de cuie![]()
![]()
In general cand aud de vre-un nene ca a facut asa si pe dincolo, incerc sa ma pun in locul lui, sa (incerc sa) imi dau seama ce l-a manat sa faca acel lucru.
In cazul asta imi e imposibil, nu vreau sa fiu in locul lui...
SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII...
LIPSA DE EDUCATIE DAUNEAZA GRAV SANATATII...
CAND VIATA TE PLICTISESTE INCEARCA MOARTEA...(asta imi apartine...)
aluia ii mai bateam si eu unu'....
poate face colectie...cum spunea cineva mai sus![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
1. dispera in celulele alea, iar pentru cateva clipe de "libertate" sunt in stare de orice
2. nu a putut sa se gandeasca de 2 ori inainte sa comita infractiunea la ce disperare o sa-l cuprinda la ghefenghish, isi merita soarta![]()
![]()
3. A.C.A.B
si nu numai ca isi bat cuie in cap.....am vazut si eu un puscarias la urgenta care isi scosese aproape toti dintii din gura,dar nu stiu cum a reusit
![]()
poate il folosea drept antena pt. radio.
Am vazut un articol in ziar acum vreo luna cu aceeasi chestie. Tipul, fost puscarias, nu vroia ca fiica sa sa plece in italia la ma-sa.
uh...ii ramasese obiceiul de acolo cred...totusi din ciclu asta am mai auzit de un puscarias care isi batuse cui in cap si dup-aia facea la asistenta sa-l panseze repede ca-l doare...ce-l mai tare raspuns: da cand l-ai batut nu te-a durut??![]()
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
:O mai mult ca sigur este nebun...altfel nu'mi explic actiunea lui...e adevarat ca intre 4 pereti innebunesti![]()
Hear your heartbeat
Beat a frantic pace
And it's not even seven AM
You're feeling the rush
of anguish settling
You cannot help showing them in.
Hurry up then
Or you'll fall behind and
They will take control of you
And you need to heal
The hurt behind your eyes
Fickle words crowding your mind