Am vazut ca de multe ori lumea confunda rockerii cu satanistii si muzica rock este etichetata ca "muzica satanei".
Sa luam de exemplu...maneaua...si sa analizam in ce masura este aceasta satanista ..si apoi rock-ul
Maneaua : Promoveaza depravarea , iubirea de bani , iubirea de material.. lucrurile vulgare..iubirea trupeasca .. samd , lucruri care sunt impotriva Bisericii ( sa nu credeti ca sunt religios or somethin' )
Rock-ul - Da stiu ca o sa ziceti de idiotii descreierati care urla in microfon la la genurile mai dure de "rock" ..... dupa parerea mea aia nu e muzica..e zgomot ..si nu o voi incadra la categoria rock. Rock-ul adevarat e melodios..i se inteleg versurile si nu instiga la depravare. Aici ma refer la rock-ul anilor 80 ..mergand de la Chris Rea la Metallica samd... .
E adevarat ca unele melodii "rock" promoveaza satanismul pe fatza ( " hail satan , satan rullz ) si toate rahaturile de genu' asta , dar lumea trebuie sai ntelegea ca astia sunt decat niste oameni batuti in cap care cauta publicitate si castiga "fani" pentru ca shocheaza
In incheiere.......avand in vedere ca exista un nr de oameni infinit mai "mare" care venereaza maneaua decat nr oamenilor care asculta rock , va las pe voi sa decideti care grup e mai "satanist" si mai destrabalat..si care..in ultimu rand nu urmeaza vointa "Domnului" , manelistii ahtiati dupa femei masini si bani sau rockerii linistit care isi vad de treaba lor.. nu se baga in seama cu nimeni si nu se dau "smecheri"