Cum sa faci bani online


  1. #1
    0-day Member UndercoveRx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-05-2010
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Thumbs up Cum sa faci bani online

    Avand in vedere ca multi considera ca aceasta metoda este o porcarie, o sa incerc sa va explic cum se castiga bani din asta. In primul rand, daca gasiti site-uri care ofera prea multi bani poate sa fie o inselatorie asa ca incercati sa cautati pe google detalii despre site, pareri, etc.

    Ideea principala a unui astfel de site este de promova anumite firme prin reclame. Site-urile sunt doar intermediari intre utilizatori si firme, ei fac reclama celor care doresc si platesc pentru acest lucru, iar site-urile "angajeaza" persoane pentru a da click pe reclama in locul lor.
    Un exemplu concret: eu am o firma si incerc sa o promovez pe Internet. Dau de site-ul X care are o oferta ca la 100 click-uri (accesari pe site-ul meu) trebuie sa platesc 50$. Astfel, eu imi fac reclama la firma si sunt asigurat ca cel putin 100 persoane diferite imi vad site-ul, si in acelasi timp si firma mea, iar site-ul X plateste "angajatii" cu un anumit procentaj din suma primita de la mine (0.01$ pe click / 0.02$ click, depinde de site)

    1. GagaBux.com

    Referral-ul meu
    Prima plata .

    Primul site este http://gagabux.com/ , pe care activez si eu de aproximativ 2 saptamani si in care am incredere 100% deoarece cativa prieteni din oras au facut ceva bani si daca o sa cautati informatii despre site o sa vedeti ca multi au incredere in el.

    Beneficii pe gagabux.com
    - Pentru contul standard primiti 0.01$ pentru fiecare click si 0.02$ pentru contul Silver (necesita Upgrade)
    - Pentru contul standard primiti 0.005$ pentru fiecare click al oricarui cont facut de pe referral-ul dumneavoastra, iar pentru contul Silver primiti 0.01$ pentru fiecare click
    - Puteti accesa 20 de site-uri maxim pe zi, iar pentru Silver 25 de site-uri. (Atentie, site-urile se adauga pe tot parcursul zilei si nu toate 20/25 in acelasi timp)

    Ce va trebuie pentru a va inregistra:
    1. Cont de mail (yahoo/gmail, etc.)
    2. Cont de PayPal sau AlertPay. Nu sunteti obligati sa introduceti datele de pe card, doar sa va faceti contul. Dati Skip sau Continue la pasul respectiv.

    Cum va inregistrati:

    - alegeti un username si o parola
    - introduceti mail-ul de PayPayl / AlertPay (recomand PayPal) dar este necesar sa adaugati acelasi mail pentru ambele casute la Register, cand doriti sa scoateti banii o sa aveti posibilitatea de a alege una din cele 2 variante

    Cum faceti banii propriu-zisi:
    Dupa ce v-ati logat pe site (lacatul verde din dreapta sus), accesati Surfs Ads. Acolo aveti toate site-uri pe care trebuie sa dati click. Daca icon-ul din partea stanga a fiecarui site este un sac verde cu semnul $ inseamna ca nu a fost accesat in ziua respectiva, daca apare un ceas gri inseamna ca ati primit deja bani pentru accesarea lui. (click pentru imagine )
    Cand accesati un site o sa se schimbe titlul site-ului in "Click the red button to view the advertisment" apoi o sa se deschida o tab nou in browser si o sa aveti o bara portocalie sus. (click )
    Asteptati sa ajunga pana la 100 bara din stanga si sa apara mesajul "You have been credited for clicking the advertisement / Closed" . Apasati pe butonul Closed din bara respectiva si inchideti fereastra. In momentul respectiv, banii au fost bagati in contul dumneavoastra.


    Platile sunt facute, site-ul nu este o inselatorie ( click pentru dovada ) . Adishor (Adrian) este prieten din Vaslui, care a primit acei bani si inca investeste in site (si-a luat cont Silver) si in mai putin de 2 saptamani a facut 20$ cu 13 referrals.

    Ca sa castigati bani mai multi, aveti mai multe posibilitati:

    1. Invitati prieteni/colegi sa se alature site-ul si sa dea la randul lor click-uri zilnic dar pe referral-ul trimis de voi (dupa ce v-ati facut cont, il gasiti la My Account -> Banners (stanga sus) )
    2. Incercati sa intrati de mai multe ori pe zi pe site sa dati maximum de click-uri zilnic (20 sau 25)
    3. Upgradati la un cont Silver, primiti o suma dubla pe click
    4. Inchiriati alte referrals (aveti posibilitatea asta contra unei sume de bani) dar atentie, nimic nu e sigur. Poate referral-ul respectiv da sau nu click-uri zilnic.

    Referral inseamna ca cineva sa-si faca cont de pe link-ul tau ( Exemplu: http://gagabux.com/register.php/nano18.html ).

    Pentru alte intrebari, nelamuriri, puteti posta aici.

  2. #2
    0-day Member UndercoveRx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-05-2010
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Nu vrea nimeni sa se inbogateasca ??
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    0-day Member UndercoveRx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-05-2010
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Uitati cat a putut un italian sa castige http://img709.imageshack.us/img709/7...x4thpayout.jpg , si sunt multe altele pe forumul lor .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: