Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Asta nu e Romania noastra


Vezi rezultatele sondajului: Ce parere aveti de aceasta initiativa si de organizatorii ei?

Votanţi
46. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Buna idee

    13 28.26%
  • Nu-mi pasa

    3 6.52%
  • Daca altii n-au reusit, ce sanse au ei?

    11 23.91%
  • O prostie ca de obicei

    19 41.30%
  1. #1
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Asta nu e Romania noastra

    Miscarea de Intoarcere Acasa a Romanilor- atat a celor ce au plecat, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem, suntem pasivi si indiferenti.

    Miscarea Romanilor destepti, integri si cu atitudine!

    DOUA ROMANII!

    Suntem blocati, inerti, paralizati privind la doua Romanii: Romania LOR – hotii, coruptii, agramatii, tupeistii si Romania NOASTRA- a oamenilor cinstiti, muncitori, pregatiti, integri, capabili, tineri si destepti. Suntem dezamagiti, obositi, paralizati in plan politic, mentinuti in aceasta stare de inertie, in mod premeditat, de clasa politica, multumita de faptul ca noi am incetat sa mai reactionam si nu facem decat sa ne vedem de treaba noastra si sa ne platim cuminti taxele, multumindu-ne sa ne plangem si sa injuram. Nimeni nu mai vrea sa riste, am devenit spectatori la ceea ce ni se intampla.

    NU SE MAI POATE ASA!

    Petre Tutea nu a luptat o viata pentru ca d-ra din Bamboo si un cioban sa fie alesi sa ne reprezinte in Parlamentul European. Probabil se rasuceste in mormant cand vede un popor cultivat ascultandu-si conducatorii schimonosind cuvantul Google. Toti cei care au murit la Revolutie nu au facut-o pentru ca noi sa ajungem sa fim batjocoriti si sfidati de doamne cu tupeu ce beneficiaza de bugete de milioane din banii nostri. Avem o responsabilitate fata de cei de dinaintea noastra care au crezut in noi, fata de noi insine si fata de copiii nostri, sa actionam. Ni s-a inculcat ideea ca nu putem face nimic, ca orice tentativa este sortita esecului, ca nu ne putem uni, ca suntem un popor de incapabili! Nu suntem! Trebuie spart acest tipar care le convine de minune analfabetilor si hotilor care ne conduc.

    SUNTEM MILIOANE DE ROMANI DESTEPTI!!!

    Suntem milioane de romani educati- ne-am tocit coatele pe bancile scolilor, am trecut prin emotiile examenelor, prin stresul sesiunilor, multi am facut Master, Doctorate, in Romania si in strainatate, am visat sa schimbam lumea… ca sa ne conduca niste analfabeti acum?

    Suntem milioane de romani muncitori, corecti, integri, cu initiativa- intre 8 si 16 ore pe zi ne straduim sa adaugam valoare, in businessul nostru sau in businessul altcuiva, ne luptam cu taskuri, deadline-uri, traininguri, clienti dificili, bugete de mii de euro sau de milioane, previziuni, team buildinguri, PowerPointuri, sedinte, stress- ca sa ne conduca si sfideze niste hoti si niste parveniti?

    Sunt milioane de romani care au plecat scarbiti din tara, cladesc economia altor tari, cu sufletul sfasiat de dorul de tara lor si tanjind dupa acel concept de Acasa, pierdut in mocirla cotidianului romanesc. S-ar intoarce fara ezitare in Romania, dar cum ar putea suporta haosul de aici, mai ales dupa ce au trait intr-o tara civilizata?

    Atatea milioane de oameni destepti, integri si cu bun-simt ...suntem paralizati! Ne platim mecanic taxele si ne dam cuminti la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump, din banii nostri.

    ENOUGH IS ENOUGH! NE INTOARCEM ACASA!!!

    Nu se mai poate asa! Enough is enough! Facem apel catre toate persoanele integre, capabile, educate, care au cladit ceva prin munca lor, fara sa fure, sa ia atitudine pentru a stopa prostia ce ne afecteaza pe toti. Trebuie sa facem o schimbare, este nevoie de o Miscare a romanilor cu balls si cu coloana vertebrala! O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati slugi in alte tari, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem aici, suntem absenti, pasivi, indiferenti si suportam ce ni se intampla doar visand la urmatoarea iesire din tara.

    E nevoie de o miscare in care leaderii sa fie testati , asa cum se intampla cand esti angajat intr-o companie multinationala, fara sa fie acceptati daca nu li se dovedeste integritatea si eficienta. O miscare a oamenilor care nu au mai fost implicati in viata politica, neintinati, ne-spalati pe creier, ne-jigoditi. O miscare fara traseisti politici sau scursuri de la alte partide. Este nevoie de o miscare a oamenilor destepti, tineri, cu atitudine, experti in domeniul lor.

    BUCURESTIUL NU ESTE TEHERAN SAU CHISINAU!!

    Avem un plan de organizare, avem un plan de finantare, avem usi deschise catre marile centre politice si financiare care cauta in Romania un interlocutor nou. – este nevoie doar de oameni integri si capabili, dornici sa ia initiativa.Singura solutie viabila pentru Romania de acum este sa se uneasca toti oamenii capabili pe care ii avem in toate domeniile. Creierele vanate de toate companiile multinationale, oamenii care gestioneaza bugete de miliarde, conduc sute de mii de angajati, sunt cosmopoliti, stiu sa negocieze /sa munceasca / sa comunice intr-un mediu international, intr-o piata globala- nu au doar viziune limitata de speculant din Pipera Tunari. Contabili, avocati, oameni din banci, din agentii de publicitate, din agentii imobiliare,din agentii de turism, din comert, din presa, intreprinzatori private, artisti, medici, scriitori ….chiar nu exista alternativa la Vanghelie si Becali????

    Dar cei mai mari dusmani pe care ii avem suntem noi insine, nu sistemul contra caruia dorim sa actionam. Caci daca noi am avea curaj, cum ar putea niste analfabeti limitati sa ne opreasca? Mai ales ca Bucurestiul nu este Teheran, sau Chisinau(….si totusi ei au avut mai mult curaj decat noi!)

    PENTRU O ROMANIE DE VULTURI, NU DE STRUTI!

    Aici si acum e momentul ca generatia noastra sa preia initiativa. Avem sufletul curat, demnitate, track record, si visul unei Romanii demne de istoria sa si de potentialul poporului – sa aratam ca ne pasa, ca suntem gata sa ne asumam raspunderi si atit poporul cit si marile capitale ale lumii ne vor sustine…masinatiile clanurilor politice sint descreditate atit in Romania cit si la Washington, Brusells si pina si la Moscova.
    Trebuie sa gasim si sa sustinem oameni de care sa fim mandri ca ne reprezinta. Sa identificam valorile si sa le convingem sa se implice. Trebuie sa luptam pentru o Romanie condusa de oameni destepti si integri. Pentru o Romanie care sa fie un player international, nu curva de centura a Europei. Pentru o Romanie bogata, cu batrani bine ingrijiti, cu tineri carora sa li se ofere perspective, cu strazi fara gropi, cu hoti bagati dupa gratii, cu milionari pe merit nu din furat. Pentru un viitor mai bun pentru noi si pentru copiii nostri, in tara noastra, nu printre straini. Pentru o Romanie de vulturi, nu de struti ( am ajuns niste struti, cu capul in nisip si posteriorul la dispozitia tuturor analfabetilor – sper sa nu va simtiti jigniti de exprimarea plastica, este doar realitatea!….suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de comfort sau cand iesim din tara, asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus ca avem pasaportul pe care il avem!) Ajunge. Haideti sa ne trezim! Haideti sa luptam pentru o Romanie cu balls!

    TE VREM!!

    Vrem nume de persoane carora tu le poti incredinta viitorul tau.
    Nu vrem critici, nu vrem sa ne plangem- toti stim care este realitatea, nu mai este nevoie de inca un catalog de plangeri. Vrem solutii, iar solutiile nu sunt posibile fara oameni capabili. Vrem nume. Nume de oameni integri, loiali, cu bun-simt, mandri ca sunt romani, pregatiti, care stiu ce inseamna un task, un deadline, o echipa. Poti fi chiar tu! Sau poate fi cineva care iti este apropiat. Sau o persoana pe care o admiri.

    Chiar daca multi nu ne dau nici o sansa, o vom face. Sta numai in mainile nostre sa ne schimbam viitorul- trebuie doar sa gasim oamenii carora sa il incredintam.

    Unii spun ca nu putem….BA DA, PUTEM!

    Pentru Copii Nostrii, Pentru Redobindirea Demnitatii de Roman- Treziti-va!

    ------------------
    COPYRIGHT Alexandra Svet
    Drepturile de autor ii apartin Alexandrei Svet
    alexandra.svet@gmail.com
    Bucuresti, Romania
    Last edited by Che Guevara; 10-07-2009 at 03:17.

  2. #2
    Junior Columbia's Avatar Columbia este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-03-2009
    Locaţie
    Bogota
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    80
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    42
    Puncte CF
    40.0
    "ENOUGH IS ENOUGH!", "balls" si tu imi spui sa ma intorc acasa?ahahah.prietene,tu esti cel care nu e acasa.
    imi vorbesti de romani muncitori?nu uita ca noi le-am scot pe alea cu "cine munceste,ori e prost ori nu gandeste" si "munca multa,saracia omului".suntem un popor de albinute,uite-te-n jur sa vezi roadele muncii noastre.
    se mai da unu,de fapt una lovita.asa si?naspa,te-a respins vreun patron,te-a facut vreo blondia praf in mall cand si-a luat poseta de 450 de coco?super,hai sa scriem frustrari cu iz de patriotism.arunca o caramida si fugi dupe ea.
    ceea ce traiesti se numeste viata;dupe cum am invatat,cei mari ne-o conduc.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    1. Mesajul de mai sus nu-mi apartine. Este decat o initiativa a unui grup de tineri care vor sa schimbe in tara asta. L-am pus aici ca sa va spuneti parerea despre aceasta initiativa.
    2. Viata voastra vi-o conduc altii. Pe a mea o conduc numai eu insumi.
    3. N-are cum sa ma faca vreo blonda praf in mall pentru bani. Crede-ma.

  4. #4
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    1. Mesajul de mai sus nu-mi apartine. Este decat o initiativa a unui grup de tineri care vor sa schimbe in tara asta. L-am pus aici ca sa va spuneti parerea despre aceasta initiativa.
    2. Viata voastra vi-o conduc altii. Pe a mea o conduc numai eu insumi.
    3. N-are cum sa ma faca vreo blonda praf in mall pentru bani. Crede-ma.
    1. dupa post trebuie sa pui sursa de unde l-ai luat
    2.asa crezi tu. iar fumezi prostii din alea?

    hai sa schimbam romania. dar CUM? sa iesim cu furcile la ei? sa le dam foc? sa le batem copiii? pune tu pe masa un plan de bataie si eu sunt primul care ader la el.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  5. #5
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    3. N-are cum sa ma faca vreo blonda praf in mall pentru bani. Crede-ma.
    serios?
    te tradeaza fatza !

  6. #6
    Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje
    6,369
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    O prostie ca de obicei

  7. #7
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo
    1. dupa post trebuie sa pui sursa de unde l-ai luat...
    Scrie clar:

    COPYRIGHT Alexandra Svet
    Drepturile de autor ii apartin Alexandrei Svet
    alexandra.svet@gmail.com
    Bucuresti, Romania

  8. #8
    Junior traitor's Avatar traitor este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-01-2009
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    70
    Mesaje bazar
    520
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    45
    Puncte CF
    2.5
    sunt de parere k orice plan e bun chiar si sa le batem copiii si sa iesim cu furcile la ei eu unul traiesc cu speranta k se va schimba ceva in Romania si am aderat la miscarea noua dreapta....cred k sunt cam singurii care pot trezii Romania la realitate prin manifestari si argumente.....
    Last edited by traitor; 11-07-2009 at 06:28. Motiv: Automerged Doublepost

  9. #9
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de traitor Vezi mesajele
    sunt de parere k orice plan e bun chiar si sa le batem copiii si sa iesim cu furcile la ei eu unul traiesc cu speranta k se va schimba ceva in Romania si am aderat la miscarea noua dreapta....cred k sunt cam singurii care pot trezii Romania la realitate prin manifestari si argumente.....
    cauta pe youtube clipul cu noii golani la aniversarea tov. iliescu. sa vezi cum au fost tratati. asa sunt in general tratati astia tineri de fosile.

    Asa se face!
    Last edited by liwiu_evo; 11-07-2009 at 10:49. Motiv: Automerged Doublepost
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  10. #10
    Designer Genesis's Avatar Genesis reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-08-2008
    Locaţie
    Bals, Romania
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    375
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    ce pot sa zic...vad ca unii continua sa se hraneasca cu sperante, dar totusi domina pesimismul ala specific romanesc. Romanii, daca ar vrea ar putea sa ajunga departe,dar cum spunea si profesorul meu american John :"You people are smarter than the Americans, but the problem is that you don't know what to do with your intelligence"
    There is no such thing as destiny, there are only different choices
    Top 10
    The Way I 3D
    PS: Am invitatii Lockerz pt doritori...PM me

  11. #11
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    serios?
    te tradeaza fatza !
    Punct okit punct lovit .

  12. #12
    Member Mike14's Avatar Mike14 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-02-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    166
    Mesaje bazar
    52
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    62
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:


  13. #13
    Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje
    4,432
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    gata che ai venit la tine in tara sa lupti?sau arunci cu de dincolo de gard?
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

    kandya, Trabook, Aetana! x3

    Augen sagen mehr als Worte

  14. #14
    Junior traitor's Avatar traitor este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-01-2009
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    70
    Mesaje bazar
    520
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    45
    Puncte CF
    2.5
    poi doar asta mai avem "SPERANTA" si pana nu o sa vina ink un vlad tepes "luptam" cum putem

  15. #15
    Oldtimer soqarit's Avatar soqarit este un nesuferit
    Data de inscriere
    26-05-2007
    Locaţie
    西安 / 陕西
    Sex
    M
    Mesaje
    1,090
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -85
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    TE VREM!!

    Vrem nume de persoane carora tu le poti incredinta viitorul tau.
    Nu vrem critici, nu vrem sa ne plangem- toti stim care este realitatea, nu mai este nevoie de inca un catalog de plangeri. Vrem solutii, iar solutiile nu sunt posibile fara oameni capabili. Vrem nume. Nume de oameni integri, loiali, cu bun-simt, mandri ca sunt romani, pregatiti, care stiu ce inseamna un task, un deadline, o echipa. Poti fi chiar tu! Sau poate fi cineva care iti este apropiat. Sau o persoana pe care o admiri.

    Chiar daca multi nu ne dau nici o sansa, o vom face. Sta numai in mainile nostre sa ne schimbam viitorul- trebuie doar sa gasim oamenii carora sa il incredintam.

    Unii spun ca nu putem….BA DA, PUTEM!

    Pentru Copii Nostrii, Pentru Redobindirea Demnitatii de Roman- Treziti-va!
    eu il propun pe cheguevara (forumistul, ca cel real e oale si ulcele de mult). eu propun sa ii incredintam viitorul nostru lui. desigur, numai daca e in tandem cu TYSON. eu sint convins ca cheguevara are solutiile. solutii pentru orice problema.
    arta este o piramidă inutilă construită în mijlocul deşertului. la baza ei se pişă şacalii iar semidocţii încearcă să se caţere în vîrf.
    defechez pe al vostru bun gust.

  16. #16
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    @soqarit: Tu poti sa propui orice. Nu cred ca parerea ta conteaza.

    Remintesc aici ca ideea nu este a mea si ca e nu am aderat inca la ea. Deocamdata astept sa vad ce au de gand sa faca mai departe acesti tineri entuziasti. Deocamdata s-au strans in jur de 1100-1700 persoane (cifra nu este precisa din cauza ca adera zilnic noi persoane si este posibil ca unii sa se fi inscris de mai multe ori) alaturi de aceasta miscare. Legat de initiatoarea sa, eu unul, nu stiu nimic. Numele ei este Alexandra Svet. Alte date nu am.

    @aetana: sper ca ai gasit un raspuns la ceea ce te framanta in paragraful de mai sus.

  17. #17
    Trancer Chroma's Avatar Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-10-2007
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    1,043
    Mesaje bazar
    206
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    315
    Puncte CF
    15.5
    Usergroups:
    Sunt la moda petitiile online in Ro mai ceva ca procesele in SUA.O sa fie al naibii de interesant de vazut cum o sa adune Miscarea asta toti romanii ratacitori pe alte meleaguri inapoi la ei in tara, de vreme ce aici nu ai loc de Statul insusi cand e vorba de furat.

  18. #18
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cred ca nu vor sa faca ceva numai cu romanii plecati din tara. Cred ca vor sa faca ceva cu toti oamenii care sunt capabili de revolutie. Si nu ma refer la arme si la lupte aici. Ma refer la o revolutie la nivel de mentalitate. La oameni care gandesc occidental sau care sunt cel putin dispusi sa gandeasca occidental.

    De-asta fata asta face apel la cei care traiesc in strainatate. Fiindca ea consider ca acesti oameni gandesc altfel decat cei carora mass media din Romania le spala creierul zilnic.

  19. #19
    Addicted! Al3XxX's Avatar Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craioviţa Noo
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,523
    Mesaje bazar
    475
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    345
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    oh, zi-mi tu mare sheic, daca vin in tara, cine imi da lunar bani sa imi achit intretinerea, lumina, etc?

  20. #20
    Banned `yonut`'s Avatar `yonut` reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-04-2009
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    347
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    O prostie ca de obicei si no coment
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: