Asociatia Club Sportiv LEGAL RACING avand parteneri ACS No Speed Limit
Romania si ACS Midnight Racers lucreaza intens la organizarea primului
eveniment auto de anvergura pentru amatori din acest an.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul Legal Racing.
Asociatia Club Sportiv LEGAL RACING avand parteneri ACS No Speed Limit
Romania si ACS Midnight Racers lucreaza intens la organizarea primului
eveniment auto de anvergura pentru amatori din acest an.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul Legal Racing.
Vezi ca ACS No Speed Limit nu vrea sa fie partener daca e ACS Midnight Racers bagat...![]()
Ti-am atras atentia sa nu iasa discutii pe tema asta si pe-aici ca pe alte forumuri ...
Alta chestie ... sa-ti reimprospatez memoria : primul eveniment auto de anvergura pentru amatori in acest an , a fost la Craiova ,ca si in ultimii 2 ani , eveniment organizat de ACS Ghost Racing Team , Duminica 22.04.2007 .
Last edited by Alexius; 24-04-2007 at 13:28.
in final organizeaza LR , MR ,NSL si de la cta un club X-TEAM cred
bubu duminica e vtm organizat auto oltenia?
Midnight Racers
Da pe aeroport nu se mai face raliu?![]()
Gogule, de ce te bagi tu ca supozitorul si ma ataci fara sa ai ceva pertinent de spus ?
Eu am luat mesajul asa cum mi-a venit pe mail si l-am pus aici, numai ca am scos link-ul catre site-ul Legal Racing. Continutul mesajului nu imi apartine.
Si iar asa nu stiu si nu ma intereseaza divergentele NSL - MR. Am pus un anunt pentru informarea cititorilor CraiovaForum. Si de ce anume crezi ca e nevoie sa imi improspatezi TU memoria ? Esti vre-un pui de Mafalda ?
Esti sigur ca evenimentul nu a fost organizat de ACR, hartiile cred ca spun altceva.
Iar tu parca erai banat.
S-ar putea sa nu ma intereseze parerea ta.
Iti sterg mesajul pentru off-topic. Poti sa te lauzi pe threadul destinat cursei tale si pe threadul destinat clubului tau.
LEGALRACING 29.04.07 Venus-Saturn 402m
cu dedicatie de la rally.ro :
filme mansa 1:
http://www.youtube.com/watch?v=CLiRE9Fc9gw
filme mansa 2+3+4:
http://www.youtube.com/watch?v=rD8ZIlyNzws
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: