2 iunie zi liberă. Bugetarii au parte de o minivacanță în perioada...

2 iunie zi liberă. Bugetarii au parte de o minivacanță în perioada 1-5 iunie

4,874
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vara începe un o minivacanță de cinci zile pentru bugetari. Guvernul a votat ca ziua de 2 iunie să fie liberă pentru ca astfel, angajații de la stat să aibă parte de 5 zile libere în perioada 1-5 iunie. 

 “Prin stabilirea zilei de 2 iunie ca fiind nelucrătoare, se face punte” între 1 iunie, declarată nelucrătoare, și zilele de sâmbătă, duminică și luni, a doua zi de  Rusalii, sărbătoare legală.  2 iunie 2017 nu este considerată zi nelucrătoare pentru locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificului activității, magistraților și celorlalte categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în data de 2 iunie 2017″, informează biroul de presă al Guvernului.

1 și 5 iunie sunt sărbători legale, iar 3 și 4 iunie sunt sâmbătă și duminică. Pentru a lega liberele, Executivul adecis ca și vineri, 2 iunie să fie liber. Ziua va fi însă recuperată pe 10 iunie sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 16 iunie 2017.

2 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  4315

  SUPER

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6827

  Daca sistemul de salariati bugetari n-ar vi imbacsit de specimene alese pe spranceana dupa chipul si asemanarea pilelor, relatiilor si spagilor lor ar fi ceva..
  Daca ar fi pe competente si nu pe pile.. si relatii.. iar ar fi ceva.
  Vb aici de sanatate, de educatie, de administratie.. etc..
  Ce sa mai zic daca doctorii pusi pe pile pe posturi se uita la SFANTU’ Google ca sa vada un tratament sau un medicament sau … pana mea.. orice alta informatie care de bun simt ar trebui totusi sa o stie.. din scoala, din facultate.. voi va dati seama cata incompetenta la cele mai inalte niveluri… exista in sistemul bugetar…

  V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.