DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Achiziţia de autobuze noi, aproximativ 35 la număr, după cum scrie în anunț, a fost scoasă la licitație de către reprezentanții Primăriei Craiova, data limită de semnare a acestui contract fiind luna iulie a acestui an.  

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, acest contract va fi finanțat de un împrumut al BERD, de 15 000 000 de euro.

„UAT Municipiul Craiova invită acum potențialii ofertanți pentru contractul menționat anterior. Descrierea achiziției este următoarea: Achiziția a aprox. 35  de autobuze urbane noi, cu podea joasă, motor Diesel – Euro 6 – clasa C, standard de 12 m, servicii de întreținere și echipament de diagnosticare. Data de semnare a contractului este estimată pentru 01.07.2019, iar durata acestuia este de aproximativ 33 de luni”, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul Primăriei Craiova.

Municipalitatea mai anunță că „intenționează să utilizeze o parte din încasările unui împrumut acordat de către Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare („Banca”) pentru proiectul menționat mai sus. Contractul finanțat din împrumut acordat de Bancă este deschise firmelor din orice țară”.

Ofertanţii trebuie să ştie că pot participa la licitaţie numai după ce vor plăti  o garanție în valoare de 660.000 de lei.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.