Cateva dintre fotografiile mai recente ....
Cateva dintre fotografiile mai recente ....
maark, scorpie ce esti! cand mi-ai cerut acceptul sa pui poza pe forum, am crezut ca ea se va afla printre multe alte poze de ale tale, cu peisaje&stuff. te rog eu, mai pune si alte poze (nu cu mine!) ca prea seamana a "reclama rena" si nu-mi place deloc!si btw, prima poza am uploadat-o si eu la poze ale forumistilor acum ceva timp...
Rapid fan Live as if you were to die tomorrow, learn as if you were to live forever! - Mahatma Gandhi ...j'ai tant voulu la guerre de corps qui se faisaient la paix!
Cateva incercari
Ultima imi place. Cat timp ai expus? As fi preferat sa nu apara aberatiile acelea cromatice pe margini (ma refer la linia rosiatica). In ceea ce priveste primele doua poze, ma abtin, mie mi se pare ca dau in alt gen de...poze, dar avand in vedere ca persoana fotografiata este pe forum, ma simt obligat sa nu le comentez.![]()
Alte cateva poze mai dragute
misto pozele dar si fata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
la prima serie incearca o tonare diferita. parca sunt prea plate.
daca ai photoshop fa un layer cu channel mixer, bifeaza monocrome si joaca-te pe acolo.
ultima nu-mi prea place..
bafta
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: