WinPatrol


  1. #1
    Newcomer bogdanvasile's Avatar bogdanvasile reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-12-2010
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    23
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    0.0

    WinPatrol

    WinPatrol este un program de securitate care semnaleaza tentativele de hijack, atacurile malware si schimbarile critice ale sistemului de operare facute fara permisiunea utilizatorului. Ca o aplicatie multi-scop pentru suport tehnic, WinPatrol inlocuieste multe utilitare de sistem, venind cu o functionalitate mult imbunatatita.

    Daca sunteti somer si in cautarea unui program bun de protectie a PC-ului, acum puteti avea licenta GRATUITA pentru acest produs.

    WinPatrol este pionier in folosirea sistemului euristic – comportamental pentru a detecta atacurile sau intruziunile in timp real. WinPatrol face un back-up al fisierelor critice de sistem si alerteaza la modificarea lor.



    Spre deosebire de solutiile antivirus ce au nevoie de definitii ca sa functioneze, WinPatrol lucreaza pe baza de detectie comportamentala. Cand altii vor cauta sa-si actualizeze antivirusul ca sa scape de virusii cu care sunt infectati, tu vei fi protejat si vei cunoaste tot ce se intampla in sistemul tau.



    In ciuda afirmatiilor producatorilor, WinPatrol este complementar unui antivirus. Vestea buna este ca nu intra in conflict cu antivirusul pe care-l aveti instalat.

    Sisteme de operare suportate: Windows 98 – Windows 7, x86 si x64

    Sursa: FaraVirusi

    Bogdan Ciochina, administrator al blog-urilor PC Craiova, Istoric-Blog si moderator la site-ul Olteniaonline.net la sectiunile IT, Muzica, Filme
    Last edited by bogdanvasile; 22-12-2010 at 00:04.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: