Credeti Ca Traian Basescu A Procedat Corect La Renuntarea Demisiei ?
- Da
- Nu
- Da
- Nu
Credeti Ca Traian Basescu A Procedat Corect La Renuntarea Demisiei ?
- Da
- Nu
Nu pt k daca demisiona inainte sa'l demita astia avea dinou dreptu' sa candideze...dar aja constitutional nu mai are voie...cel putin aja am auzit![]()
Come to the dark side...we've got milk and cookies!
jos cu el !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
pentru onoarea lui nu dar logic a facut bine ca iar ii descideau dosaru flota si daca erea curat asa cum pretinde nu lar fi deranjat![]()
n-a avut "cohones" dupa ce declarase ca isi va da demisia. A fost un bluff nereusit.
Basescu asa cum a spus si el ... S-A INTORS LA POPOR !
Duminca o sa fie miting de 10.000 de persoane in bucuresti ! .... Sunt tare curios cate persoane o sa se stranga !
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Da ..de cate ori a anuntat catelul de Tariceanu k isi da demisiasi a uitat sa o mai faca
![]()
CORECTTTTTT!
Basescu zise odata si nu se tinu de cuvant si sarira toti ratatii de cur in sus ca vai n-are onoare
Pai daca arifi asa inseamna ca Tariceanu e o fufa de cea mai joasa spetza! asta zicea zilnic ca demisioneaza si ete ca n-a demisionat
aveti unii o ura pe cienva si o canalizati doar pe ce e mai rau, daca face ceva bine inchideti ochii, daca face ceva rau amplificati situatia
mai uitati-va si la gunoiu din ochiul vostru ( unii nu toti)
ca daca-ti ajunge la conducere v-ati pupa-n cur unu pe altu, doar pt a ramane la varf!
a dovedit ca e un mincinos si nu mai merita sa fie presedinte ... daca a mintit acum inseamna ca cam a mintit mereu asa ca![]()
basescu
ROMAN prin nastere ... OLTEAN PRIN GRATIE DIVINA!!!
http://www.zone-h.org/component/opti..._defacer,Rene/
NU.
Daca are intradevar onoare si demnitate precum pretinde va trebui sa apara luni cu macar o dezvaluire incendiara despre "cabinetul Tariceanu". Asta poate i-ar mai salva din reputatie. Daca insa nu va face asta, va ramane doar un gargaragiu.
Old age is always 15 years older than I am!
da a procedat corect şi singurul care are dreptul să hotărască dacă pleacă sau nu de la Cotroceni este electoratul care l-a şi ales ca preşedinte al acesti ţări
tu n-ai mintit niciodata?!asta inseamna ca minti tot timpul? nu ai dat cel mai bun exemplu. cu totii mintim, iar el a fost contrans atunci de circumstante. Sa fim seriosi, avand in vedere ca exista foarte multe sanse ca el sa-si recapete fotoliul, inseamna ca tot ce a facut parlamentul pana acum este o pierdere de timp pentru noi toti, ca sa nu mai vorbesc de pagubele aduse tarii prin tot acest scandal. Si atunci as zice ca mai degraba amenintarea lui a fost oarecum justificata. Pacat ca nu l-au ascultat! Asta e, au intrat in hora, trebuie sa joace. Daca nu continuau cu suspendarea ne vedeam linistiti de treaba, dar...
Corect!
Doar nu o sa isi ia jucariile si o sa demisioneze dupa votarea suspendarii de catre un parlament plin de hoti analfabeti!
Un parlament plin de specimene precum Dan Claudiu Tanasescu de la PRM, care a votat de 2 ori pt motiunea impotriva Monicai Macovei
Dovada video:
http://www.youtube.com/watch?v=aOknk...press%2Ecom%2F
sau """"explicatia""" lui Funar ( alt PRM-ist imbecil) cum ca ala n-a votat de 2 ori ci a mimat ca sa-si bata joc de conducerea PD, pai si-a batut joc de popor nu de PD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ca sa nu zic de hibernarea pe scaunu de parlamentar, e sport national!
pai parlamentul asta ne reprezinta/ pe mine personal NU!
din punctul meu de vedere NU a facut bine. el, corectul corectilor, anticoruptul no. 1, care trebuie sa fie cel mai cinstit dintre cinstiti, a mintit. pentru mine, prin asta a demonstrat ca nu are pic de onoare si verticalitate. daca vroia sa demonstreze cu adevarat ca este ceea ce se pretinde a fi, daca nu avea nimic de pierdut (libertatea adica), daca se stia curat ca lacrima, daca avea cohones, demisiona si se prezenta in fata electoratului ca sa i se re-acorde increderea populatiei.
din punctul lui DA, a facut bine. pentru ca:
- pierdea 2 ani de mandat, chiar daca era reales (3+5 mai putin ca 5+5, nu?)
- daca demisiona trebuia sa se prezinte in fata electoratului alaturi de contracandidati, si nu se stia ce va iesi, asa prin referendum ii e muuult mai usor sa pastreze cei 2 ani de mandat (am explicat pe alt thread)
- daca demisiona isi pierdea imunitatea si imediat il saltau pentru dosarul flota, casa, si altele. unul dintre principalele sale obiective acum e sa isi pastreze imunitatea.
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
din cate am inteles a blufat cand a declarat k isi va da demisia pt k isi pierdea imunitatea si devenea mult mai nasol pt el k persoana fizica in dosarele pe care le are...si eu cred k nu e deloc prost...si chiar dak nu are stofa de presedinte, are tupeu si 1 pic de nebunie pt a spune multor lucruri pe nume...si il sustzin..![]()
Consider ca NU a procedat corect pentru ca nu ar fi trebuit sa minta cu atata nerusinare de la bun inceput. Este o persoana careia ii place sa improvizeze, isi uita rapid promisiunile si deciziile lui sunt pripite tocmai datorita caracterului sau. Un presedinte trebuie sa invete sa fie un bun diplomat, sa aiba cunostinte generale vaste, sa se descurce usor intr-o dezbatere, sa nu se contrazica la fiecare pas...nu e unu lucru usor si de aceea exista si o facultate care pregateste viitorii oameni din spatele presedintelui(politicienilor in general).
Dar el pur si simplu nu ne ofera o imagine favorabila, se face de ras cu engleza lui, cu teatrul pe care il joaca, cu solemnitatea falsa cu care promite, cu importanta pe care si-o acorda. Cred ca parlamentul a procedat corect pana la un naumit punct, trebuiau sa il zdruncine putin....se considera invincibil(de aceea si aerele cu demisia),dar nu sunt de acord totusi sa aiba loc alte alegeri.
Oricum majoritaea oamenilor care ies in strada nu o fac pt ca este el un presedinte bun, ci pt ca sunt contrariati:"cum? noi l-am votat, e decizia noatra.cine sunt ei?". Nu ii intelegcand ceva nu merge bine, rezolvi problema nu o lasi sa se imputa
De aceea se numeste democratie...sa existe opozitie, sa se certe, sa nu se lase unul pe celalalt in pace ca stim ce inseamna asta la romani(sa fure cu si mai mare nerusinare decat acum). I-au aratat ca se poate, foarte bine au facut.
Nu zic ca Tariceanu e mai breaz(sau oricare alt parlamentar), este chiar mai periculos decat Basescu pt ca este si mai inteligent, dar renuntand la demisie Basescu ne-a demonstrat ca parlamentul avea dreptate, chiar a luat puterea in mainile lui,se credea prea puternic
.
eu zic ca a procedat corect ca nu si`a mai dat demisoa ...oricum nu mai ia presedinte))
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: