Azi a avut loc startul la Gumball3000 in Londra, si am avut norocul si placerea sa fiu prezent acolo.
Ce sa va zic, de cand am intrat pe strada care se tzinea, PallMall, era sa fac infarct la ce masini erau. 120 de masini in total cred, si toate numai una si una. Au fost prezenti acolo Xzibit de la care am luat si autograf, participant la raliu cu ekipa lui Pimp my ride intr-un Lambo Galardo, a mai fost Jamiroquai, intr-un maserati quattroporte, si multi altii...
Am avut onoarea sa vorbesc cu Alex Roy si Michael Ross de la Polizei 144 care conduc un M5, am dat mana cu ei, am facut poze, si mi-au semnat tricoul meu cu Ghost Racing Team. Au vazut ce e scris pe tricou si m-au intrebat de club, le-am si zis de masina mea umila pe langa a lor
.. Super gagii, tot respectul, nu ca ar avea ei nevoie in plus si de la mine
.. In fine, super tare frate, numai masini de masini cele mai de care, femei super, organizare. In fine, sunt prea obosit sa mai scriu si alte detalii, o sa atasez cateva poze, iar cand o sa pot sa intru pe Hub, o sa le descarcati de-acolo, + filmuletze, mai ales acela cand ia startul o masina de Formula 1. Pur si simplu m-a bagat in boala, mai rau decat veyron`ul care era acolo, si mai era condus si de o gagika, iar copilot, inca una
![]()
. Oricum, cum a plecat masina de formula 1, prea tare..
mai jos pozele : in fine.. sunt 200 de poze, am ales doar cateva.
[/IMG]
![]()