anul trecut inainte de Craciun se zicea ca se "scufunda" Realul si ca dupa craciun il vor inchide....
vad ca a trecut Craciunul si nimic.... stiti ceva in legatura cu asta?
sper sa nu mai fie un thared asemanator......
anul trecut inainte de Craciun se zicea ca se "scufunda" Realul si ca dupa craciun il vor inchide....
vad ca a trecut Craciunul si nimic.... stiti ceva in legatura cu asta?
sper sa nu mai fie un thared asemanator......
pai daca nu s-a inchis le merge bine.
Last edited by Am3oo; 25-04-2007 at 17:56. Motiv: stupid me:))
a fost o prostie inca de le inceput faza cu scufundarea realului. pregatirea solului pentru constructia realului a inceput cu 3 ani inainte de a se incepe lucrarile anume au fost "infipti" in pamant stalpi lungi de cateva zeci de metrii in pamant pentru a se fixa solul. deci nu se scufunda nimic ...
Last edited by fatboy_slim; 25-04-2007 at 20:59.
toata prostia asta a inceput de la mititelucand a scris un articol la el in ziar
pt ca pamantul pe care a fost construit real a fost a lui
sau ceva de genu
![]()
bai faby...nu crek are unde sa se duca...crek au bagat astia peste 300 de tir-uri de piatra acolo...asta am vazut-o cu okii mei (de pe balcon) si in al 2 lea rand pt care bag mana in foc ca nu se scufunda...mama lucreaza acolo...si lor nu li s-a spus asta niciodata in magazin....
EDITED by MOD !
Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel.
moaaaaaa ce ma mai enerveaza astea cu ziarele lor de rahat
![]()
Era clar ca nu s'au apucat de investitie inainte sa cerceteze foarte bine terenul si sa fie siguri ca nu o sa apara probleme. Oricum le merge din plin , e cel mai aglomerat dintre toate . ( poate la Metro ce mai e asa ).
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
etapa dinaintea construrii este etapa de cercetare, in care se fac analize pt a determina tipul solului (si multe altele). Este adevarat k solul din acea zona este unul nisipos, dar in functie de rezultatele analizelor se realizeaza proiectul, se calculeaza adancimea la care se "infig" pilonii, inclusiv diametrul acestora si tipul de beton folosit la turnarea fundatiei. Asa k nu trebuie sa ne facem griji deocamdata in privintza scufundarii realului.![]()
ce face conxurenta....
zvonul a fost probabil lansat me Mititelu, dar a crescut mare si frumos.
vedeti filmul "gossip"
![]()
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
bull shit!se scufunda titanicu
![]()
Somnul ratiunii naste monstrii!
Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...
din cate stiu eu se lasase vre`o juma de metrusi din cate am auzit pt ca nu am fost se si cunostea acolo unde se lasase ,oricum nu sunt sigur dar eu asa am auzit
in ultimu` timp si-a mai revenit realul dar nuj cat va tine stafeta sus , oricumper sempre
aaaaaa...de-asta erau tipele numai la mini pe acolo?????? sa nu se ude pe haine???????
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: