DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat, de 35 ani, din comuna Calopăr, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, a fost reținut, ieri, de poliștii doljeni. 

Duminică, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Bucovăț, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei stații de distribuție carburanți, din comuna Bucovăț, de unde au furat mai multe bunuri.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Calopăr, bănuit că în noaptea de 30 spre 31 martie, a intrat în incinta staţiei de distribuţie carburanţi, a distrus două camere de supraveghere şi un geam termopan, după care a furat un telefon mobil şi suma de 370 de lei.

După audieri, acesta a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.