50 de elevi, în practică la Jandarmeria Dolj

50 de elevi, în practică la Jandarmeria Dolj

1.956
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

50 de elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani şi Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, elevii aflați în practică, în perioada 16 mai-06 iunie, vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de către jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

„Conducerea I.J.J. Dolj le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială. Viitorii subofiţeri vor fi repartizaţi la atât la structurile de ordine publică, cât şi la structurile de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Dolj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   28-11-2005
  Mesaje
  43

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.