Accident cu trei victime la Cerăt

Accident cu trei victime la Cerăt

2.957
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Trei persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, din Filiași, au ajuns la spitalul din Segarcea, duminică seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs la ieșire din localitatea doljeană Cerăt, spre Segarcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, un șofer în vârstă de 20 de ani a încercat să evite impactul cu o altă mașină, moment în care a pierdut controlul autoturismului său și a lovit un cap de pod.

„Un bărbat de 35 de ani, din Cerăt, conducea un autoturism, pe DJ 561, în localitatea de domiciliu și nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pe strada Troiței, determinându-l pe conducătorul autoturismului care circula în spate, în aceeași direcție, angajat regulamentar în depășire, sa încerce evitarea impactului intre cele două autoturisme. Conducătorul celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 20 de ani, din Filiași, a evitat impactul cu autoturismul, dar a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod. Răniți și transportați la spital, au fost conducătorul auto din Filiași și alti doi pasageri, o femeie și un bărbat, din aceeași localitate, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7444

    Aici vina e a reisarului.. eu ii umplu de respect pe cei care vad ca ala din fata a semnalizat stanga dar ei se baga in depasire..
    Daca ala din fata a semnalizat stanga chiar daca te-ai bagat in depasire.. frana nene si revenire pe banda nu ca reisarul turbat.. inainte ca rusii.

    Mai sunt momente cand se semnalizeaza si se executa manevra simultan.. aici tot vina reisarului e.. ca de obicei reisarii dau 1 secunda drumul la semnalizare si se baga in depasire.. desi in mod normal inainte de a depasi trebuie dat semnal sa vada ala din fata si apoi te bagi.. dar ce sa stie toti reisarii prosti cu 3 neuroni.. nimic evident.

    La fel e si in Craiova.. eu daca am drumul blocat in fata banda 1.. si dau semanal sa intru pe 2 ma depasesc toti prostii care vin din spate si sunt pe banda 1.. Le umplu frigiderul de carne la toti. Cu mine nu se mai duc astia la supermarket sa cumpere carne.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.