Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Relatiile la distanta

Vezi rezultatele sondajului: Ce credeti despre relatiile la distanta?

Votanţi
110. Nu poţi vota in acest sondaj
  • N-au nici o sansa

25 22.73%
  • Greu de intretinut

51 46.36%
  • Pot deveni frumoase si durabile cu ceva efort

15 13.64%
  • Am avut / am o astfel de relatie

19 17.27%
    Rocker Daemian's Avatar Daemian este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    24-02-2007
    Locaţie
    in transition
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:

Relatiile la distanta

Ce parere aveti despre relatiile la distanta? Merg? Nu merg? Merita sa-ti bati capul cu ele sau nu? Ce le impiedica sa functioneze sau ce le fac sa mearga?

P.S. : am cautat pe forum si nu am gasit un thread asemanator, dar daca e vreunul imi cer scuze
    Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet

Senior Member sh0rty's Avatar sh0rty este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    16-06-2006
    Locaţie
    Galati
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    35
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    relatii la distanta...chiar am/avem una...greu, dar cu vointa si ambitie si bineinteles motivatie(in cazul asta, iubire) nu se poate sa reziste...noi curand o sa ne mutam impreuna...abia astept
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned inamorada reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Data de inscriere
    16-06-2006
    Locaţie
    Galati
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    35
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de inamorada Vezi mesajele
    ....

~ BoRed uSer ~ ALinuTzU's Avatar ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta ALinuTzU este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1450
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Foarte foarte putine cazuri in care merge o relatie la distanta, fiecare are nevoie de cineva aproape

ps: fa si un poll

Banned inamorada reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de sh0rty Vezi mesajele
    ....
    si eu sunt intr-o astfel de relatie, este fff greu ne vedem destul de rar, cateodata doar o data la 2 luni insa in curand o sa ne mutam (in sfarsit ) impreuna..dar mai e pana atunci

Data de inscriere
    16-06-2006
    Locaţie
    Galati
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    35
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de inamorada Vezi mesajele
    si eu sunt intr-o astfel de relatie, este fff greu ne vedem destul de rar, cateodata doar o data la 2 luni insa in curand o sa ne mutam (in sfarsit ) impreuna..dar mai e pana atunci
    najpa...la mine e altfel ne vedem o data la 2 sapt.da' am inceput in ult timp sa ne vedem mai des...e drumul lung...10-12 ore

OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    52
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    144
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    Pot deveni frumoase si durabile cu ceva efort
    trebuie încercat daca n-ai nimic de pierdut

Data de inscriere
    24-02-2007
    Locaţie
    in transition
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Am avut o relatie la distanta (la foarte mare distanta: eu in Galati si ea in Baia Mare ) si n-a mers din cauza diferentei de varsta si pt ca nu prea aveam cum sa ne vedem decat cam de 2-3 ori maxim pe an.
    Si acum am iar o relatie la distanta, numai ca asta are sanse muuuult mai mari de reusita caci distanta e mai mica (Galati - Craiova) si deci ne vedem mai des (cel putin o data la 2 sapt) si in curand vrem sa micsoram distanta la "0"
    Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet

Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    nici o sansa
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

Designer Amina's Avatar Amina este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    22-09-2006
    Varsta
    42
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Ba merg. Eram de 5 ani impreuna cu prietenul meu cand am plecat cu bursa in Spania. Timp de un an am vorbit zilnic la telefon si pe internet, a venit la mine o data, o data am venit si eu.
    Este f f greu dar noi suntem impreuna si acum si totul consta in incredere si iubire.

Senior Member pipan's Avatar pipan reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-01-2007
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2563
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    0
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Daemian Vezi mesajele
    Ce parere aveti despre relatiile la distanta? Merg? Nu merg? Merita sa-ti bati capul cu ele sau nu? Ce le impiedica sa functioneze sau ce le fac sa mearga?

P.S. : am cautat pe forum si nu am gasit un thread asemanator, dar daca e vreunul imi cer scuze

tre sa fii super ingragostit si sa iubesti cu adev,ca sa reziste rel de la distanta!si in primul rand tre incredere mare! mare de tot!
    bafta la cei care au o rel....stiu ca e greu fara pers pe care o iubesti sau cel putin o placi enorm de mult!

Data de inscriere
    24-02-2007
    Locaţie
    in transition
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de pipan Vezi mesajele
    tre sa fii super ingragostit si sa iubesti cu adev,ca sa reziste rel de la distanta!si in primul rand tre incredere mare! mare de tot!
    bafta la cei care au o rel....stiu ca e greu fara pers pe care o iubesti sau cel putin o placi enorm de mult!
    multam pt urare

De-al casei @nc@ m@ri@'s Avatar @nc@ m@ri@ a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    16-04-2007
    Locaţie
    intr-un colt de Rai
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2
    Puncte CF
    40.0
    poate sa mearga sau poate sa nu mearga,depinde de fiecare in parte...

Senior Member DonCoskailo's Avatar DonCoskailo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-07-2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    relatiile la distanta...pana acum in cazul meu nu au mers....am avut 2 relatii de genul asta....as putea zice chiar 3 dar ultima a fost ceva mai scurt si nu au fost prea multe sentimente...renuntand aproape de comun acord ca numai are rost...si monetan am una in care am marit distanta pana acum era bucuresti-craiova...acum e bucuresti-timisoara...pe care momentan nu o pot numii relatie...pentru ca nu prea ne intereseaza ce face celalalt sau daca are pe cineva....ne-am vazut o singura data..si speram sa se mai intample...acum ramane de vazut....si ca o concluzie finala...o relatie la distanta poate merge cu mult efort

Traiesc in lumea mea...dar e ok...aici toata lumea ma cunoaste

Banned Mihai_z reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-02-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de DonCoskailo Vezi mesajele
    relatiile la distanta...pana acum in cazul meu nu au mers....am avut 2 relatii de genul asta....as putea zice chiar 3 dar ultima a fost ceva mai scurt si nu au fost prea multe sentimente...renuntand aproape de comun acord ca numai are rost...si monetan am una in care am marit distanta pana acum era bucuresti-craiova...acum e bucuresti-timisoara...pe care momentan nu o pot numii relatie...pentru ca nu prea ne intereseaza ce face celalalt sau daca are pe cineva....ne-am vazut o singura data..si speram sa se mai intample...acum ramane de vazut....si ca o concluzie finala...o relatie la distanta poate merge cu mult efort
    Efortul ar fi cam 60% financiar ...daca includem transportu hotelu si mancarea se fac usor 3 milioane ....Oricum "pt dragoste se fac sacrificii"...am avut si eu in balş si acu una in bucuresti(de vreo luna). Oricum cel putin relatia la distanta nu este una in care te plictisesti de celalata persoana

timpul... gwen_st3fany's Avatar gwen_st3fany are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    cl.bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    36.5
    Usergroups:
    greu de intretinut
    "Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."

Edited by MOD - fara reclama!

Maniac lukian84sec's Avatar lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    21-01-2007
    Locaţie
    pe strazi
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    259
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    2769
    Puncte CF
    27.0
    hmmm...este greu de intretinut, dar daca dorinta este bilaterala poate avea succes o relatie la distanta

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    96
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Greu de intretinut..ochii care nu se vad--> se uita, zice un proverb...

De-al casei VRAZZZ's Avatar VRAZZZ este un nesuferit
    Data de inscriere
    04-12-2006
    Locaţie
    in frigider langa cuburile de gheata
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1060
    Putere Reputatie