Pagina 1 din 5 1 2 3 ... UltimaUltima

PES 2011


  1. #1
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:

    Post PES 2011



    Gen : Sports
    Producator : Konami
    Distribuitor : Konami
    Website : http://www.pes2011.com/
    Platforme : PC , PLAYSTATION 3 , Xbox360 , Wii
    Lansare : 30/09/2009

    Iata ca developerii Konami s-au tinut de cuvant. Tot ce se zvonit aceste zile s-a adeverit. Konami vrea sa revolutioneze aceasta lume a simulatoarelor sport, si se pare ca va reusi. Dar sa vedem detaliat ce ne spun developerii despre noul PES ce va fi lansat in toamna acestui an:
    Konami Digital Entertainment va oferi o noua experienta fotbalistica la finele acestui an datorita noului joc din seria Pro Evolution Soccer, cunoscuta "PES", cu noul titlu, 2011, ce va fii disponibil pe PC, PlayStation 3, Xbox360,Wii, PSP si PS2, ce va reprezenta o noua era in celebra serie.
    PES a fost intotdeauna recunoscut pentru realismul de care "a dat dovada" in fiecare an, dar Konami nu se opreste aici, PES 2011 revigorand seria cu cele mai importante schimbari la capitolul Gameplay, pentru a revolutiona simularea celui mai frumos sport din lume in lumea virtuala. Bazat pe controlul "freedom of play", PES 2011 introduce o bara pentru fiecare jucator ce permite user-ului de a-si folosi precizia in a stabili puterea fiecarei pase, respectiv a suturilor pe durata unui meci.

    ...

    Mingea poate fi trimisa in orice directie posibila cu o precizie incredibila, permitand jucatorilor de a controla ritmul unei partide. Aceasta libertate in teren este, de asemenea, implementata datorita noului AI proiectat astfel incat fiecare atribut a jucatorului sa stea in propriile sale "maini". AI-ul nu va mai inverveni necontrolat pe durata meciurilor, jucatorii fiind obligati sa faca fiecare miscare dupa cum doresc. Pasele, de asemenea, nu vor mai fii trimise automat la cel mai apropiat jucator, desi PES 2011 va oferi un control precis in care fiecare jucator profesionist va putea fii controlat cu mare exactitate in orice miscare pe care acesta o poate realiza.

    "Este timpul ca PES sa sufere o transformare, iar noul joc constituie cea mai mare evolutie din intreaga serie", a declarat Jon Murphy, Liderul din Europa al echipei japoneze. "Am continuat sa lucram in functie de doleantele faniilor nostrii, si de a introduce cat mai multe elemente din fotbalul real in noul PES pentru a le satisface dorinta de simulare autentica. Atat libertatea in miscari, cat si animatiile sunt foarte prioritare, iar aceste doua parti ale unui joc de fotbal vor fii refacute de la 0, aflandu-se intr-o stransa legatura.", a mai spus Jon.

    PES Productions a dezvaluit, sub structura unor "puncte" principalele feature-uri pentru PES 2011, transmitand faptul ca jocul in echipa este necesar pentru a avea succes in noul titlu, datorita faptului ca, PES, este perceput ca un Simulator.Rezultatul este, fara doar si poate, performanta de a avea cel mai realist joc PES pana in ziua de astazi.

    Pro "R"evolution Soccer 2011 aduce foarte multe imbunatatiri, principalele fiind:

    * Control Total: Sistemul de pase la nivelul celor 360 de grade a fost refacut, oferind un nivel de control foarte ridicat in fiecare pasa, sut, aruncare de la margine, pasa prin invaluire, cat si prin lob, pe perioada disputarii meciurilor.Acest control permite jucatorilor de a se misca oriunde doreste utilizatorul, plus a da drumul la minge in orice punct al terenului doreste acesta. Ba mai mult, fiecare jucator va incerca sa puna presiune pe adversarul sau direct, in a-l face de a pierde posesia in favoartea echipei sale.
    * Bara de Sut & Stamina: Pe langa obisnuita bara de forta a expedierii suturilor, noua bara legata de capacitatea fizica a jucatorilor, face posibila detalierea nivelului la care se afla fiecare jucator in parte. Daca jucatorii vor face sprinturi dese, acest lucru ii va afecta la un moment dat, starurile pierzandu-si luciditatea cu care acestia ar trebui sa controleze dezvoltarea fazelor de poarta.
    * AI defensiv refacut: Fundasii vor respecta indicatiile date de user intocmai, stand pe pozitie foarte natural, nemaifugind dupa fiecare minge care isi face aparitia in zona lor, preferand sa puna presiune pe atacantii adversi in a-i face sa greseasca si sa piarda balonul.
    * Animatiile si fizica jucatorilor: Fiecare element ce tine de animatii a fost reconstruit. Acest lucru va fi vazut inca dinaintea startului primului meci in noul PES, fanii simulatorului traind o experienta complet noua, datorita atat miscarilor fluide si naturale pe care acestia le vor face, cat si accelerarea foarte realista si inertia nemaiintalnite pana acum intr-un joc de fotbal. Sistemul de coliziune este, de asemenea, imbunatatit, fiind un punct important in dezvoltarea jocului la ordinul fanilor PES. Noile animatii de tackling vor aduce un feeling unic. Ba mai mult, jucatorii vor avea stiluri proprii de alergare, facand simularea si mai autentica.
    * Viteza de joc: Noul nivel de control din PES 2011 dezvolta un nou tempo in care meciurile se vor disputa, depinzand, fiecare, de clasa celor 2 echipe care se dueleaza pe teren. Ritmul va fi mult mai variat, in special la pornirea contra-atacurilor fatale, jucatorii putand, totusi, sa dicteze ritmul meciului prin incetinirea vitezei paselor, incercand sa profite de spatiile create.Trebuie mentionat ca, sprintul de zeci de metrii pe mijlocul terenului nu va mai putea fi intalnit prea des, cheia succesului depinzand de pasele rapide, infiltrante.
    * Estetica: PES 2010 a aratat lumii ce poate face Konami din punct de vedere al graficii, iar PES 2011 nu se lasa mai prejos. Expresiile faciale au fost imbunatatite, dar, bineinteles, cele mai importante sunt cele aproximativ 1000 de animatii ce au fost recreeate de la 0, folosing peste 100 de ore de motion capture. Fiecare aspect al jucatorului a fost refacut, acesta aratand mult mai organic, din toate punctele de vedere. Felul in care jucatorii cresc si scad viteza de alergare este, de asemenea, mult mai natural, in timp ce replay-urile vor dispune de efecte de inalta calitate ce ii vor face pe jucatori sa inghita in sec.
    * Tactici si Strategii: Acestea au fost refacute pentru PES 2010, insa, bineinteles, nu fara cateva probleme sesizabile. In acest an, acest feature a fost imbunatatit, jucatorii ascultand acum in detaliu fiecare comanda trimisa de user prin intermediul "Game Plan"-ului.
    * Setarile fentelor: Seria PES a oferit de-a lungul timpului multe fente si intoarceri interesante, in PES 2011 gamerii folosing stick-ul dreapta al gamepad-ului in executarea schemelor individuale, acestea fiind mai accesibile ca niciodata.
    * Master League Online: Celebrul mod PES va fii mult mai atractiv in acest an, datorita optiunii de a te duela Online impotriva unui alt Manager, jucatorii avand la dispozitie un numar foarte mare de jucatori pentru a-si creea o echipa de temut pentru fiecare fan al simulatorului.

    Pe langa aceste feature-uri importante, PES 2011 va mai aduce o imbunatatire a multor elemente mai mici care contribuie la experienta "globala" detinuta in joc. Dificultatea jocului este mai ridicata datorita controlului foarte precis care, la inceput, va fi mai greu de controlat, in timp ce noile camere vor arata adevarata splendoare a noului joc din seria PES.In plus, atat arbitrii cat si portarii au fost imbunatatiti, atat in termeni estetici cat si in cei ce tin de inteligenta artificiala a acestora, in perioada in care noul comentariu a fost implementat, oferind o mai buna experienta in timpul meciurilor, si, bineinteles, una mult mai putin repetitiva.

    "Acesta este doar o parte din ce vor gasi fanii in Pro Evolution Soccer 2011", a concluzionat Jon Murphy. "Mai avem multe anunturi importante de facut legate, in principal, pe parte de gameplay, dar si a modurilor de joc ce vor fii incluse in noul joc.", a mai declarat tot Murphy.

    Daca e sa tragem o concluzie dupa toate cele spuse de Konami, am putea trage doar una singura: Pro Evolution Soccer 2011 este primul simulator de fotbal ce impresioneaza fanii chiar cu jumtatate de an inaintea lansarii. Cu siguranta nici un alt joc nu a oferit atatea noutati in joc inca de la inceput, semn ca Konami revolutioneaza fotbalul virtual inca o data. Mai jos aveti si primul trailer care ne demonstreaza tot ce spun developerii in acest articol.

    Pro Evolution Soccer 2011 va fii lansat pe PC, PlayStation3, Xbox360, Wii, PSP si PS2 in aceasta toamna.
    Sursa PES Romania
    Last edited by Chosmin; 13-09-2010 at 13:47.

  2. #2
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    Nu stim sigur de unde este această imagine , dar vă pot spune că nu e o poză oficială. Atât calitatea, cât şi mărimea ei mă fac să cred că ea a fost făcută cu un telefon mobil. Nu este cert unde şi cum, dar vă pot garanta că e reală. S-ar putea chiar să pună capăt zvonurilor cum că am avea o legătură oficială cu Konami şi probabil, chiar ar întâri credibilitatea site-ului.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:

    IN PREMIERA, primul video cu PES 2011!

    Luna Iunie a venit si cum toata lumea astepta, Konami a dezvaluit destule secrete despre PES 2011. Poate mai mult ca niciodata, ziaristii din toata lumea au avut ocazia sa asiste la un tur in sediul Konami, un tur prin toate studiourile, acolo unde se "fabrica" PES 2011. Acest lucru a fost posibil si datorita faptului ca Seabass doreste cu orice pret sa acapareze atentia intregii mass-media si mai mult decat atat, atentia fanilor Fifa.

    In acest filmulet, puteti vedea secvente si demonstratii asupra tacticii, animatiile extraordinare a lui Messi, cat si secvente dintr-un meci in PES 2011.
    In acest filmulet, puteti vedea secvente si demonstratii asupra tacticii, animatiile extraordinare a lui Messi, cat si secvente dintr-un meci in PES 2011.
    Multe curiozitate a starnit acest tur organizat de Konami si cand vezi in noul PES 2011 cum stau tricourile pe jucatori, cat de reale pot fi, cand vezi ca tricoul si fata jucatorului se misca foarte realistic in functie de faza din joc, cand vezi cum se misca jucatorii pe teren si cat de real se prezinta tot jocul, incepi din nou sa numeri lunile, saptamanile si zilele, pana la lansarea acestui nou simulator de fotbal.

  4. #4
    Newcomer Andrei Ra's Avatar Andrei Ra reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    29
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Suna bine .. sper sa faca macar jumate din ce au promis .
    There isnt a thing I don't cherish .

    http://andreiraduica.blogspot.com/

  5. #5
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:

    Primele poze si noi informatii despre PES 2011

    PSM3, IGN si alte publicatii ne dezvaluie noi informatii despre Pro Evolution Soccer 2011

    Incepem acest articol cu o poza, o poza care face cat 1000 de cuvinte. Konami reuseste an de an sa revolutioneze aceasta lume a simulatoarelor de fotbal. Nu sunt prea multe ce e drept, PES si Fifa, mai nou Ubisoft a scos un arcade, insa il putem trece foarbe bine si la desene animate. Noi animatii, tactica imbunatatita, master league refacut, noi module online, multe alte suprize si grafica din nou imbunatatita.

    Cine ar fi crezut ca vom avea parte de un upgrade si in ceea ce priveste grafica, tinand cont ca aceasta a fost foarte buna in PES 2010? Ei bine, pozele de mai jos mi se invart prin cap, si sunt impresionat de acuratetea modului in care arata echipamentele, fetele jucatorilor si cum se aseaza tricourile pe corpul jucatorilor.

    Primele poze apărute promit foarte multe, afişând un progres semnificativ din punct de vedere grafic, şi ne oferă o primă „mostră” din ceea ce va fi sistemul de pase cu power-bar, element care va constitui un element crucial în îmbunătăţirile aduse de Konami anul acesta.

    Alte detalii despre PES 2011, indica faptul ca Master League va putea fi jucat online atat pe PC, cat si pe consolele Playstation Network şi Xbox Live. De asemenea, începând cu anul acesta, fundaşii vor fi mai intuitivi iar jucătorii vor avea mai mult control asupra paselor.

    O informatie foarte importanta in PES 2011, este shimbarea comentatorului. Cei de la Konami si-au dat seama ca la acest capitol sunt mult in urma fata de adversarii lor de la Fifa, si au trecut la fapte. Fanii PES care îşi doreau un joc fără Mark Lawrenson se pot bucura. Acesta nu va mai apărea în PES 2011.

    Deşi fostul comentator al seriei PES, Jon Champion, a fost păstrat pentru noul joc, Lawrenson a fost înlocuit de Jim Beglin de la ITV.

    Anumiţi jucători de PES l-au criticat în trecut pe Lawrenson pentru că părea dezinteresat de ceea ce se întâmplă pe teren.
    „Îl păstrăm pe Jon Champion”,a declara team leader-ul PES Europa pentru CVG. „Replicile lui Lawrenson a fost forţate câteodată. Dar asta s-a întâmplat atât din cauza faptului că el nu trăia momentul în studio, dar şi din cauza modului în care scenariul nostru era scris. Nici unul nu l-a ajutat pe celălalt. Cu Jon Champion am avut întotdeauna pe cineva care era mai bun la improvizat. Nu am schimbat doar unul din comentatori – lucru despre care sper că îi va mulţumi pe jucatori- dar am adoptat un stil mult mai realistic al sunetului în general.Am schimbat scenariile, studiourile pe care le foloseam. Am modificat destule lucruri. Cred că am avut îndeajuns de multe pentru îmbunătăţirea atmosferei. În plus, meniul nu mai are atât de tipic japonez, ci pare mult mai puţin greoi decât era în trecut.De asemenea, la sfârşitul zilei, cum vei juca PES de cele mai multe ori? Împotriva amicilor tăi şi singurul lucru pe care-l vei vedea va fi cum tu îi enervezi la culme pentru că tocmai ai înscris un gol împotriva lor."



  6. #6
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    Cei de la Konami au mai făcut publice câteva informaţii şi poze din PES 2011. Un memento, legat în mare parte de dezvăluirile făcute de competitori, ce ilustrează detaliile şi acurateţea care i-au consacrat pe cei de la Konami, şi care e menit să îmbunătăţească jocul ce va apărea spre sfârşitul anului. Când vine vorba despre modul în care jucătorii arată, nu există nici un dubiu cine e liderul acestui domeniu. Poza de jos a lui Messi, arată exact ce vreau să spun.

    Libertatea totală de joc este cuvântul-cheie în descrierea PES 2011, joc ce va fi lansat pentru PlayStation(R)3, Xbox 360(R), PC-DVD, Wii, PlayStation 2 şi PSP(TM) (PlayStation(R)Portable) mai târziu. Echipa PES implementează momentan noi elemente, inclusiv un sistem de pase ghidat de un power-bar, astfel încât userul are control deplin asupra vitezei şi intensităţii fiecărei pase şi fiecărui şut. De remarcat este ca acest power bar, va putea fi scos din schema, daca jucatorul doreste acest lucru.
    Estetica jocul va fi de asemenea schimbată, combinând realismul cu noile animaţii. Peste 1000 de astfel de animaţii au fost adăugate în joc, tocmai pentru a accentua varietatea mişcărilor din timpul meciurilor. De asemenea, atmosfera este asigurată de noile design-uri ale stadioanelor, de public, scandări şi cântece ale galeriilor.


    Ce este de remarcat, este faptul ca cei de la Konami le-au făcut un mare compliment rivalilor de la EA Sports. David Rutter, line producer-ul FIFA, a declarat că EA nu se va plafona în urma succeselor anterioare, şi că întotdeauna au fost ameninţaţi, şi încă sunt ameninţaţi de PES.
    „Suntem conştienţi ca FIFA e un joc foarte bun, ne convine_ Nu...Este PES o ameninţare? Absolut. Suntem atenţi la ce se întâmplă? Cu siguranţă!”
    Acest comentariu vine la o săptămână în care am văzut primele detalii din partea ambelor francize – informaţii despre demo-ul PES 2011 au apărut săptămâna trecută, în timp ce FIFA a dat primele ştiri cu câteva zile în urmă.
    Şi cea mai „fierbinte” ştire conform căreia EA vor avea încă un motiv de „frică”, întrucât Jon Murphy, Team Leaderul PES în Europa a declarat că mai multe informaţii vor fi făcute publice pe Twitter. Staţi prin preajmă deci – cum aflăm ceva, veţi afla şi voi.

  7. #7
    Newcomer Andrei Ra's Avatar Andrei Ra reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    29
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Abea astept :X ..
    There isnt a thing I don't cherish .

    http://andreiraduica.blogspot.com/

  8. #8
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:

    Super-Trailer PES 2011

    Daca pana acum au aparut diverse comentarii pe seama noului Pro Evolution Soccer, multe comentarii referindu-se la faptul ca PES 2011 nu va aduce prea multe noutati, iata ca acest trailer le da peste nas, la toti cei care l-au contestat.

    Iata si comunicatul de presa, orice comentariu neavand nici un rost:

    " Konami publica acest trailer incredibil care dovedeste ca PES 2011 este pe primul loc in materie de simulatoare de fotbal"
    Konami inseamna libertate de miscare, iar PES 2011 ne ofera un control total asupra echipei.
    Acest trailer ne arata inca odata ca PES foloseste cel mai realistic gameplay bazat pe abilitatile jucatorilor, in timp ce rezultatul a 100 de ore de munca este previzualizat in fazele fixe, alergarea fara minge, sau in jocul umar-la-umar. Fiecare aspect al animatiei jucatorului a fost refacut, iar rezultatul este o miscare fluenta si usoara. Acest nou trailer ne arata si un sistem revolutionar de driblling prin care momentele cheie ale jocului vor fi duelurile 1 la 1. Un aspect nou este si modul Replay care ne da senzatia unui meci adevarat, fiind foarte asemanator stilului TV. PES 2011 reprezinta apogeul francizei , prin care Konami adauga multe optiuni, control dezvoltat, iar peste toate acestea este noul power-bar, care ne va ajuta la determinarea exacta a fortei suturilorsi a paselor.
    Prin E3 Konami va publica un nou trailer dedicat fazelor fixe, unde totul de depinde de jucatorul care profita de faza fixa. Deci ramaneti conectati pe PES Romania, pentru ca multe alte stiri despre PES 2011 vor urma.

  9. #9
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    A trecut ceva timp de cand Konami a dat publicitatii primele imagini, primele trailere si informatii despre noul joc, Pro Evolution Soccer 2011. Parerile bune par sa le depaseasca net pe cele rele si asta datorita si faptului ca Konami gandeste si munceste in stil japonez, prin progres, munca si iar progres. Poate japonezii nu se pricep chiar atat dce bine ca europenii la fotbal, insa cu siguranta ambitile de a scoate un joc perfect compensat cu tehnlogia si seriozitatea japoneza, depasesc cu mult orice incercare europeana sau de pe alt continent in privinta simulatoarelor de fotbal.

    Aceste pareri vin insotite cu urale atat din America de Sud cat si din batrana Europa. Chiar ultimii membri ai presei britanice care au fost prezenti la Tokyo sunt cei de la Official PlayStation Magazine, iar in ultima revista sunt dedicate patru pagini a acestei experiente, inclusiv un interviu cu Seabass. Cei de ka OPM au lansat ceva foarte interesant cu privire la surpriza pe care Konami/ Seabass ne-au pregatit-o in PES 2011.

    In interviul mentionat, lui Seabass i-a fost pus urmatoarea intrebare:"Au vreo legatura licentele cu surpriza speciala pe care ne-o pregatiti?"

    Sebass a raspuns: "Da, ai ghicit!"

    La aflarea aceste informatii, am ramas uimiti! O fi vorba de Premier League? Bundesliga? Nu vom mai avea oare probleme cu licentele? Momentan nu avem nici cea mai mica idee, dar suntem nerabdatori sa aflam. In ceea ce priveste impresiile OPM, ma bucur sa spun ca sunt pozitive, existand si o referire la incercarea celor de la Konami de a fi pe primul loc in ceea ce priveste alegerea unui joc de acest gen.

    PES 2011 a fost prezentat de altfel si in spatele usilor inchise la Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles. Diversi membri ai presei au reusit sa vada cum arata jocul si au inceput sa ne dezvaluie impresiile lasate de acesta. Iata ce ne spun insa cei de la Gamespot:

    "In timpul jocului, Pro Evolution Soccer 2011 este foarte promitator. Ni s-a spus ca 90% din animatiile jucatorilor sunt noi anul acesta, si asa si este. Jucatorii raspund mai bine comenzilor, si desi sunt posibile trucuri si fente (si chiar o serie continua de fente), nu o sa fie necesara folosirea cu regularitate a acestora pentru ca iti poti depasi adversarul foarte usor printr-o schimbare rapida de directie sau o pasa inteligenta. Sistemul de pase este extraordinar in PES 2011 deoarece, desi este relativ usor sa incerci pase scurte, acum iti este acordat un control mult mai mare pentru a pasa mingea in orice directie si la orice viteza, fara ca AI-ul sa intervina si sa presupuna unde ar urma sa ajunga balonul."

    Olandezii de la tweakers.net au postat si ei un preview:

    "Pro Evolution Soccer 2011 ese un joc pe care fanii il asteapta de ani de zile. In fiecare an am spus ca producatorii japonezi sunt foarte incapatanati si nu isi asculta fanii, dar acest lucru a luat sfarsit. PES 2011 se joaca fluent. Viteza de joc este mai redusa decat in jocul precedent, dar ai un control mai mare, cum ar fi sistemul de <pase libere>. Animatiile arata si ele mult mai bine ca anul trecut. FIFA 11 stim ca va fi un joc foarte bun dar PES 2011 a lasat o mult mai buna prima impresie."
    Multyplayer.it ne dezvaluie si ei primele lor ganduri:
    "Desi unele aspecte ale Pro Evolution Soccer 2011 nu sunt foarte convingatoare, alte sunt realizate foarte bine: aici ne referim in particular la miscarile fluide ale jucatorilor, aprecierea balonului si o variatie foarte buna a indicatorului de putere. Un alt aspect pozitiv este reprezentat de optiunea de schimbare a vitezei de joc, care ii linisteste pe cei care credeau ca PES2010 nu arata deloc a simulator de fotbal. Impresiile lasate de grafica sunt pozitive: s-a lucrat in mare cu modele poligonale pentru jucatori, respectand foarte bine realitatea, in cea mai mare parte totul fiind modificat in proportie de 90%."

    Jon Murphy a fost si el prezent a acest eveniment pentru a ajuta la prezentarea jocului. El a scris pe Tweeter urmatoarele lucruri:
    "Ce pot spune este ca reactiile sunt extrem de pozitive. Oamenii chiar apreciaza sistemul de pase libere si controlul, precum si timpul de raspuns imbunatatit."
    The Guardian ne dezvaluie urmatoarele:
    "Am jucat un meci iar PES 2011 mi se pare un progres imens fata de ultimele doua, trei versiuni. Se simte foarte placut, modelele jucatorile sunt detaliate si bine realizate si poti simti ca ai un control mai mare. Chiar nu imi mai venea sa plec atunci cand am terminat meciul. Se pare ca toate asteptarile fanilor seriei vor fi rasplatite.
    Alte opinii vin de la Godisageek:
    "Testul suprem va fi intotdeauna reprezentat de gameplay. Este factorul definitoriu din care ne putem da seama cat de bun este un joc. PES nu a stat foarte bine la capitolul gameplay in ultimii ani si drept urmare a fost (oricat de dur ar suna) ocolit de majoritatea membrilor ai comunitatii jocurilor de fotbal. PES 2011 ar putea schimba acest lucru, si, sa recunoastem, era si timpul! Sistemul de pase este elementul cheie caruia i s-a acordat o binemeritata atentie, iar acesta nu mai este restrictiv si previzibil. Sintagma <proiectat pentru libertate> rezuma perfect noul sistem de pase. In timp ce nucleul mecanic al paselor ramane in continuare in nota PES (lucru apreciat de multi), restul a fost schimbat in totalitate, iar rezultatele sunt exceptionale."
    Alte informatii vin de la Eurogamer:
    "Unul din plusuri este refacerea a mai mult de 90% din animatii si crearea a altor 1000. Inca se mai lucreaza la implementarea unei tranzitii intre cele vechi si cele noi, dar noi simtim ca miscarile sunt mult mai fluide si mai naturale. Executarea miscarilor va fi si ea complet diferita. De exemplu, cand de aparam, putem duce un jucator langa adversarul nostru. Acesta il va urmari indeaproape si va ingreuna lucrurile. Oricand putem avansa pentru a incerca o deposedare, desi asta ar creste vulnerabilitatea. Trucurile sunt si ele complet diferite. Nu numai ca sunt in numar mai mare, dar si functioneaza altfel. Se poate realiza si o serie de dribblinguri intr-un mod foarte facil."
    Italiatopgames ne spune:
    "Cu meniul s-a facut o treaba extraordinara, este mult mai frumos si mai practic. Interesanta este mai ales noua formula a meniului tactic, care permite schimbarea pozitiei jucatorilor in teren, intr-un mod foarte simplu, existand si oportunitatea de a alege o anumita tactica pentru fiecare situatie. Este greu sa dam o sentinta precisa acestui joc pentru ca am incercat un singur meci, dar putem spune ca cei de la Konami lucreaza cu siguranta in directia potrivita."
    GamimgAccess.com au avut numai cuvinte de lauda la adresa jocului:
    "Dupa ce ne-am jucat o ora, trebuie sa spun ca jocul arata ca PES 2010 cu steroizi. PES 2011 este bazat pe versiunea anterioara, asa ca trebuie sa ne asteptam, in principiu, la acelasi joc, cu dribblinguri in plus, un sistem de joc online mai bun, meniuri mai bune, o muzica mai buna, animatii imbunatatite si un sistem de pase nou. Adaugand si optiunea de modificarea a vitezei de joc, si pasionatii de arcade vor fi fericiti. Per ansamblu, ii dau acestui joc nota 9/10. Mi-a placut la nebunie."

    Pe langa aceste pareri ale ziaristilor din intreaga lume, iata o alta veste buna de la Konami. "Power bar-ul" poate fi dezactivat!

    Jon Murphy a confirmat pe Twitter ca "bara de forta" poate fi intr-adevar dezactivata. S-a discutat mult pe marginea acestui subiect, inca de la anuntare, multi fani fiind de parere ca aceasta bara va avea un impact vizual negativ in timpul jocului. Multi au spus ca va exista optiunea dezactivarii, deoarece flexibilitatea este cuvantul cheie atunci cand vorbim de GUI in PES. Iata ca pana la urma au avut dreptate.

    Am trecut asadar peste pareri, impresii, recent prin AI si fizica, dar haideti sa vorbim si despre imagini acum. Pentru ca..Hei! Un joc e ca si fata sau baiatul de care te indragostesti. ce-ti atrage atentia prima oara e imaginea (stiu ca e riscant dar hai sa traim periculos). Alta dificultate in a face un joc PES grozav consta in grafica si animatie care trebuie sa fie spectaculoase, coplesitoare si inca mai reale decat realitatea. Asta este fotbal, un joc grozav tehnic, PES trebuie sa reprezinte asta.

    Printre imaginile din acest articol, si grafica mult imbunatatita care se observa, puteti vedea si cateva imagini di nou anuntata cupa Libertadores. Konami aduce inca ceva nou, o noua bomba, achizitionarea cu drepturi depline a cele mai puternice competitii inter-cluburi din America de Sud.

    Dar sa ne intoarcem la filozofia imaginilor! Unele animatii sunt cam directe. Mers, alergat, sprintat, sunt relativ usoare de modelat si implementat, Cand vine vorba de suturi, lovituri cu capul, volee, driblari si altele asemanatoare, ai de-a face cu o gama mai mare de posibilitati si reprezentari. Depinzand de abilitatile jucatorului si situatiile de joc, trebuie sa anticipam gama de actiuni potentiale pe care jucatorii le pot lua si sa le avem in memorie gata sa se intample in joc! Desigur selectia animatiei este asistata de AI dar as vrea sa insist pe munca artistica facuta inainte. In primul rand, artistii trebuie sa faca o lista cu toate animatiile posibile impreuna cu designerul si producatorul jocului, si apoi sa le modeleze si sincronizeze. Este al naibii de multa munca cu asteptari mari in privinta calitatii rezultatelor.
    Animatiile cele mai importante in mintea mea sunt cele legate de inertie. Acestea dau de fapt realismul si sentimentul de fotbal adevarat jocului. Daca un jucator trebuie sa alerge 20 de metri in sprinturi si tu ceri o intoarcere la 180 de grade, TREBUIE sa fie o latenta in animatie, rezultat al cineticii si principiilor de inertie. Asta e fizica pura. Este un mic interval de timp in care jucatorul isi va schimba balansul, greutatea corpului spre directia de alergare, picioarele inca infipte in pamant, o fractiune de secunda de imobilitate pana cand jucatorul poate alerga in directia cealalta. Aceste animatii legate de inertie sunt miezul oricare tranzitii (pregatire de sut, schimbare de directie, de viteza, efecte la tackling, plojarile portarului...), acestea sunt cheia spre a-l face sa para ca si cum ai vedea un jucator adevarat de fotbal. Si cum credeti ca s-au studiat toate acestea? Dap, cu cativa membri din studio, alergand 30 de metri la viteza maxima si schimband directia. Inregistrat, impartit pe cadre si apoi analizat de artisti impreuna cu niste material PES, asta e o metoda foarte buna de intelegere a legilor fizicii.
    S-au simulat cateva suturi si volee cu o minge de tenis (ferestrele sunt ok dar o bucata de tavan a cazut se pare prin studio), cateva intoarceri la 90 si 180 de grade (cu mingea), dar fara tackling sau biciclete: nu s-a vrut ca cineva sa fie ranit, insa toata lumea are toate degetele pe tastaturi si ochii pe ecrane. Cei de la Konami au devenit destul de buni la 'fotbalul in birou' totusi.

    A creea un joc inseamna nu neaparat munca, ci foarte multa multa munca, pasiune si ultimile gaselniti in tehnologie, aaa si da..foarte multe ore sau nopti pierdute prin studio. Dar totul e pasiune, pasiunea pentru un joc din ce in ce mai perfect: Pro Evolution Soccer 2011!

    Si da! Inapoi la munca! Lansarea se apropie...Ramaneti asadar conectati pe PES Romania!

  10. #10
    Rocker Narakumineyo's Avatar Narakumineyo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-02-2010
    Locaţie
    Undeva Departe
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    91
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Nu cred ca vor fi mari schimbari de 2010 nu ..?
    Acest lucru este de zece la sută noroc, douăzeci la sută de calificare
    Cincisprezece procente concentrat pe puterea vointei
    Cinci la sută placere, dureri de cincizeci la sută
    Şi un motiv sută la sută să-şi amintească numele!

  11. #11
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Narakumineyo Vezi mesajele
    Nu cred ca vor fi mari schimbari de 2010 nu ..?
    asa cred si eu..in afara de aceea bara care o arata langa jucator nu cred ca va mai fii si alceva

  12. #12
    Rocker Devilpriest's Avatar Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Locaţie
    Anfield Road
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    2,427
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1549
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Chosmin Vezi mesajele
    asa cred si eu..in afara de aceea bara care o arata langa jucator nu cred ca va mai fii si alceva
    poate la grafica, eventual si ceva minor la gameplay, cum ar fi faptul ca la pasele scurte, pe jos ai acum si bara care se incarca in functie de cat de puternica vrei sa fie pasa.
    "Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
    "Q:You know who I hate the most?
    A: Others." (robert hawkins)

  13. #13
    Banned andreyutzu_love's Avatar andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania,
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,292
    Mesaje bazar
    929
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3347
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    e prea tare. abea astept

  14. #14
    Rocker Narakumineyo's Avatar Narakumineyo reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-02-2010
    Locaţie
    Undeva Departe
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    91
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Chosmin Vezi mesajele
    asa cred si eu..in afara de aceea bara care o arata langa jucator nu cred ca va mai fii si alceva
    Ehh
    Acest lucru este de zece la sută noroc, douăzeci la sută de calificare
    Cincisprezece procente concentrat pe puterea vointei
    Cinci la sută placere, dureri de cincizeci la sută
    Şi un motiv sută la sută să-şi amintească numele!

  15. #15
    Racer bad_b0y_4u's Avatar bad_b0y_4u are ceva special... bad_b0y_4u are ceva special...
    Data de inscriere
    10-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    310
    Mesaje bazar
    523
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    138
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cobra2000 Vezi mesajele
    poate la grafica, eventual si ceva minor la gameplay, cum ar fi faptul ca la pasele scurte, pe jos ai acum si bara care se incarca in functie de cat de puternica vrei sa fie pasa.
    eu zic invers, o sa aibe schimbari majore. In primul rand grafica si "miscarea" in timpul alergarii, mult mai reale. Sunetul schimbat, animatiile schimbate (portari, mingea, arbitrii, suporteri), pasele, suturile, aruncarile de la margine schimbate. Acum poti sa pasezi unde vrei tu, mai exact: piciorul drept al jucatorului care primeste pasa, piciorul stang al jucatorului care primeste pasa, pase in apropierea jucatorului, la intalnire sau nu, pase in departare al unui jucator. Pe langa asta presupun ca vor fi si cateva licente in plus, sper eu si stadioane mai multe
    Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce

  16. #16
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    anul trecut cand a aparut pes 2010 tot asa am urmarit fiecare articol despre si credeam ca o sa fie supert tare..dupa ce sa lansat am fost dezamagit pentru ca decat cam 10% a fost schimbat fata de 2009.
    Asa ca si anul acesta tot la fel cred ca o sa se intample..multe promisiuni si decat cateva schimbari

  17. #17
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    Wow, pur si simplu wow. Da, este vorba de noul trailer PES 2011, mai bogat ca niciodata in elemente noi, controlul de 360 de grade, libertatea totala, noile sisteme de joc, cele peste o mie de animatii, grafica impecabila si ohhh, daaa, driblingurile. De cand asteptam acest moment. Toti cei care veti juca PES pe calculator si nu aveti inca gamepad-uri, va sfatuiesc sa va cumparati cat mai urgent. Una din maneta magica a gamepad-ului, este maneta din dreapta, unde acompaniata de sageti, vei fi in stare sa reusesti cele mai tari scheme si driblinguri.
    Sursa PES Romanian

  18. #18
    Banned andreyutzu_love's Avatar andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania,
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,292
    Mesaje bazar
    929
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3347
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Chosmin Vezi mesajele
    Wow, pur si simplu wow. Da, este vorba de noul trailer PES 2011, mai bogat ca niciodata in elemente noi, controlul de 360 de grade, libertatea totala, noile sisteme de joc, cele peste o mie de animatii, grafica impecabila si ohhh, daaa, driblingurile. De cand asteptam acest moment. Toti cei care veti juca PES pe calculator si nu aveti inca gamepad-uri, va sfatuiesc sa va cumparati cat mai urgent. Una din maneta magica a gamepad-ului, este maneta din dreapta, unde acompaniata de sageti, vei fi in stare sa reusesti cele mai tari scheme si driblinguri.
    Sursa PES Romanian
    doamne,sa apara mai rpd .deja imi imaginez cum o sa fie.

    spre norocul meu am Gamepad

  19. #19
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de andreyutzu_love Vezi mesajele
    doamne,sa apara mai rpd .deja imi imaginez cum o sa fie.

    spre norocul meu am Gamepad
    cat ai dat pe el ?

  20. #20
    Banned andreyutzu_love's Avatar andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati andreyutzu_love este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania,
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,292
    Mesaje bazar
    929
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3347
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Chosmin Vezi mesajele
    cat ai dat pe el ?
    nu stiu exact.
    l-am luat din PIC atunci cand era spre faliment si l-am luat la reducere,am dat pe 1 pereche de casti si game pad 52 ron sau cam asa ceva.Reducere 30%

    Vezi ca e un gamepad pe forum la 45 de lei SUPER.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 5 1 2 3 ... UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: