DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„10 minute de educație ecologică, în școli” este un proiect derulat de Iridex, începând de ieri, pentru a-i informa și conștientiza pe elevi cu privire la colectarea separată, protecția mediului, păstrarea unui județ curat, un județ care colectează separat.

Potrivit reprezentanților Iridex, obiectivul lor este ca în acest an școlar să ajungă în cât mai multe unități de învățământ, în cât mai multe clase, pentru a face educație ecologică.

Debutul proiectului a avut loc, joi, la Școala Nr.2 Traian din Craiova, unde elevii de la cinci clase au învățat de ce este important să colecteze separat și cum se face corect acest lucru, totul prin joc și joacă.

„Copiii sunt cei mai mari ambasadori ai colectării separate din fiecare casă. Ei pot aduce o schimbare de percepție și comportament în ceea ce privește gestionarea corectă a deșeurilor. Am învățat că deșeurile nu sunt gunoaie, ci resursă importantă, ce poate fi revalorificată. Inițiativele de informare și conștientizare ale echipei Iridex Group Salubrizare nu inventează roata, însă o ajută să se rotească în direcția formării unor generații mai informate, a unor acțiuni concrete și a unei schimbări de atitudine în ceea ce privește mediul în care trăim, respirăm, creștem, de dezvoltăm”, transmite echipa Iridex.

Proiectul „10 minute de educație ecologică în școli” se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj și va ajunge în toate unitățile de învățământ din județ.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.