Hosting


  1. #1
    De-al casei vasile_bujor67's Avatar vasile_bujor67 are ceva special... vasile_bujor67 are ceva special...
    Data de inscriere
    23-05-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    282
    Mesaje bazar
    323
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    115
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

    Exclamation Hosting

    Salut,

    Doresc sa va dau doua sfaturi:

    1. Evitati smart-hosting.ro pentru ca:
    a. Noi am avut 4 ani site-urile la ei si numai mie mi s-a intamplat ca din 20 de accesari, la una sa nu se incarce.
    b. Un lucru pe care il credeam banal si FUNDAMENTAL, ei nu pot sa-l faca, si anume este acela cand dai mail-uri sa ajunga la destinatie si viceversa. Nu numai ca nu ajungeau, dar nu primeai nici un mail de atentionare, iar in modul asta am pierdut bani!
    c. Daca le spui ce probleme ai, te trateaza pe un ton profesional-superior, si nu rezolva NIMIC, ba chiar daca le spui ca problema persista se supara pe tine si nu-ti mai raspund.

    2. Va recomand speedhost.ro:
    a. Am site-ul unui client gazduit la ei de 3 ani de zile. Poate fi accesat usor de oriunde din lume - se incarca usor -, primeste mail-urile, toate mail-urile.
    b. Live supportul este format din oameni amabili. Ca idee, nu am avut probleme, dar am apelat la ei pentru indrumari si au fost oameni.

    Sunt foarte multi care ofera gazduire, dar nu mai pot avea incredere. Eu doar vam transmis experienta mea. Speedhost din cate am vazut sunt mai scumpi decat restul, dar frate, sunt la alt nivel, cu totul. Asa si smart-hosting.ro au servere quad-core, dar daca site-urile se incarca mai greu, mailurile se pierd, atunci tot un 0 sunt.

    Acum site-urile noastre sunt la ei. Mail-urile merg OK. A, ok, stiu ca gazduirea e una si serverul de mail alta, ca exista axigen special pentru asta e altceva - stiu ce poate axigen inca de la lansare; acum 5-6 ani am facut parte din cei 12-15 oameni invitati la lansarea lui, la un hotel de la munte -, insa pentru un server de mail inclus in pachetul de gazduire - cum avem noi reseller A -, speedhost se descurca grozav. Pentru chestii profesionale ofera si ei axigen, dar daca aveti chestii mai delicate va recomand drop-box - adica daca vreti sa transferati fisiere mari de colo colo -. Mi se pare util axigen numai cand vrei sa dai multe mail-uri. La noi exista o limitare. Axigen este util pentru cei cu newslettere de mii sau zeci de mii de oameni.
    Last edited by vasile_bujor67; 06-08-2010 at 01:17.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: