Paintball careva?


 1. #1
  Newcomer Babardel reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  08-03-2007
  Sex
  M
  Mesaje
  19
  Mesaje bazar
  17
  Putere Reputatie
  32
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0

  Paintball careva?

  Am tot intrebat pe la prieteni, rude si venici si am momentan am descoperit ca sunt doua variante de paintball in Craiova.
  Tipii astia: paintball-craiova si baietii de la Braniste.
  Acum astea sunt doua chestii diferite: Unii fac woodsball, adica scenarii de lupta in padure ca apara baza sau ataca baza, seek and destroy, capture the flag, etc.... care iti cer dezvoltarea catorva strategii si coordonare cu coechipierii, ceva reflexe, etc..... si speed-ball (la Braniste) pe teren de suprafata mica, imprejmuit si cu obstacole artificiale unde tre` sa-i impusti pe toti pana la ultimu`  Voi cam ce alegeti? Si daca ati fost la careva poate imi dati si mie o idee.
  Last edited by Moderator; 25-04-2007 at 15:53.

 2. #2
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  44
  Sex
  M
  Mesaje
  22,762
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  148
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7
  Domnu Babardel daca vrei sa faci reclama la o firma trebuie sa vorbesti cu noi

  Nu incerca sa iti faci reclama la propria firma dupa cum vezi tu lucrurile

  Daca nu ai observat avem un parteneriat cu o firma de paintball din craiova si anume Max Paint, baietii de la braniste cum le zici tu

  Poti discuta pe tema aceasta atata timp cat nu faci concurenta la firma respectiva aici pe forum.

  Mutat la sectiunea sport
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: