Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Credeti Ca Traian Basescu A Procedat Corect La Renuntarea Demisiei ?

Vezi rezultatele sondajului: Credeti Ca Traian Basescu A Procedat Corect La Renuntarea Demisiei ?

Votanţi
100. Nu poţi vota in acest sondaj
  • - Da

69 69.00%
  • - Nu

31 31.00%
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0

- Da
    - Nu

Member Slick_Stef's Avatar Slick_Stef reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-08-2006
    Locaţie
    Just 'round the corner
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Nu pt k daca demisiona inainte sa'l demita astia avea dinou dreptu' sa candideze...dar aja constitutional nu mai are voie...cel putin aja am auzit
    Come to the dark side...we've got milk and cookies!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned D|vyk's Avatar D|vyk reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-03-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1464
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    jos cu el !!!!!

De-al casei ursul88's Avatar ursul88 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    01-03-2006
    Locaţie
    CRAIOVITA NOUA
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    200
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    pentru onoarea lui nu dar logic a facut bine ca iar ii descideau dosaru flota si daca erea curat asa cum pretinde nu lar fi deranjat

Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    n-a avut "cohones" dupa ce declarase ca isi va da demisia. A fost un bluff nereusit.

Oldtimer vialy's Avatar vialy va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    INSANE CITY!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    790
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    52
    Puncte CF
    33.5
    Usergroups:
    Basescu asa cum a spus si el ... S-A INTORS LA POPOR !

Duminca o sa fie miting de 10.000 de persoane in bucuresti ! .... Sunt tare curios cate persoane o sa se stranga !
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    96
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Da ..de cate ori a anuntat catelul de Tariceanu k isi da demisia si a uitat sa o mai faca

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de BOGY26 Vezi mesajele
    Da ..de cate ori a anuntat catelul de Tariceanu k isi da demisia si a uitat sa o mai faca
    CORECTTTTTT!

Basescu zise odata si nu se tinu de cuvant si sarira toti ratatii de cur in sus ca vai n-are onoare

Pai daca arifi asa inseamna ca Tariceanu e o fufa de cea mai joasa spetza! asta zicea zilnic ca demisioneaza si ete ca n-a demisionat

aveti unii o ura pe cienva si o canalizati doar pe ce e mai rau, daca face ceva bine inchideti ochii, daca face ceva rau amplificati situatia

mai uitati-va si la gunoiu din ochiul vostru ( unii nu toti)

ca daca-ti ajunge la conducere v-ati pupa-n cur unu pe altu, doar pt a ramane la varf!

Fan Stiinta Rene's Avatar Rene este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-12-2005
    Locaţie
    Craiova , G. Enescu
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    311
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    a dovedit ca e un mincinos si nu mai merita sa fie presedinte ... daca a mintit acum inseamna ca cam a mintit mereu asa ca basescu
    ROMAN prin nastere ... OLTEAN PRIN GRATIE DIVINA!!!
    http://www.zone-h.org/component/opti..._defacer,Rene/

Fotograf alexino's Avatar alexino are ceva special... alexino are ceva special...
    Data de inscriere
    16-10-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    157
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    144
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    NU.
    Daca are intradevar onoare si demnitate precum pretinde va trebui sa apara luni cu macar o dezvaluire incendiara despre "cabinetul Tariceanu". Asta poate i-ar mai salva din reputatie. Daca insa nu va face asta, va ramane doar un gargaragiu.
    Old age is always 15 years older than I am!

OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    52
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    144
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    da a procedat corect şi singurul care are dreptul să hotărască dacă pleacă sau nu de la Cotroceni este electoratul care l-a şi ales ca preşedinte al acesti ţări

Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Rene Vezi mesajele
    a dovedit ca e un mincinos si nu mai merita sa fie presedinte ... daca a mintit acum inseamna ca cam a mintit mereu asa ca basescu
    tu n-ai mintit niciodata?! asta inseamna ca minti tot timpul? nu ai dat cel mai bun exemplu. cu totii mintim, iar el a fost contrans atunci de circumstante. Sa fim seriosi, avand in vedere ca exista foarte multe sanse ca el sa-si recapete fotoliul, inseamna ca tot ce a facut parlamentul pana acum este o pierdere de timp pentru noi toti, ca sa nu mai vorbesc de pagubele aduse tarii prin tot acest scandal. Si atunci as zice ca mai degraba amenintarea lui a fost oarecum justificata. Pacat ca nu l-au ascultat! Asta e, au intrat in hora, trebuie sa joace. Daca nu continuau cu suspendarea ne vedeam linistiti de treaba, dar...

Dujman

...

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de AlexSUN Vezi mesajele
    da a procedat corect şi singurul care are dreptul să hotărască dacă pleacă sau nu de la Cotroceni este electoratul care l-a şi ales ca preşedinte al acesti ţări
    Corect!

Doar nu o sa isi ia jucariile si o sa demisioneze dupa votarea suspendarii de catre un parlament plin de hoti analfabeti!

Un parlament plin de specimene precum Dan Claudiu Tanasescu de la PRM, care a votat de 2 ori pt motiunea impotriva Monicai Macovei
    Dovada video:
    http://www.youtube.com/watch?v=aOknk...press%2Ecom%2F
    sau """"explicatia""" lui Funar ( alt PRM-ist imbecil) cum ca ala n-a votat de 2 ori ci a mimat ca sa-si bata joc de conducerea PD, pai si-a batut joc de popor nu de PD

ca sa nu zic de hibernarea pe scaunu de parlamentar, e sport national!
    pai parlamentul asta ne reprezinta/ pe mine personal NU!

Member airda's Avatar airda reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    327
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de gabr1el Vezi mesajele
    ca sa nu zic de hibernarea pe scaunu de parlamentar, e sport national!
    pai parlamentul asta ne reprezinta/ pe mine personal NU!
    Tu i-ai votat......

Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de airda Vezi mesajele
    Tu i-ai votat......
    eu NU!
    sincer iti spun!

am facut si eu prosti la viata mea, dar atat de dobitoc incat sa-i votez nu sunt
    din pacate ma reprezinta
    ca sa nu mai zic ceva de faptul ca primul barbat din stat zilele astea e Vacaroiu, daca asta e primul barbat....mi-e rusine de mine!

De-al casei ursul88's Avatar ursul88 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    01-03-2006
    Locaţie
    CRAIOVITA NOUA
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    200
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Big grin

Citat Mesaj iniţiat de gabr1el Vezi mesajele
    eu NU!
    sincer iti spun!

am facut si eu prosti la viata mea, dar atat de dobitoc incat sa-i votez nu sunt
    din pacate ma reprezinta
    ca sa nu mai zic ceva de faptul ca primul barbat din stat zilele astea e Vacaroiu, daca asta e primul barbat....mi-e rusine de mine!
    pai si cu basescu nu iti erea rusine?
    presedintele romaniei conform atributiilor pe care le are ar trebui sa fie un diplomat pt ca asta e principalul lui rol nu sa eradicheze coruptia din alte pArtide decat PD

Always in the other side manlif2_0's Avatar manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti manlif2_0 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    ma plimb cu Terra prin Univers
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    33
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    214
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    din punctul meu de vedere NU a facut bine. el, corectul corectilor, anticoruptul no. 1, care trebuie sa fie cel mai cinstit dintre cinstiti, a mintit. pentru mine, prin asta a demonstrat ca nu are pic de onoare si verticalitate. daca vroia sa demonstreze cu adevarat ca este ceea ce se pretinde a fi, daca nu avea nimic de pierdut (libertatea adica), daca se stia curat ca lacrima, daca avea cohones, demisiona si se prezenta in fata electoratului ca sa i se re-acorde increderea populatiei.

din punctul lui DA, a facut bine. pentru ca:
    - pierdea 2 ani de mandat, chiar daca era reales (3+5 mai putin ca 5+5, nu?)
    - daca demisiona trebuia sa se prezinte in fata electoratului alaturi de contracandidati, si nu se stia ce va iesi, asa prin referendum ii e muuult mai usor sa pastreze cei 2 ani de mandat (am explicat pe alt thread)
    - daca demisiona isi pierdea imunitatea si imediat il saltau pentru dosarul flota, casa, si altele. unul dintre principalele sale obiective acum e sa isi pastreze imunitatea.
    niciodata n'a fost sa nu fie cumva
    In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!

Newcomer nectar's Avatar nectar reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-12-2006
    Locaţie
    cv9
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    din cate am inteles a blufat cand a declarat k isi va da demisia pt k isi pierdea imunitatea si devenea mult mai nasol pt el k persoana fizica in dosarele pe care le are...si eu cred k nu e deloc prost...si chiar dak nu are stofa de presedinte, are tupeu si 1 pic de nebunie pt a spune multor lucruri pe nume...si il sustzin..

...and it hurts with every heartbeat...

Senior Member fatum's Avatar fatum este placut de toti fatum este placut de toti fatum este placut de toti
    Data de inscriere
    25-12-2005
    Locaţie
    here
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    29
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    279
    Puncte CF
    11.0
    Consider ca NU a procedat corect pentru ca nu ar fi trebuit sa minta cu atata nerusinare de la bun inceput. Este o persoana careia ii place sa improvizeze, isi uita rapid promisiunile si deciziile lui sunt pripite tocmai datorita caracterului sau. Un presedinte trebuie sa invete sa fie un bun diplomat, sa aiba cunostinte generale vaste, sa se descurce usor intr-o dezbatere, sa nu se contrazica la fiecare pas...nu e unu lucru usor si de aceea exista si o facultate care pregateste viitorii oameni din spatele presedintelui(politicienilor in general).
    Dar el pur si simplu nu ne ofera o imagine favorabila, se face de ras cu engleza lui, cu teatrul pe care il joaca, cu solemnitatea falsa cu care promite, cu importanta pe care si-o acorda. Cred ca parlamentul a procedat corect pana la un naumit punct, trebuiau sa il zdruncine putin....se considera invincibil(de aceea si aerele cu demisia ),dar nu sunt de acord totusi sa aiba loc alte alegeri.
    Oricum majoritaea oamenilor care ies in strada nu o fac pt ca este el un presedinte bun, ci pt ca sunt contrariati:"cum? noi l-am votat, e decizia noatra.cine sunt ei?". Nu ii inteleg cand ceva nu merge bine, rezolvi problema nu o lasi sa se imputa De aceea se numeste democratie...sa existe opozitie, sa se certe, sa nu se lase unul pe celalalt in pace ca stim ce inseamna asta la romani(sa fure cu si mai mare nerusinare decat acum). I-au aratat ca se poate, foarte bine au facut.
    Nu zic ca Tariceanu e mai breaz(sau oricare alt parlamentar), este chiar mai periculos decat Basescu pt ca este si mai inteligent, dar renuntand la demisie Basescu ne-a demonstrat ca parlamentul avea dreptate, chiar a luat puterea in mainile lui,se credea prea puternic.

Afacerist dani3lll's Avatar dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5439
    Putere Reputatie
    73
    Reputatie
    8297
    Puncte CF
    511.5
    Usergroups:
    eu zic ca a procedat corect ca nu si`a mai dat demisoa ...oricum nu mai ia presedinte ))
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: