Audi A4 vs BMW Seria 3 - Diesel sau benzina

Junior Cipisor are ceva special... Cipisor are ceva special...
    Data de inscriere
    01-02-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    368
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    128
    Puncte CF
    25.5

Audi A4 vs BMW Seria 3 - Diesel sau benzina

Salutare,

O sa plec cat de curand in Germania sa imi achizitionez o masina ... si inca sunt in dilema ... BMW 320 - 318 sau Audi A4. Asptept parerile voastre cu argumente ... voi ce ati alege ? si de ce ?

Alta dilema ar fi ... benzina sau diesel. Sincer as alege benzina desi e consumul putin mai mare ... un motor pe benzina e mult mai bun decat un diesel si cum nu fac foarte multi km pe an (vreo 20.000 asa) cred ca o sa aleg Benzina. Si aici astept parerile voastre cu argumente !

Addicted! @dyxp's Avatar @dyxp va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Unde tu nu poti ajunge!!!!
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1967
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    63
    Puncte CF
    30.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cipisor Vezi mesajele
    Salutare,

O sa plec cat de curand in Germania sa imi achizitionez o masina ... si inca sunt in dilema ... BMW 320 - 318 sau Audi A4. Asptept parerile voastre cu argumente ... voi ce ati alege ? si de ce ?

Alta dilema ar fi ... benzina sau diesel. Sincer as alege benzina desi e consumul putin mai mare ... un motor pe benzina e mult mai bun decat un diesel si cum nu fac foarte multi km pe an (vreo 20.000 asa) cred ca o sa aleg Benzina. Si aici astept parerile voastre cu argumente !
    Sa vezi cata reputatie negativa si ce discriminat o sa fi pe chestia asta ca si eu am patit la fel.Ca sa nu fiu off topic Audi A4 deoarece nu imi plac masinile cu tractiune spate si in plus in craiova nu cred ca gasesti reprezentata sau un mecanic care sa se priceapa asa de bine ca la Audi.Dieselul este un motor pentru multi ani asa ca nu cred ca se merita sa iti cumperi benzina(motor)plus ca este si consumul
    0748193666

Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned DJ35GAB's Avatar DJ35GAB reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-10-2006
    Locaţie
    IN FRONT OV U
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    94
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    in craiova sunt extrem de multi oameni care se pricep la audi...si chiar daca nu se pricep ei masina spune singura ce are..si ce o doare..e un lucru bun ca nu vrei passat...si iesi din trend'...am un a6 foarte bun si extrem de intretinut...daca vrei suna'ma si ne intanlim sa il vezi...0741310850...laurentiu....

Member picolo's Avatar picolo va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    50
    Puncte CF
    0.0
    parerea mea este ca deja audi si bmw sunt 2 marci care ofera senzatii in functie de preferinte. daca-ti place tractiunea spate ia bmw dar te asigur ca daca esti invatat cu FWD este ceva mai dificil sa te obisnuiesti. sincer iti sugerez audi cu quattro. nu ai absolut nici o problema in nici un sezon....plus ca quattro face din tine un expert la volan ...o sa vezi asta cand o sa ataci mai rapid un ac de par. acum in ceea e priveste service-ul....sunt ambele masini care daca le intretii nu ai mare nevoie de mecanic. intre diesel si benzina alegi urmatoarele: diesel- daca faci multi km mai ales in oras; benzina- daca esti generos cu rezervorul si faci mai mult eexterioare. eu acum am benzina si pot spune ca daca ar fi sa mai iau odata decizia as alege diesel. una e sa mergi 500km cu un rezervor pe care dai 2 mil. si alta e sa mergi 1100km cu un rezervor pe care dai 1.800.000
    Acum alegerea e a ta. uita-te la masina sa nu fie lovita, sa se imbine bine farurile cu buclierul si sa nu fie tente diferite la vopsea. deasemena fa un test pentru geometria masinii
    >>>>>>>> .: Placheti frana, discuri, etriere TRW :. <<<<<<<<

Data de inscriere
    01-02-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    368
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    128
    Puncte CF
    25.5
    Ms mult pentru sfaturi !

Picolo o sa incerc sa fac acolo un test la Audi sau BMW. Ma duc la un prieten care e stabilit acolo si pot sa pierd cateva zile sa caut masini ... iar cea care o sa imi placa aproape sigur o sa ii fac si un test la reprezentanta.

Are careva idee cat costa un test la repezentanta BMW sau Audi la nemti ?

Senior Member speed_buster's Avatar speed_buster va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    02-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    219
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    65
    Puncte CF
    14.5
    Despre tractiunea spate sunt o gramada de idei preconcepute. Nu vorbim aici de masini de curse care iti pot rupe capul la primul viraj abordat peste limita ci de masini de strada, docile fie si cu tractiune spate.
    La BMW daca iti doresti cu adevarat o benzina trebuie sa te orientezi clar catre motorizarile cu 6 cilindri. Un 320i e ok, dar daca chiar vrei senzatie iei un 325i si te-ai inbolnavit pe viata .
    Dieselurile VAG sunt excelente dar parca un 320d e mai rafinat.
    Alegerea o faci in functie de ce vrei de la o masina, de buget etc.

O geometrie in Germania nu trebuie sa coste mai mult de cativa zeci de euro.

Banned AdriANNO's Avatar AdriANNO reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-12-2005
    Locaţie
    romania
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2130
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    eu as alege un A4 2,5 quattro,mai ales si cu ceva optiuni pe ea

Oldtimer vialy's Avatar vialy va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    INSANE CITY!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    790
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    52
    Puncte CF
    33.5
    Usergroups:
    Sincer nu prea stiu ce sa aleg .... Parca sunt mult mai multe bmw'uri seria 3 decat audi A4 ! ... cel putin in Craiova ! ..... cred ca as alege A4 !
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Senior Member anger's Avatar anger reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    incearca sa mergi cu amandoua inainte sa pleci sa-ti cumperi si sa ai o idee clara ce vrei.
    in fond, tu-ti iei masina pentru ca-ti place si te simti bine in ea sau ca sa le curga balele dupa masina ta la pustanii de 14 ani?
    uite, de exemplu mie nu imi place absolut deloc pozitia la volan in bmw-uri si nu am sa imi iau niciodata din cauza asta. in schimb altii se dau in vant dupa inghesuiala si ii vezi pe strasse cu asa ceva.
    afla sigur ce-ti place ca sa nu regreti ulterior.
    NOT a Zgonea fan.

Data de inscriere
    01-02-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    368
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    128
    Puncte CF
    25.5
    Cu BMW am mers si ai dreptate ... e putin cam incomoda pozitia la volan dar daca iti reglezi scaunul si pe inaltime gasesti una acceptabila.

Din pacate inca nu am mers cu A4 si inca nu am o parere despre el decat din auzite. Nici la BMW nu ma pricep dar macar am codus un 320d si am aflat cat de cat ce inseamna o masina adevarata. Acum am un Logan si eram destul de multumit de el ... dar stii cum e ... dupa ce am condus un BMW deja m-am plictisit de tot de el

De asta am si facut threadul sa aflu mai multe despre modelele astea 2 ca sa ma ajute sa iau o decizie.

Data de inscriere
    02-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    219
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    65
    Puncte CF
    14.5
    Pozitie incomoda?! Anger spune ca nu este recomandata claustrofobilor si ii dau dreptate dar nu ca este incomoda. BMWul este un driver's car si e normal sa te simti putin stramtorat si in "centrul atentiei". Mie unul imi place la nebunie senzatia de siguranta care ti-o da pozitia aceea joasa, cu usa foarte aproape, cu bordul orientat catre tine etc.

Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    ma, nu sunt eu gras, dar eu in 3er nu stau comod oricum ar fi. plus ambreiajul ala tare, incompatibil cu lenea din fizicul lui je.
    but then again, la mine urmatoarea masina va fi automata, asa ca e posibil sa nu ne nimerim in gandiri.
    NOT a Zgonea fan.

Data de inscriere
    02-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    219
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    65
    Puncte CF
    14.5
    Eu sunt puternic orientat catre sportivitate. Nu vreau ca masina doar sa ma duca din pct A in B ci sa traiesc si drumul.
    OT: Mergi pe DSG... am ramas puternic impresionat de modul automat. Dacar ar fi fost putin mai sportiva pe manual (a nu se intelege ca schimba lent ci e vorba de pierderea aceea controlata de cuplu) era clar pe lista de optionale pt viitoarea masina.

Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    cunosc cutia. am incercat. dar nu stiu daca za next one are sa mai vina de la vag. posibil sa da.
    NOT a Zgonea fan.

Banned Gabsor's Avatar Gabsor a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    03-02-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1808
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    20.0
    BMW Seria 3 - Diesel

Data de inscriere
    01-02-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    368
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    128
    Puncte CF
    25.5
    GATA ... Am luat ! un A4 ... 1.9 TDI .... Argintiu !!! 12.000E cu taxe cu tot !

Superb ! O sa fac si poze !

Chiar sunt masini adevarate spre deosebire de restul marcilor de kakao care au aparut mai nou la noi cu masini noi si ieftine. Recomand oricui decat un Logan / Chevrolet noi (sau alte marci asemanatoare) mult mai bine un A4 sau un BMW de 4-5 ani din Germania (chiar daca mai tre sa puna 2000-3000 de euro)!

Senior Member Maihai's Avatar Maihai reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    RFG
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    208
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:

Chiar sunt masini adevarate spre deosebire de restul marcilor de kakao care au aparut mai nou la noi cu masini noi si ieftine. Recomand oricui decat un Logan / Chevrolet noi (sau alte marci asemanatoare) mult mai bine un A4 sau un BMW de 4-5 ani din Germania (chiar daca mai tre sa puna 2000-3000 de euro)!
    omule, esti fericit!

De-al casei dj16xxs's Avatar dj16xxs reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-10-2005
    Locaţie
    E X T R E M E
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    41
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:

bravo....un om care gandeste cu capul!!! o alegere cat se poate de buna!!!
    Edited by MOD

Member picolo's Avatar picolo va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    50
    Puncte CF
    0.0
    Recomand oricui decat un Logan / Chevrolet noi (sau alte marci asemanatoare) mult mai bine un A4 sau un BMW de 4-5 ani din Germania (chiar daca mai tre sa puna 2000-3000 de euro)!
    amen my brother!
    >>>>>>>> .: Placheti frana, discuri, etriere TRW :. <<<<<<<<

Banned AdriANNO's Avatar AdriANNO reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-12-2005
    Locaţie
    romania
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2130
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

bravo!s-o stapanesti sanatos si fara accidente/incidente!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: