Ziceti si voi filme horror care vi s-au parut a fi reusite.
mie acum in vin in minte The Grudge, Blair Witch Project 1, U.L. Bloody Mary, Darkness Falls, Exorcist: The Begining etc.
Ziceti si voi filme horror care vi s-au parut a fi reusite.
mie acum in vin in minte The Grudge, Blair Witch Project 1, U.L. Bloody Mary, Darkness Falls, Exorcist: The Begining etc.
Wolf Creek , Cry Wolf si Din cate vad Venom 2005 ar fi un horror laudat insa cu o nota mica pe imdb din cauza scarboseniilor din film
amityville horror, blair witch project 1, 2, the ring 1, 2, exorcism of emily rose.
shi altele
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
asa, ca am vazut si ringurile si amytiville, le uitasem, Blair Witch 2 nu mi s-a parut cine stie ce. exorcism of emily rose e mishto, merita vazut?
SAW 1 si 2 le`ai vazut..!
ma voi stiti ce e ala horror ce horror in p.. e in saw 2 ca ma-ti mancat cand incolo e un film gen Thriller si psihological..??????
o.O
exorcism of emily rose e ceva gen ... film psihologic, cu demoni and shit. cine shtie ce horror nu este, dar in mine cel putzin a bagat frica de nu am mai putut sa dorm o noapte intreaga...
shi da, merita vazut
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Am vazut Venom de curind si a fost o porcarie. Facut dupa tipar, intuiam de fiecare data ce urmeaza .
Dupa mine horor au fost Dead Birds si The grudge.
Daca cei inteligenti cedeaza mereu lumea va fi condusa de prosti.
am o intrebare...tu esti fata sau baiat?Mesaj iniţiat de xfade
Cry Wolf a fost de groaza?Mesaj iniţiat de LaserLock
ce ti s-a parut asa infricosator la el incat sa il cataloghezi ca fiind horror?
cre'ca si daca eram bolnav de inima si nu ma speriam la el
si...titlul threadului este "HORROR de calitate" si...din cate filme ati postat voi mai mult de 3 nu stiu daca sunt horror...cel putin nu par a fi horror...
adica The Ring 1 ....hai mai treaca mearga...dar 2 in nici un caz 2-ul a fost un "wannabe" horror modern...atata tot :whitsle:
lol, ovisebdan sunt baiat, shi nu am nici o nedumerire in ceea ce priveste sexualitatea mea, 100% straight
sa va spun eu o chestie, depinde si la ce privesti un film horror, ca daca ai un sistem 5.1 serios si The Others iti face pielea de gaina pe tine, mie oricum din ce am vazut pana acum The Grudge mi s-a parut cel mai infricosator, dupa care Blair Witch Project 1, bineinteles fiecare la prima vizionare. Din ce am vazut aici o sa iau sa vad si Dead Birds si Exorcism of Emily Rose.
te intrebai ca zisesi ca te-ai speriat la Exorcism of emily rose si de-aiaMesaj iniţiat de xfade
mie mi s-a parut un film banal, nimic special...si nici nu a fost asa de infricosator cum zici tu...sa nu dormi o noapte intreaga
ovisebdan : cry wolf horror ??
ai dreptate si ala a fost thriller...insa aducea una er de horror cu crimele alea adica gen...haloween un criminal dupa unii insa...saw 2 nu e horror nici 1% acolo personajele se omoara singure nu sunt alergate si ucise ...iar horror wolf creek asta e nu mai ai ce sa comentezi..si Cursed mia placut si Chepers Creepers sunt destule , Dawn of dead ...land of dead facut de acelasi regizor o porcarie.. sa-mi mai aduc aminte si editez
eu sunt mai sensibil de felul meu shi da, m-am speriat la exorcism of emily rose de ... erm moarte.
la faza cand povesteshte preotul ce i s-a intamplat, cand s-a trezit la ora 3 noaptea, shi incep desenele alea din biserica sa curga, mi s-a facut pielea de gaina instantaneu... heh, what can i say.
pana la urma, nu horrorurile CHEAP sunt cele care ma fac sa ma simt asha, ci cele psihologice, cum sunt exorcism of emily rose, the grudge, chestii care ma fac sa cred ca demonii, stafiile, shi mai shtiu eu ce exista cu adevarat, shi cred ca la voi e la fel
spre exemplu, Se7en e la fel, prea marfa, shi the texas chainsaw massacre, shi Psycho, dar parca niciunul nu este la fel ca the grudge, sau ca exorcism of emily rose...
in curand o sa termin si eu de dldat blair witch project, shi o sa ii dedic toata noaptea, sa vad intr-adevar daca isi merita laudele
daca nu... ma uit la the ring, pe care l-am terminat de dldat de dimineata
Luati si vedeti neaparat Shutter (2004). E un film japonez dar kiar merita ...
Am vazut demult un film cu un clovn(de fapt nu era clovn da in mare parte avea forma de clovn) .....erau 3 parti cred....cel mai tare film de groaza!!!!!!
Cine imi spune cum se numea are o bere virtuala de la mine
IT
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
incercati cabin fever , hostel , wolf creek si poate the cave.The exorcism of emily rose e mai mult drama decat horror
yahoo mess id inter1224
Nightmare On Elm Street... eram mica cand am vazut toate partile... la varsta aceea m-a zguduit cam tare. The Grudge... mai bine nu il vedeam, mi-a fost frica sa inchid ochii noaptea. Nu am gasit pana acum filmele lui Hitchcook, as vrea sa le am p calculator. sunt uimitoare...
Tacerea Mieilor
Twin Peaks
Ciorile - Alfred Hitchcook
sunt beeton..toate..le recomand pe toate 3 in aceasta ordine...si intr`un final comedia Hannibal
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: