excursii cu cortul in vama veche, amator al distractiilor low cost ...caut bine intentionati! id mess zune_xplore
excursii cu cortul in vama veche, amator al distractiilor low cost ...caut bine intentionati! id mess zune_xplore
pe mine ma cam tenteazada nu la mare....la munte
da nu este diferenta intre generatii prea mare? 14287 -7??)
![]()
pe cand la munte chiar daca ai bani sau nu..oricum nu ai ce sa faci![]()
la mare te duci ca sa trandavesti,pe cand la munte poti sa casti ochii si sa inveti mai multe
la munte aerul este curat(sanatate),la mare,pana ajungi pe plaja,te saturi de poluare
la mare stres,la munte relaxare
si e mai ieftin sa te duci la munte decat la mare
la munte si mare![]()
Daca plec,hai vii cu mine?
la munte e altceva ...e aer curat,verdeatza multa...insa la mare e distractzia mai mare cei drept e si mai costisitoare.eu aleg munte pt vacanta pe pasti si mare pt vacanta de vara.asa fac in fiecare an![]()
si eu care vreau sa termin bine anu asta![]()
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
Eu am fost la munte si a fost super![]()
ma voi duce anu asta(ca in fiecare an)si la munte si la mare
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
si la munte si la mare dar in general prefer muntele ..imi place mai mult![]()
![]()
e dragut si la mare, poate pt ca mergi doar o data pe an acolo, in rest chiar ca nu ai ce face acolo. Ma enerveaza multimea de oameni de acolo, toata inghesuiala aia de pe plaja, din baruri si discoteci, cantitatea de prosti si prostie pe metru'patrat, circulatia aglomerata, chelnarii scarbosi, preturi umflate la nesimtire, si cel mai tare ma enerveaza discutiile care se nasc de dupa vacanta la mare cand mai auzi pe unu' si pe altu' "ba a fost super tare, m-m distrat anu' 'asta la mare..." si el a baut o bere lunga si puturoasa la o terasa toata saptamana.
In schimb la munte e ceva mai deosebit, poti gasi unele locuri cu un specific rustic, ma incanta cotatia aceea in margarete, si pe de-asupra fie iarna fie vara la munte e imposibil sa te plictisesti, o bicicleta, schiuri, placa, pt cei mai curajosi parapanta, un lac atat de mare incat nu iti ajunge o zi ca sa-i dai ocol, mai nou pe langa severin la cativa km pe niste chei(care nu-mi aduc acum aminte cum se numesc) se face rafting,
nu stiu cum se intampla ca un gratar pe malul gilortului imi face mau multa placere decat o masa la un restaurant din costinesti. iar la munte merg de cateva ori pe an, cel mai des in zona ranca, valea gilortului, valea prahovei, herculane, si tot nu ma plictisesc, iar marea ...... o sapt e deja prea mult pt mine.
distractie placuta oriunde mergeti!!!
Alexander,
Toate la timpul lor si la momentul potrivit, nu grabi lucrurile pt ca viata isi pierde din farmec!
imi place mai mult la munte e mai curat aerul si in plus ai ce vizita fie vara fie iarna..pe cand la mare nu merge asa treaba tre sa ai si mai multi bani decat la munte si nu prea ai ce vedea...e frumos decat vara la mare da nu mult 5-6 zile max ....deci muntele rulllzzzzzz![]()
Hear your heartbeat
Beat a frantic pace
And it's not even seven AM
You're feeling the rush
of anguish settling
You cannot help showing them in.
Hurry up then
Or you'll fall behind and
They will take control of you
And you need to heal
The hurt behind your eyes
Fickle words crowding your mind
...
Otura de vreo 10 zile la Sinaiaabia astept.
Cosmote 0764607451
id:nistor33
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: