Hmz . . . mai sunt 5 etape de jucat si deja ar trebuii sa ne gandim la nishte transferuri. Propun sa faca fiecare o lista de minim 1 maxim 5 antrenori (motivand scurt de ce ati dorii aducerea lui) , si o lista de minim 3 maxim 8 jucatori pe care i-ar dorii la echipa(motivand de ce ati dorii aducerea lui).
PASTRAND PROPORTIILE!!!
Antrenori :
1) Sorin Cirtu ( a fost la Craiova si a plecat cu capul sus , lasand echipa pe locul 4 , aici are exact ce ii place , jucatori tineri dornici de afirmare)
2) Emil Sandoi (este un oltean convins care face treaba buna la Echipa Nationala de Tineret ceea ce ma face sa cred k s-ar descurca si cu tinerii Craiovei)
3) Ionut Popa ( un antrenor care spune ceea ce este atunci cand este , un antrenor care studiaza foarte bine echipele adverse si joaka impecabil tactic.)
Jucatori:
1) Anca (avem nevoie de un varf experimentat , si la CFR e pe faras)
2) Prepelita (e un jucator polivalent , si daca FC Arges va retrograda nu cred k va mai dorii sa continue)
3) Croitoru (un jucator cu o tehnica impresionanta , nedorita la echipa actuala)
4) C.Tanasa (e un varf cu forta , tehnica si viteza , aceiasi situatie k si la Fc Arges)
5) G.Paraschiv (mi se pare un mijlocash central tipic fotbalului prcaticat de Craiova , eu l-am dorit inca de cand era la Petrolul)
6) Fernandes (e un jucator pe care se aude k l-ar vrea , joaka in Grecia , castigator al UCL cu Porto sub comanda lui Moourinho)
7) Coroian ( am avea nevoie de o minte batarna la mijloc pe care sa se dezvolte tinerii , si la CFR nu e dorit)