sper sa nu mai fie un asemenea thread, dak nu, spuneti-mi ce parere aveti de sportu asta ?
sper sa nu mai fie un asemenea thread, dak nu, spuneti-mi ce parere aveti de sportu asta ?
Pro Counter Strike & Grand Theft Auto
detalii despre acest sport
nu am mai auzit de acest sportMesaj iniţiat de staX
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
adica ce facem?alergam de nebuni?
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
thread-ul Parkour
probabil la asta te referi
Mesaj iniţiat de staX
nu ne dai si noua niste explicatii sa stim si noi in ce consta acest sport chiar sunt curios si sper sa raspunzi cat mai repede pt ca vad ca au mai pus si altii acelasi intrebari
id : luci_stylle 0723999554
face_ti loc vine omul cu noroc
asa... sorry k revin asa tarziu dar am avut multa treaba
deci... free fun este un sport extrem, dak asa se poate numii, nush dak ati vazut un film despre, dar el consta in cascadorii de strada, sarituri peste garduri, bari, catarari pe diverse obiecte pe strada.... e un sport extrem de strada
aham... deci tot la asta de referiMesaj iniţiat de staX
Mesaj iniţiat de contagious_scrub
nu e acelasi lucru
ba este exact acelasi lucru
watch the movies
hmm..misto sport.tre sa ai intr-adevar talent si iti trebuie mult (foarte) antrenament..de ce ?te bate gandul sa practici acest sport?
Exista prin craiova practicanti de free run?
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
eu
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Mesaj iniţiat de wrajitorul20
Dovada? Ai patit ceva pana acum?
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
. really? .in cat tp ai invatat?Mesaj iniţiat de wrajitorul20
exempleMesaj iniţiat de D@ny
Mesaj iniţiat de contagious_scrub
Roller-skating...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: