Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Ever heared of 10 mp phone ?

Member Noua's Avatar Noua reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Ever heared of 10 mp phone ?

Telefon cu camera de 10 megapixeli Adeca pe scurt Samsung sgh B600 cred ca e cel mai tare al doilea fiind n93 si apoi k800i toate samsung si cu nokia sunt sg tel cu zoom optic din cate stiu si k800i singurul telefon cu blitz restu' au LED-uri
    este posibil sa fie chiar cu 12 mp din cate am citit pe net asa ca fratilor noi de abia ce avem camere digitale de 5 mp max si astia au tel cu camere de 10 mp si zoom optic
    Live !!! telefon 0743/26.40.43

Member alexgip's Avatar alexgip nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    05-03-2007
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    624
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    35.5

sal

parerea mea e ca cel mai bun la poze este k800 si k810i de la SE,pt ca se apropie de un blitz adevarat de aparat foto,nu stiu de samsung ce blitz are(xenon sau flash) dar 95-ul chiar dak are camera de rez mai buna pe conditii de intuneric cred ca face mai bine k800 pozele,eu vreau sa imi iau ori n73 ori k800,la acesta din urma ma atrage numai camera
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    22-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    K800i e cred ca singurul telefon cu blitz parca is k810i si eu sincer mias alege k800i ca tel ca il iau ptr multimedia n73 sau n95 e ptr oameni de afaceri si chiar daca au symbian eu nu am la ce sa il folosesc

Designer crysti_91's Avatar crysti_91 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-12-2006
    Locaţie
    Prin Rovine
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    568
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    29.5
    Usergroups:
    Sunt si cu mai mult de 10mp.Oricum nijte porcarii ca sa iti ia banii.Mai bne iti iei un aparat foto si sa faci poze de poze nu cu telefonu.....

Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Noua Vezi mesajele
    Telefon cu camera de 10 megapixeli Adeca pe scurt Samsung sgh B600 cred ca e cel mai tare al doilea fiind n93 si apoi k800i toate samsung si cu nokia sunt sg tel cu zoom optic din cate stiu si k800i singurul telefon cu blitz restu' au LED-uri
    este posibil sa fie chiar cu 12 mp din cate am citit pe net asa ca fratilor noi de abia ce avem camere digitale de 5 mp max si astia au tel cu camere de 10 mp si zoom optic
    K800i e cred ca singurul telefon cu blitz parca is k810i si eu sincer mias alege k800i ca tel ca il iau ptr multimedia n73 sau n95 e ptr oameni de afaceri si chiar daca au symbian eu nu am la ce sa il folosesc
    Parerea mea este ca ar trebui sa inveti niste semne de punctuatie. Primul ar fi "," si este numit virgula.

Newcomer edytza's Avatar edytza reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-11-2006
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    eu cred ca asa cum se intampla peste tot si telefoanele vor evolua din ce in ce mai mult , probabil peste 2-3 ani 10 megapixeli va fi ceva obisnuit ....va aduceti aminte ce scumpe erau primele telefoane cu camera?
    TRANCE AROUND THE WORLD WITH ABOVE&BEYOND

Data de inscriere
    22-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    si debea daca aveau camera vga, aveau camera 320x240 si ecran de max 65k culori

Coder IeD3vil's Avatar IeD3vil are ceva special... IeD3vil are ceva special...
    Data de inscriere
    04-11-2005
    Locaţie
    Behind the wheel o_o Sex: Daily
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1367
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    148
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    big deal. peste un an ti se va parea foarte amuzanta discutia asta, la fel cum peste 10 ani ti se va parea aiurea sa cumperi benzina, pentru ca nu va mai fi sau va fi foarte scumpa, asta daca nu incep astia un razboi pentru petrol
    BadAss Programmer :-))

Data de inscriere
    22-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    lolz ,,Razboiul Petrolului'' dar totusi nu e ceva imposibil la cum stau lucrurile

Banned Petre2007's Avatar Petre2007 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-04-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    72
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    k800 nu se compara cu n95 din nici un punct de vedere

Newcomer Pfanner's Avatar Pfanner reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    16-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    199
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

lewl

eu pot sa zic ... ca ar putea sa ii faca fatza ...
    din punct de vedere performanta/pretz ... cred ca ii face destul de bine fatza
    ID : Ozeze87 Numar Telefon : 0746 17 99 44

In viatza nu e important ceea ce ti se intampla .... ci ceea ce invetzi din ce ti se intampla!!

going commando Faithless's Avatar Faithless are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    457
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    2410
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    degeaba au camera de ehnshpe mii de pixeli ca in conditii proaste tot de fac pozele...cea mai ieftina camera digitala face poze mai bine ca cel mai scump telefon cu camera..
    i make juice happen.

