Roland Garros 2010


  1. #1
    Senior Member gigi's Avatar gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om
    Data de inscriere
    23-12-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    835
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    323
    Puncte CF
    40.0

    Roland Garros 2010

    Am vazut primul meci al turneului dintre Kuznetsova, castigatoarea de anul trecut si Sorana Carstea, sfert-finalista tot anul trecut. A inceput foarte bine sorana, primul serviciu puternic si bine plasat, lovituri puternice si a facut repede 3-0. Cum ma asteptam kuznetsova a intrat si ea in joc si de la 3-0, a castigat 12 din cele 13 gameuri jucate pana la final

    La 3-1, pe serviciul soranei, rusoaica a revenit de la 40-0 impotriva ei, cum a facut de multe ori si in setul 2, de 2 ori a revenit de la 40-0 pe serviciul soranei si o data de la 0-40 pe serviciul ei. Sorana, in setul 2, a servit mai putin puternic(obosita probabil). Diferenta s-a facut in momentele importante unde kuznetsova a stiut sa revina cand a fost in dificultate, pe cand sorana cand era in dificultate, se grabea, se precipita si gresea decisiv sau ii oferea ocazia rusoaicei sa o atace decisiv.

    Joc bun al soranei din spatele terenului, pacat ca atunci cand ataca decisiv nu vine la fileu de fiecare data cum ar trebui ca sa termine punctul, pacat ca nu-si ia mai mult timp de gandire cand e in dificultate pe serva ei si grabeste lucrurile vrand sa scape de presiune.

    Are potential ca joc, insa cel mai important, momentele dificile inca nu stie sa le gestioneze. Cel mai greu lucru din tenis.

    Alexandra Dulgheru daca va trece de primele 2 tururi probabil va da peste Caroline Wozniacki in turul 3, la fel Hanescu posibila confruntare in turul 3 cu djokovic daca trece de primele 2 tururi.

    Soderling posibila intalnire cu federer in sferturi, nadal posibila intalnire cu verdasco si almagro in fazele superioare.

    2 saptamani de tenis pur.

  2. #2
    Senior Member gigi's Avatar gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om
    Data de inscriere
    23-12-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    835
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    323
    Puncte CF
    40.0
    ce meci a fost astazi intre robin soderling si roger federer. Soderling care anul trecut i-a administrat prima infrangere din cariera lui nadal la roland garros, anul asta recidiveaza si il nimiceste pe federer in sferturi. Dreapta suedezului a facut ravagii, s-a aparat federer cu fundul in poarta la greu. A fost un meci exceptional, o frumusete, o placere. Soderling a jucat din setul al doilea mult mai bine si a reusit sa mentina constant presiunea si loviturile puternice. Federer a incercat sa se tina de el sa speculeze o eventuala cadere in joc(care de obicei se intampla), a sosit la inceputul setului al 4-lea, dar soderling a revenit imediat facand un rebreak. In semifinale va juca cu Berdych, in excelenta forma, va fi un meci echilibrat.

    Maine, in celelelate 2 sferturi de finala: nadal - almagro si djokovic - melzer.

    Nadal - Almagro ma astept sa fie la fel de frumos ca meciul de astazi, cu almagro incercand cu lovituri puternice de rever in diagonala sa atace incontinuu. In semifinale la turneul de la madrid de acum 3 saptamani, a reusit sa ia primul set lui nadal jucand agresiv. Cel putin primele 2 seturi cred ca vor fi foarte frumoase.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: