13 utilaje de ultimă generație pentru Direcția Regională de Drumuri şi Poduri...

13 utilaje de ultimă generație pentru Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Craiova. Acestea au fost împărțite structurilor din subordine

2.293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

13 utilaje de ultimă generație, care potrivit conducerii unității, pot fi folosite atât iarna cât și vara, au ajuns la Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Craiova, joi fiind semnat transferul acestora către cele cinci secții subordonate.

Autobasculantele sunt model EURO 6, producție 2018, prețul unui utilaj fiind de aproximativ 100.0000 de euro.

„Conducerea DRDP Craiova a semnat, astăzi, ordinul de transfer către cele cinci secții subordonate a autobasculantelor dotate cu echipamente pentru deszăpezire. Autobasculante au fost achiziționate de către CNAIR, făcând parte din programul conducerii de reînnoire a parcului auto și de utilaje, program derulat de Direcția Mecanizare. Autobasculante sunt model EURO 6, producție 2018 și se vor folosi și în timpul verii la activitățile curente derulate de SDN-uri. Autobasculante au fost achiziționate din fonduri proprii ale CNAIR”, informează reprezentanții DRDP Craiova.

Cele 13 mașini se înscriu  într-un program derulat de Compania Naţională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră, secţiile regionale din toată ţara fiind dotate cu peste 800 de utilaje care vor fi folosite la diverse lucrări, indiferent de sezon.

https://www.facebook.com/Drdpcv/videos/275459500020115/?epa=SEARCH_BOX

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.