Eu sunt independent dar ia uitati ce site i-au facut lui Basescu !
www.basescul.lx.ro
Eu sunt independent dar ia uitati ce site i-au facut lui Basescu !
www.basescul.lx.ro
dragut site, mai ales ca pe site-ul oficial basescu nu poti pune comentarii antibasescu....
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
votai antii primna data si dupa dadui si pro din curiozitatetare unii vor zice ca e taranism eu zic sa mai glumim si sa iii bagam in locul de origine ca macar atat ne ofera democratia asta originala din romanic
a
eu nu votai ca imi e frica
daca ma sperie cineva?
super tare siteul. Dar totusi daca tii cu el nu esti neaparat membru PD!
Oricum cred ca tot Basescu o sa iesa, daca candideaza, restu sunt mult sub el![]()
Last edited by ALinuTzU; 21-04-2007 at 00:10.
.................................................. .................................................. ..................................................
bun site
![]()
Totusi nu cred asta, ce vedem noi proteste si voturi pe aici pe net sunt max 15000 de oameni dar romania 22 mil locuitori! Nu pot spune cine va iesi, fereasca dumnezeu ca daca nu mai candideaza Basescu primul dupa el e becali. Si cu becali presedinte va fi vai de noi. Sa speram ca nu e asa de popular ca sa fie si votat. Nu vorbesc ca nu va ajuta oamenii, ci mai trebuie sa fii si diplomat nu numai bun.
I have sat throught 3 spins...owned !!! site facut de un retardat...
bun siteul
![]()
"I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury
R.I.P. King of Pop
misto...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ce javre..
păcat că a disparut site-ul
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
ce looseri ai de l/au sters
se pare ca deja a inceput diktatura
azi maine o sa se stearga posturile celor care indeamna la votarea impotriva tatucului iubit al natiunii, acest luptator impotriva oligarhilor coruptilor si imbogatitilor![]()
![]()
![]()
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: