Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Proiectul noului Cod Civil interzice parintilor sa-si pedepseasca fizic copiii


Vezi rezultatele sondajului: Este mai bine sau nu?

Votanţi
56. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da,este mai bine

    38 67.86%
  • Nu,nu este mai bine

    7 12.50%
  • Era mai bine inainte

    1 1.79%
  • Nu ma intereseaza

    10 17.86%
  1. #1
    Spammer tutza20's Avatar tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    2,770
    Mesaje bazar
    1136
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2177
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Proiectul noului Cod Civil interzice parintilor sa-si pedepseasca fizic copiii

    Proiectul noului Cod Civil interzice pedepsele fizice si prevede ca masurile disciplinare sa poata fi luate de parinti numai cu respectarea demnitatii copilului, prin notiunea de "autoritate parinteasca", inspirata de codurile din Franta si din Québec.
    Potrivit articolului 503, ori de cate ori exista neintelegeri intre parinti cu privire la exercitiul drepturilor sau la indeplinirea indatoririlor parintesti, instanta tutelara, dupa ce ii asculta pe parinti si ia in considerare concluziile raportului referitor la ancheta psihosociala, hotaraste potrivit interesului superior al copilului. Ascultarea copilului este obligatorie, se precizeaza in noul proiect, potrivit NewsIn.

    Totodata, Codul Civil interzice pedepsele fizice. Astfel, masurile disciplinare nu pot fi luate de parinti decat cu respectarea demnitatii copilului, fiind interzise orice masuri care pot afecta dezvoltarea fizica, psihica sau starea emotionala a copilului, potrivit articolului 506.

    In ceea ce priveste religia copilului, parintii sunt cei care decid asupra acestui aspect. Credinta religioasa a copilului care a implinit 14 ani nu poate fi schimbata fara consimtamantul acestuia, iar copilul care a implinit varsta de 16 ani are dreptul sa-si aleaga singur credinta religioasa.

    Minorul care a implinit 15 ani poate sa incheie acte juridice referitoare la munca, la indeletnicirile artistice sau sportive ori la profesia sa, cu incuviintarea parintilor sau a tutorelui, precum si cu respectarea dispozitiilor legii speciale, daca este cazul, potrivit articolului 42.

    In capitolul "Familia" din Codul Civil apar mai multe elemente de noutate. De exemplu, reglementarea reproducerii umane asistata medical cu tert donator, introdusa dupa modelul francez si canadian (articolul 458, alineatul 1: parintii care, pentru a avea un copil, doresc sa recurga la reproducerea asistata medical cu tert donator trebuie sa isi dea consimtamantul in prealabil, in conditii care sa asigure deplina confidentialitate, in fata unui notar public care sa le explice, in mod expres, consecintele actului lor cu privire la filiatie).

    In cadrul acestei reglementari se stabilesc principiile generale privind regimul filiatiei in situatia reproducerii umane asistate medical cu tert donator. Astfel, potrivit articolului 457, reproducerea umana asistata medical, cu tert donator, nu determina nici o legatura de filiatie intre copil si donator si nici o actiune in raspundere nu poate fi pornita impotriva donatorului. Codul civil instituie raspunderea tatalui fata de mama si copil, in conditiile in care, dupa ce a consimtit la reproducerea asistata medical cu tert donator, nu recunoaste copilul astfel nascut in afara casatoriei. De asemenea, conform articolului 463, tatal are aceleasi drepturi si obligatii fata de copilul nascut prin reproducere asistata medical cu tert donator ca si fata de un copil nascut prin conceptiune naturala. Orice conventie avand drept scop procrearea sau purtarea sarcinii pentru alta persoana este lovita de nulitate absoluta.

    Articolul 62 interzice "orice practica eugenica prin care se tinde la organizarea selectiei persoanelor". In continuare, Codul Civil interzice "orice interventii medicale asupra caracterelor genetice avand drept scop modificarea descendentei persoanei, cu exceptia celor care privesc prevenirea si tratamentul maladiilor genetice". De asemenea, este prohibita "orice interventie avand drept scop crearea unei fiinte umane genetic identice unei alte fiinte umane vii sau moarte, precum si crearea de embrioni umani in scopuri de cercetare". Initiatorii proiectului subliniaza, in acest context, ca utilizarea tehnicilor de procreatie asistata medical nu este admisa pentru alegerea sexului viitorului copil, decat in scopul evitarii unei boli ereditare grave legate de sexul acestuia.

    Sotul care a participat efectiv la activitatea profesionala a celuilalt sot poate obtine o compensatie, in masura imbogatirii acestuia din urma, daca participarea sa a depasit limitele obligatiei de sprijin material si ale obligatiei de a contribui la cheltuielile casatoriei, potrivit articolului 343. In conditiile in care unul dintre soti sufera un prejudiciu material sau moral prin desfacerea casatoriei, acesta poate cere sotului vinovat sa-l despagubeasca (articolul 403).

    In acelasi context, Codul Civil prevede, la articolul 406, prestatia compensatorie, care nu se poate solicita decat odata cu desfacerea casatoriei. La stabilirea prestatiei compensatorii se tine seama atat de resursele sotului care o solicita, cat si de mijloacele celuilalt sot din momentul divortului, de efectele pe care le are sau le va avea lichidarea regimului matrimonial, precum si de orice alte imprejurari previzibile de natura sa le modifice, cum ar fi varsta si starea de sanatate a sotilor, contributia la cresterea copiilor minori pe care a avut-o si urmeaza sa o aiba fiecare sot, pregatirea profesionala, posibilitatea de a desfasura o activitate producatoare de venituri si altele asemenea.

    In contextul casatoriei, care nu poate avea loc decat intre o femeie si un barbat, Codul Civil statueaza ca doua persoane nu pot adopta impreuna, nici simultan si nici succesiv, cu exceptia cazului in care sunt sot si sotie (articolul 479).

    Ce ziceti,este mai bine sau nu??
    God must be a Rottweiler

    2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER

  2. #2
    Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    2,078
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Este normal. Toate ţările civilizate au o astfel de lege.

  3. #3
    Banned raiko_ro reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-12-2007
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    211
    Mesaje bazar
    42
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    mda... de parca se va schimba ceva. O sa-l doara in *** pe ala din comuna X de noul cod penal. El tot beat o sa vina de la carciuma si tot pe copii lui o sa isi arate talentele de Doroftei .
    multe din legile astea sunt date pentru "imagine". le-a trebuit pana in anul 2009 ca sa introduca aceasta lege in noul cod penal? cum se face ca de fiecare data in ajunul unor alegeri (sau alte manifestari de acest gen) curg si aceste legi in folosul "cetateanului"? "suspect de suspect" dupa cum zicea un atotstiutor mestecator de rahat pe la OTV.

    PS: daca nu mi-ar fi asa lene as cauta sa vad cine a venit cu aceasta idee. cu siguranta acele persoane candideaza pentru un post anume (europarlamentari sau mai stiu eu ce).
    Last edited by raiko_ro; 18-03-2009 at 00:45.

  4. #4
    Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    1,279
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Eu cred ca asta nu afecteaza cu nimic utilizarea de mici corectii asupra copiilor.La corectii fizice ma refer. dar...totusi...sunt multi parinti care abuzeaza totusi de asta, afectati poate si de problemele de zi cu zi sau de la lucru. De multe ori s-a intamplat ca cei care platesc pentru toate nedreptatile traite de un parinte, mai ales cel dintr-un stat corupt ca Romania, sa fie copiii. Mi se pare absolut normal sa fie tras un semnal de alarma , pentru ca prea multi copii romani ajung aproape mutilati la spital, batuti de proprii parinti. Poate simplul fapt ca sunt conshtienti de existentza unei asemenea legi ii mai domoleste putzin. E totusi trist faptul ca este nevoie de introducerea unei legi pentru a-i apara pe copii de proprii parintzi...

  5. #5
    Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    3,518
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Da,este mai bine

    Luati aminte cazul de acum cateva zile in care o copila de 15 ani si-a ucis mama fiind satula de bataile primite din cauza unor note sau "greseli" copilaresti...Gata cu bataia !
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

  6. #6
    Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje
    6,369
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:

    Thumbs up

    Da,este mai bine [IMG]http://www.****************/images/smilies/connie_36.gif[/IMG] copii nu trebuie pedepsiti fizic.

  7. #7
    De-al casei .Guess.Who.'s Avatar .Guess.Who. reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-05-2008
    Locaţie
    Minas Tirith
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    325
    Mesaje bazar
    842
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Da , este mult mai bine , dar totusi sper sa fie respectat acest cod , desii nu prea cred . Mai sunt unii parintii dusi cu pluta , care isi bat copii.

  8. #8
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu e nimic rau in asta. Este un semn de normalitate.

  9. #9
    Spammer tutza20's Avatar tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    2,770
    Mesaje bazar
    1136
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2177
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de .Guess.Who. Vezi mesajele
    Da , este mult mai bine , dar totusi sper sa fie respectat acest cod , desii nu prea cred . Mai sunt unii parintii dusi cu pluta , care isi bat copii.
    Exact,poate acesta lege ii mai potoleste pe unii
    God must be a Rottweiler

    2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER

  10. #10
    Addicted! IMPERIAL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    1,534
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de tutza20 Vezi mesajele
    In ceea ce priveste religia copilului, parintii sunt cei care decid asupra acestui aspect. Credinta religioasa a copilului care a implinit 14 ani nu poate fi schimbata fara consimtamantul acestuia, iar copilul care a implinit varsta de 16 ani are dreptul sa-si aleaga singur credinta religioasa.
    Sunt curios cati bani a dat Biserica, sau daca e vre`un popa prin parlament.. de s-a ajuns la asa ceva.
    Practic, pana la 16 ani copilul nu are voie la propria opinie. Trebuie sa respecte decizia parintilor (in cazul in care acestia sunt "crestinoizi").
    In rest... totul e bine, desi trebuie sa recunoasteti, ca o palma la momentul potrivit va prins bine.
    Fotografie si alte chestii:
    http://imperial1989.wordpress.com/

  11. #11
    Spammer tutza20's Avatar tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    2,770
    Mesaje bazar
    1136
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2177
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de IMPERIAL Vezi mesajele
    Sunt curios cati bani a dat Biserica, sau daca e vre`un popa prin parlament.. de s-a ajuns la asa ceva.
    Practic, pana la 16 ani copilul nu are voie la propria opinie. Trebuie sa respecte decizia parintilor (in cazul in care acestia sunt "crestinoizi").
    In rest... totul e bine, desi trebuie sa recunoasteti, ca o palma la momentul potrivit va prins bine.
    Exact ,oare cati bani o fii dat
    God must be a Rottweiler

    2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER

  12. #12
    Banned kox_kox reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Romania Recomandare afacerist:(52)
    Sex
    M
    Mesaje
    744
    Mesaje bazar
    75
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    In sfarsit au aprobat legea asta,e an electoral,sa nu va cand nu o sa mai fie taxa de inmatriculare la masinile de afara
    Pacat,e chiar trist ca in an electoral sau alegeri se face ceva bun pentru tara asta

  13. #13
    Spammer tutza20's Avatar tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    2,770
    Mesaje bazar
    1136
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2177
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de kox_kox Vezi mesajele
    In sfarsit au aprobat legea asta,e an electoral,sa nu va cand nu o sa mai fie taxa de inmatriculare la masinile de afara
    Pacat,e chiar trist ca in an electoral sau alegeri se face ceva bun pentru tara asta
    Chiar ca,tocmai in an electoral se face ceva bun pentru tara
    God must be a Rottweiler

    2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER

  14. #14
    Banned kox_kox reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Romania Recomandare afacerist:(52)
    Sex
    M
    Mesaje
    744
    Mesaje bazar
    75
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Thumbs down

    Citat Mesaj iniţiat de tutza20 Vezi mesajele
    Chiar ca,tocmai in an electoral se face ceva bun pentru tara
    Pai numai atunci se mai misca ceva in tara asta,ca in rest alesii nostri dorm cand se aproba alegerile

  15. #15
    Helper gramada86ro's Avatar gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    538
    Mesaje bazar
    652
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    1341
    Puncte CF
    14.5
    Usergroups:
    E bine si acum.
    OnTopic: Eu zic ca e bine venita legea asta desi nu stiu cu cat o sa schimbe situatia actuala. Cum zicea si raiko_ro, pe nenea "Doroftei" de la Cucuietii din Dos o sa il doara fix in *** de legea asta. El tot asa o sa isi "educe" copii.


    RCS & RDS 0761656449

  16. #16
    Banned reptyle5's Avatar reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    21-04-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    3,915
    Mesaje bazar
    7266
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4185
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu ma intereseaza.

  17. #17
    Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    4,496
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    Da, este mai bine asa
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

  18. #18
    Banned Dark GOGU's Avatar Dark GOGU reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-03-2007
    Locaţie
    In Brazda
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    379
    Mesaje bazar
    115
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Nu ma intereseaza

  19. #19
    De-al casei paius's Avatar paius are ceva special... paius are ceva special...
    Data de inscriere
    02-09-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    355
    Mesaje bazar
    118
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    138
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    pe mine nu ma prea intereseaza chestia asta.. da e o idee buna totusi

  20. #20
    Banned alin092's Avatar alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    12-01-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,131
    Mesaje bazar
    902
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    Da,este mai bine
    ON:cu bataia nu se rezolva nimik.
    Mai bine e pedepsit(nu ai voie aia/fara bani/iesit in oras si etc)

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: