Care este cel mai tare telefon de se aude cel mai bine mp3 urile si in difuzorul lui si in hends free !!! plsss zicetimi si mie (sunt maniac dupa claritate)![]()
YM: gee_marius
Care este cel mai tare telefon de se aude cel mai bine mp3 urile si in difuzorul lui si in hends free !!! plsss zicetimi si mie (sunt maniac dupa claritate)![]()
YM: gee_marius
pacat ca nu esti maniac dupa gramatica ... oricum w810i cu soft original .. nu orange ..... si nu cred ca ai postat unde trebuia .... adik sigur nu ai postat unde trebuia ...
raspunsul la intrebarea ta este: SERIA W DE LA SONYERICSSON. k deaia se numeste walkman datorita sunetului....
w550/w600 rup partzu in orice tel la claritate si volum![]()
ok ms... ma intereseaza mai mult claritatea nu cat se aude de tare (la difuzor) ca oricum in hf se aude tare !!! Dar eu vreau sa stiu care e diferenta intre softu original si cel de la orange la w810i plss
dak vrei claritate ia-ti un moto e398.am avut acum 1 an si ceva si are vibratiile alea de imita bass-ul, se aude si stereo, si muzica are o claritate super si pe langa asta, e si ieftin.
se aude super si in hf.
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
n73, 3 difuzoare, pana acum n'am int tel sa se auda mai tare
dar in casti tot W troneaza
Come to the dark side...we've got milk and cookies!
si eu tot pt n73 optam
dar am achizitionat n95 si se aude mai tare la el si mai clar
n 7o
musik edition
e belea
Si alta intrebare...... Eu am un k750i se merita sa iau un w810i sau nu? Adica se aude mai bine sau tot asa ?
E acelasi lucru, indiferent ce ti-se spune pe aci, cine le-a desfacut stie ce e acelasi difuzor penibil. Eu de 3 ani caut "acel" telefon care sa nu mai vreau sa-l schimb pentru ca sunt obsedat de cum se aude in difuzor. Acum am un 6233 si crede-ma nu am auzit ceva sa se auda mai tare( poate mai clar la w550) si inca o optiune demna de luat in consideratie in privinta sunetului e BenqSiemens EF81. Merita sa-l auzi.
Se merita sa dau k750i si sa iau w810i? Ma refer la sunet !!!! Care e mai bun?
cel mai tare se aude un sony W900i....cu softul original.acopera tot
ia sa incerci daca il gasesti in romania modeul asta de alcatel o sa ramai surprinshttp://www.gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=167 are 3d surround e penal
Deci nu se merita sa dau k750i si sa iau w810 ? Ce numi place iar la k750i este ca are giuistic dinacela nu sunt butoane ca la w810i so duce giuisticul acela cu timpul ?![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: