DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

380 de tablete vor fi cumpărate de către Consiliul Județean Dolj pentru școlile din subordine, valoarea estimată a achiziției fiind de aproximativ 308.000 de lei. 

Anunţul a fost postat în sistemul electronic de achiziţii publice în data de 19 octombrie, tabletele fiind procurate pentru Şcoala Gimnazială Speciala ”Sf. Mina” Craiova, iceul Tehnologic Special Beethoven, entrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă ”Sf. Vasile” Craiova,

„Achiziţia de tablete pentru uz şcolar cu acces la internet se realizează de către Consiliul Judeţean Dolj, în calitate de autoritate contractantă, beneficiare fiind cele trei şcoli speciale aflate în subordinea Consiliului Judeţean Dolj, respectiv: – Şcoala Gimnazială Speciala ”Sf. Mina” Craiova – 120 tablete, – Liceul Tehnologic Special Beethoven – 145 tablete, – Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă ”Sf. Vasile” Craiova – 115 tablete Prin asigurarea resurselor de tip conectare la internet şi dotare cu terminale de lucru de tip tablete pentru activităţile de învăţare on-line pe platformele educaţionale, Consiliul Judeţean Dolj îşi propune asigurarea accesului echitabil şi nediscriminatoriu la o educaţie de calitate a elevilor de la cele trei şcoli speciale din subordinea sa, precum şi diminuarea riscului de abandon şcolar şi excluziune socială a celor care provin din medii dezavantajate din punct de vedere socio-economic”, se arată în anunţul de participare postat în sistemul electronic de achiziţii publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.