Bun am luat fisieru asta de pe o adresa de torrentsostoevsky_CrimeAndPunishment_m4a_AAC_192Kbps.tar.b z2.3405366.TPB.torrent
si ce fac cu el cu ce il deschid ???n-am umblat deloc cu torenturi pana acu.
pls help
Bun am luat fisieru asta de pe o adresa de torrentsostoevsky_CrimeAndPunishment_m4a_AAC_192Kbps.tar.b z2.3405366.TPB.torrent
si ce fac cu el cu ce il deschid ???n-am umblat deloc cu torenturi pana acu.
pls help
E intotdeauna uşor să te supui, dacă visezi să comanzi. Sartre
Torente si magari
Torenti, calitatea de comprimare si sursa filmelor
programe
Bitlord
bitcomet
azureus
... etc
![]()
il deschizi cu un prog, gen bit comet
instalezi programul BitComet ... dupa mine cel mai popular.... si il deschizi cu el...daca nu merge....intri la loc pe pagina de unde l`ai luat....si cand dai clic pe link...nu`i mai da SAVE ... ca sa`l salvezi in calc... ii dai OPEN .. si ti`l va deschide automat cu Bit Comet...PS. vezi sa fie Cometu` deschis!Mesaj iniţiat de tha_man
bafta! daca nu ti`a iesit...posteaza din nou si te ajutam!
multam!!!!!
anytime...and you know where you find us!![]()
Luai BitComet si deschisei torrentu si la download imi arata la incepu 15 kb/s si dupa aia scade treptat la 0kb/s si nu se mai misca...
netu imi mere bine ca downloadai cu dc++.Mentionez ca inchisei dc++ cand deschisei bitcometu ....Tre sa umblu la setari?????Torrentu este de pe pirate bay.
lasal asa casi revine
nu trebuie...dar astia de spy nu prea tin la seed fisierele....incearca sa cauti pe www.torrents.ro
acolo sigul le gasesti la seed! eu unul iau numai de acolo...si sunt multumit...dupa 22-23 trag si cu 70-80 Kb....pe ab din ala normal cu 9$....bafta!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: