Cum faci k sa iti fie recunoscut k genuine pt a putea dw de pe situ microsoft? Am vazut pe alte situri cu crackuri cu altele da niciunul nu mi-a mers.
Cum faci k sa iti fie recunoscut k genuine pt a putea dw de pe situ microsoft? Am vazut pe alte situri cu crackuri cu altele da niciunul nu mi-a mers.
cauta la mine in share WGA Patch, e in folderul Insalare noua/sistem si instalare noua/pograme
they hatin'
eu am gasit chiar pe site-ul lor parca un install pt a-ti face win-ul genuine windows...ori asta ori mi l-a recunoscut ca genuine windows din prima![]()
oricat am incercat, n-am reusit sa downloadez update-urile (era metoda cu schimbarea cd-key-ului de la win xp simplu la sp1, dar nu mi-a mers)![]()
Dupa ce downloadeaza la pe windows update "Windows Genuine Advantage bla bla bla", te duci in windows/system32 si suprascrii LegitCheckControl.dll cu cel din arhiva pe care o am in share. Merge garantat. Arhiva se numeste "Windows Genuine Advantage crack by Vidziu-27.VII.2005.rar", am gresit eu mai sus.
they hatin'
Cat23 poi da am cautat de m-a gasit maam dreaq programu ala genuine... de pe pagina lor si nu l-am gasit. Mie tot ce imi apare este sa verific daca este genuine sau nu dar nu sa dw ceva.
Este un singur dll ce se suprascrie in system32 din Win. Dar operatia tre facuta in safe mode, sau cel mai bine cu hdd-ul in alt calculator. Altfel nu merge. Win-ul are propriile metode de verificare. Dupa restart, fisierul dll nu trebuie sa mai existe in alta parte pe hard. Nu mai stiu cum se numeste dll-ul pentru ca l-am sters dupa ce l-am pus in system32.
Merge direct. LegitCheckControl.dll ii zice si dupa ce WindowsUpdate instaleaza WGA-ul te duci frumos in /system32 si il suprascrii. Facut de zeci de ori pe zeci de calculatoare pana acum.
they hatin'
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: