400 de evenimente de poveste, timp de o săptămână, în Craiova. Implicare,...

400 de evenimente de poveste, timp de o săptămână, în Craiova. Implicare, curaj și emoții, starea actuală a organizatorilor

1.690
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Puppets Occupy Street” – Earth Edition 2018, festival care va debuta sâmbătă, la Craiova, presupune aproximativ  400 de evenimente,  desfășurate concomitent în 21 de spații din Craiova.

Potrivit organizatorilor, în Bănie vor ajunge companii de teatru private și artiști independenți din 18 țări, acestea fiind: Australia, Italia, Spania, Franța, Rusia, Turcia, Grecia, Argentina, Croația, Germania, Elveția, Belgia, Macedonia, Serbia, Bulgaria, Polonia, Finlanda și România.

În ceea ce privește costurile, „Puppets Occupy Street” are alocat, pentru ediția din acest an, un buget de aproximativ 100 mii de euro, pe lângă spectacol și parade fiind anunțate și ateliere pentru copii și adolescenți.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, felicită întreaga echipă a Teatrului „Colibri” pentru modul în care s-a organizat, fiind convins că și evenimentul din acest an va fi o reușită.

Informații privind programul evenimentelor se găsesc atât pe site-ul Teatrului „Colibri”, www.teatrulcolibri.ro, cât și pe pagina Facebook a instituției sau pe cea dedicată festivalului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.