DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

737 de carduri pentru mese calde vor fi distribuite craiovenilor cu vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă, care beneficiază de indemnizaţia socială pentru pensionari sau alte drepturi prin legi cu caracter special, dar și persoanelor fără adăpost.  

UPDATE/ Prefectura Dolj a făcut publică lista cu unitățile din județul Dolj care pregătesc, servesc sau livrează mese calde și care acceptă aceste tichete sociale. Acestea sunt:

Lista unități mese calde Dolj

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj, Anca Ochianu, a menționat că lista nu este un definitivă, ci că firmele interesate se pot înscrie.

În județul Dolj vor fi distribuite 12.166 de astfel de carduri.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, aceste carduri vor fi distribuite începând de astăzi. Din totalul de 737 de carduri, 730 sunt pentru pensionari și șapte pentru persoanele fără adăpost.

Tichetele pentru masa caldă, sub formă de carduri electronice, vor putea fi folosite începând cu această lună, atunci când Ministerul Fondurilor Europene va încărca sumele cuvenite, acestea fiind în valoare de 180 pe lună, fiecare beneficiar putând folosi 40 de lei pe zi.

În Craiova, au fost alese 16 unități de alimentație publică de unde se poate comanda masa caldă, dar, spun reprezentanții Primăriei Craiova, acestea nu se cunosc întrucât achiziția a fost efectuată de către Ministerul Fondurilor Europene. Fiecare persoană va afla care sunt punctele respective după ce va deschide plicul în care se găsește cardul.

„Destinatarul final poate utiliza tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde numai în reţeaua unităţilor afiliate, pe baza actului de identitate. Tichetul social pe suport electronic pentru mese calde are perioada de valabilitate de un an de la data emiterii, fără a se înţelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Craiovei.

Informații suplimentare se obțin la următoarele date de contact:

– sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Craiova, din str. Mitropolit Firmilian, nr. 14, tel. 0351428364;

– sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Craiova, din str. Eustațiu Stoenescu, bl. T8, parter, tel. 0251437617;

– pagina de internet a Direcției Generale de Asistență Socială Craiova: www.spascraiova.ro.

 

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.