Data de inscriere
    22-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Faithless Vezi mesajele
    degeaba au camera de ehnshpe mii de pixeli ca in conditii proaste tot de fac pozele...cea mai ieftina camera digitala face poze mai bine ca cel mai scump telefon cu camera..
    Lolz de unde stii? Nu stiu exact cat de bine ies pozele la un k800i dar o sa aflu in 2 luni; dar stiu ca la k750i ies exact ca la o camera digitala o ajuta foarte mult si autofocalizarea ( auto-focalizarea face o mare diferentza )

Senior Member fatboy_slim's Avatar fatboy_slim reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-09-2006
    Locaţie
    Bucharest
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    469
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    garantez eu ca telefonul ala de 10 mp nu o sa faca pozele la fel ca un aparat cu acelasi numar de mp ...si aici ma refer la claritate. din ce cauza ?? cauza este LUPA fratilor ....

ont: telu e prea misto l-am vazut si eu mai demult pe net

Data de inscriere
    22-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de fatboy_slim Vezi mesajele
    garantez eu ca telefonul ala de 10 mp nu o sa faca pozele la fel ca un aparat cu acelasi numar de mp ...si aici ma refer la claritate. din ce cauza ?? cauza este LUPA fratilor ....

ont: telu e prea misto l-am vazut si eu mai demult pe net

eu sincer pana nu vad nu cred si cred ca nici u

Senior Member fatboy_slim's Avatar fatboy_slim reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-09-2006
    Locaţie
    Bucharest
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    469
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Lolz de unde stii? Nu stiu exact cat de bine ies pozele la un k800i dar o sa aflu in 2 luni; dar stiu ca la k750i ies exact ca la o camera digitala o ajuta foarte mult si autofocalizarea ( auto-focalizarea face o mare diferentza )
    eu sincer pana nu vad nu cred si cred ca nici u
    esti exact pe dinafara

<div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    nu ma mai stresati ma. camere bune in telefoane n-o sa vedeti pana nu se inventeaza ceva revolutionar.
    pt calitate buna a imaginii ai nevoie de un senzor cat un ecran de telefon mai mic.
    apoi obiectivele de dimensiunile alor de pe telefoane n-au cum sa fie bune. fizic.
    de ce credeti ca slr-urile sunt atat de mari? sa aiba fotografii ce card dupa ei?
    poze

We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.

Data de inscriere
    22-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    117
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Totusi suntem in era in care telefoanele cu camera le fac concurenta celor digitale si nu va mai dura mult pana cand le vor inlocui ( posibil in 4 ani )
    Adeca in concedii sa ma chinui si cu aparatu de fotografiat si cu telefonu' De ce sa nu le am pe ambele intr-unul singur ? claritatea pune probleme la camerele de la telefoane dar se rezolva foarte usor cu un auto-focalizator care face diferenta de claritate :

Oare daca nu ar fi bune de nik camerele de la tel la naiba le-ar mai pune astia
    Last edited by Noua; 05-05-2007 at 22:57. Motiv: Automerged Doublepost

<div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    mai citest odata ce am scris. nu numai autofocusu face diferenta. defapt ala nu e "optional" decat daca vrei chestii blurry.
    camerele de pe telefoane nu sunt proaste pt cei fara pretentii.. astea mai noi sunt chiar ok.
    unii vor ceva mai mult. iar pt aia camerele de pe telefoane mai au ani grei pana sa ajunga sa se compare macar cu un digital de 6-7milioane.
    poze

We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.

Newcomer roteiro's Avatar roteiro reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-03-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    248
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    dupa parerea mea nokia sunt cele mai bune...mai ales gama N ...n73,n91,n93
    sa nu mai zic de n95, meserie de telefoane.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: