Nu inteleg care e problema pentru care nu am voie sa pun un avatar anume.......in avatarul meu nu era nimic indecent, asta inseamna ca nu am incalcat nici o regula.....as dori sa stiu de ce nu am voie sa`l tin pe acela![]()
Nu inteleg care e problema pentru care nu am voie sa pun un avatar anume.......in avatarul meu nu era nimic indecent, asta inseamna ca nu am incalcat nici o regula.....as dori sa stiu de ce nu am voie sa`l tin pe acela![]()
tu bucura-te ca n-ai luat ban and![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Si care ar fi fost motivul pentru care as fi luat ban?![]()
avatar sfidator la adresa adminilor...Mesaj iniţiat de Al3XxX
Multumit de raspuns?
P.S. Vezi ca mi-a zis sharpe aseara ca te invarti iar pe langa firewall, eu propun sa te cumintesti ca dupa iar te rgoi de el si recidivistii nu mai ies in viatza lor din firewall...
Asa ca mai bine iti vezi de treaba ta...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Ai dreptate....o sa incerc sa`mi revizui atitudinea.....mai ales pe hub pentru ca stiu ca sunt la un pas de fw!(cam multi de "ca" da nu`i nimik)
Oricum....Un an nou fericit si tot ce va doriti!
P.S.......pentru Eros.......sper ca nu ai de gand sa`mi stergi si semnatura.....![]()
Last edited by Al3XxX; 01-01-2006 at 02:41.
semnatura e ok, avatarul se cam contrazice
corect este asa:
avatar inteligent = user inteligent
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Ok.....hai ca pana la urma ajungem la al 3`lea rand din semnatura mea si nu e bine......m`ati lamurit
....o sa schimb si avatarul insa mai am de lucru la el
![]()
nu inteleg care e problema de a baga mai multi ani decat am
Nu e problemaMesaj iniţiat de falemy
insa mai bine nu pui varsta(cum am eu) decat sa minti
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: