PokerStrategy - Capital de Start


  1. #1
    Newcomer betheone reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2012
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    10
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    0.0

    PokerStrategy - Capital de Start

    Nota: CITESTE TOT ARTICOLUL SAU NU-L MAI CITI DELOC
    Nota 2: Daca vrei sa incerci sa primesti banii foloseste linkul asta ca sa te inregistrezi: LINK
    Nota 3: Daca nu te intereseaza pokerul poti totusi sa participi ca sunt sigur ca putem gasi o solutie sa-ti scoti banii.

    Poate ati auzit pana acum de faptul ca PokerStrategy.com ofera un capital de start de $50 gratis fiecarui membru nou inregistrat daca trece un test de 20 de intrebari.
    Pentru a participa trebuie decat sa te inregistrezi la ei pe site si sa apesi pe butonul "Trece testul". Intrebarile nu sunt grele, raspunsurile putand fi gasite citind 3 articole de la ei de pe site. Asadar puteti citi articolele si sa incercati sa raspundeti la intrebari sau pot eu sa va ajut, desi, cum am mai spus, intrebarile nu sunt grele.

    Dupa ce ati trecut testul, va trebui sa alegeti pe ce platforma de poker vreti sa primiti bonusul, va faceti un cont acolo ( chiar daca aveti deja ), si completati detaliile personale ( nume, adresa, etc ). Dupa care trebuie sa completati acele informatii si pe PokerStrategy. Aveti grija sa corespunda!
    Urmatorul pas este sa le trimiteti poze cu buletinul/pasaportul/carnetul de sofer ca dovada a identitatii si poze cu facturi ca dovada a adresei.

    Pana acum suna foarte simpla treaba, dar problema e ca PokerStrategy nu dau tot timpul banii din motive "de securitate" sustin ei.

    Nota: Puteti sa sariti peste urmatorul fragment, povestesc experienta mea cu PS.com
    Cand am auzit ca PokerStrategy dau $50 gratis noilor veniti, am urmat pasii descrisi mai sus, am facut testul ( citind articolele ), am trimis pozele, si am primit banii. Am facut acelasi lucru in numele fratelui meu, nici macar nu a fost nevoie sa mai trimit poze si am primit banii. Apoi le-am spus si prietenilor mei sa faca asta. Deja stiam raspunsurile la intrebari pe de rost, si m-am dus la un prieten si am facut testul din prima. I-am facut poze si le-am trimis. Surpriza, nu a primit banii, desi nu facusem nimic ilegal, pozele erau in regula...
    Am incercat din nou, in numele unui alt prieten, facandu-i si lui poze, dar nu am mai facut testul din prima, l-am gresit de cateva ori, am dat clickuri pe site, sa para ca sunt incepator si nu stiu raspunsul intrebarilor, si sa para ca am citit articolele si m-am uitat la videoclipuri. Dar degeaba, nici el nu a primit banii.
    Am incercat a 3'a oara cu inca un prieten. De data asta am asteptat mai mult pana sa facem testul, am incercat o data la cateva zile sa-l facem, dar gresindu-l intentionat, si intre timp dand clickuri pe articole, forum, cam prin tot siteul am umblat. Pana la urma am facut testul si a primit banii, dar nu stiu exact cum.


    Sfaturile mele despre cum sa aveti sanse mai mari sa primiti banii sunt urmatoarele:

    - dati click pe toate articolele, videoclipurile, forum, etc. Dar sa nu le inchideti imediat cum ati dat click, asteptati un pic, ca si cum ati citi totul, in cazul videoclipurilor asteptati sa se termine. Pentru ca este foarte posibil sa aiba un sistem sa vada exact activitatea voastra pe site ( e usor de facut ).
    - gresiti testul de cateva ori, cam de 2-3 ori inainte sa-l treceti. ( aveti 5 sanse in total ).
    - nu faceti toate astea in decursul unei zile, nu va grabiti, prelungiti tot procesul asta cam cat de mult puteti, 1-2 saptamani...
    - pozele sa fie clare
    - faceti mai multe poze cu fiecare document, si cu voi tinandu-le in mana.
    - daca primiti banii din prima incercare si vreti sa le spuneti si prietenilor, sa nu folositi acelasi calculator, sau aceeasi conexiune de net.
    - ideea principala este sa pareti ca un total incepator, care este foarte interesat de tot ce au ei de oferit, si dupa aceea treceti testul.

    Daca aveti de nevoie de ajutor cu testul, sau daca aveti orice intrebare puteti sa ma gasiti pe Livechat sau puteti sa-mi trimiteti un PM ( Scel )

    De asemenea, cum a spus si mai sus, daca va decideti sa jucati poker cu banii primiti ( daca ii primiti ) si nu ii aruncati intr-o seara, folositi linkul asta ca sa va inregistrati si in felul asta ma ajutati doar jucand.
    Dar trebuie sa jucati mult de tot ca primesc eu un bonus de la ei. Totusi daca vreti sa ma ajutati puteti sa-mi transferati $5 sau oricat, jucand cu mine si pierzand. Contactati-ma daca e cazul.

  2. #2
    Newcomer im_not_angel200 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    25-11-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    55
    Mesaje bazar
    76
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -31
    Puncte CF
    0.0
    eu ma gandeam sa te ajut sa iti transfer bani asa ...vrei?sigur ca vrei !...ma intreb tu chiar crezi ca esti primu care vrea sa isi faca multi afiliati de la care sa ia bani ?chiar crezi ca o sa tzina faza?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: